141

Анонимен

преди 6 години

До 170С тази разлика, че при ГЕРБ има фондове, при БСП няма. Това което се построи при ГЕРБ никога нямаше да стане при БСП. Никой не иска да работи с тях и на всички им е ясно това.

140

Анонимен

преди 6 години

Ама не ми давайте минуси, обяснете ми, как до 2030-та ГЕРБ смята да направи така, че страната да не остане един град икономика, най-вече чуждестранни компании, а останалото деградиращо ромско гето и боклукчарник?

139

Анонимен

преди 6 години

Хайде някой гербаджийски умник да ми каже, ако нямаше еврофондове, които да се усвояват от фирми на хора от властта, какво точно щеше да се построи в БГ благодарение на "развиващата" се икономика, а, хайде, чакам някой експерт гербаджия да ми обясни как точно до 2030-та няма да остане 1 град икономика, останалото деградиращо ромско гето и боклукчарник?

138

Анонимен

преди 6 години

Нинова бърза за нови избори преди да и е измрял електората по естествен път.

137

Анонимен

преди 6 години

И кво, някой да излезе и да ми каже, че общините не са пред фалит, защото са брутално разграбени от гербаджийските клоуни на власт в момента! Някой да излезе и да ми каже, че българският малък и среден бизнес е мн добре и се развива, предстои да се разшири, пълно е с работна ръка и потреблението върви с пълна пара, особено в провинцията, до 2030-та един град икономика, останалото деградиращо ромско гето и боклукчарник!

136

броя на жертвите

преди 6 години

Пресметнете броя на жертвите на режима на агент Буда - емигриралите, умрелите, останалите без работа, беззъбите, полуделите, оскотелите, подслушаните, убитите и самоубилите се, и ще се убедите, че те са повече на брой, отколкото жертвите на комунизма!

135

Анонимен

преди 6 години

Какви строежи и инвестиции сънувате, това е от еврофондовете, където всичко се прави с най-евтините материали, не е от пари заради "развиващата" се икономика, общините са пред фалит, мн от тях имат разходи, които не могат да покрият, малкият и среден бизнес и той, до 2030-та един град икономика, останалото деградиращо ромско гето и боклукчарник, сега крадете и ви е добре, ама след 2025-та няма да има за никой, защото се безгранични *** :D

134

Интересно

преди 6 години

Бияшите *** се събират да плюват майка си кърмилница..всите от БКП даже някои и еаботили в ДС...как се казва храни куче да те лае..

133

Анонимен

преди 6 години

БСП са дясна партия и капиталисти и евроатлантисти в коалиция със турски националисти и ксенофоби мястото им е при СДС.

132

Анонимен

преди 6 години

Който иска БСП - да се маха в Русия или северна Корея!ГЕРБ е единствената народна партия у нас!Олигарсите са в БСП и ДПС!

131

Анонимен

преди 6 години

Само при ГЕРБ има строежи, напредък и инвестиции!Където на власт са комунисти е бедност и глад - Северна Корея, Куба, Венецуела, Русия!

130

до 152

преди 6 години

А защо ГЕРБ да ги спасявa всички помним как Станишеф и Паси ни натикаха в ЕС ето общините потъват матряла емигрира Недалновидната политика на Станишеф от миналото доведе до демографска криза и 4 национална катастрофа. разбира се имотите на дрогарите винаги могат да се национализират и тази грешка бързо ще се поправи. Нека си фалират бе на теб какъв ти е пробема айде и ти отивай да береш ягоди га гласува за комунисти ни рива.

129

Интересни хора

преди 6 години

Ами,като не ви харесва банкянската мутра, защо само си чешете езиците,ами не я махнете? Или,ей тъй,лаф да става.

128

анонимен

преди 6 години

На конгреса БСП начерта нова стратегия за поредното разграбване на държавата. Социалисчетата от задните редове на залата, бурно ръкопласкаха и се облизваха.

127

НАПОМНЯНЕ

преди 6 години

Да напомня на РАБОТНИЦИТЕ - от 1 Януари 2018 се увеличават Данъците на Заплатите с 1% . Тока се вдигна с 25% от месец Август . Да не ревете като вдовици за ...

126

Анонимен

преди 6 години

Кр..адци сте Бойко, на всички що годе нормални хора е ясно, герп е една м..афиотска ша..айка, далеч от разбирането за европейска партия

125

луцифер

преди 6 години

на простаците да ги светна кумунизъм няма от преврата от 89 година за останалото сами да си правят изводи

124

Анонимен

преди 6 години

Хайде, някой гербаджия да ми обясни как точно ще спасят България и българският бизнес и икономика, когато повече от половината общини в момента са толкова разграбени ,че са пред фалит, а малкият и среден бизнес, особено в провинцията работи колкото да си покрива разходите, повечето до 5 години ще се откажат, защото вие сте на път да ги натоварите още повече, а то не си заслужава въобще да се раздаваш за гнусната, мутренска, псевдо-комунистическа милиционерска *** :D 1 град икономика до 2030 г

123

Анонимен

преди 6 години

- Приятно ми е, Бойка Борисова, герберка- Корнелий Нинов, обикновен комунист

122

Алов666

преди 6 години

Долу Тиквата !!! Власта в ръцете на пролетариата.