67

Край

преди 6 години

1во самолетите са много малко нужни за отбраната на България /ИДИЛ пазят територия без един самолет.2ро парите по добре да се дадат за интензивно военно-патриотично обучение от 6м. на всяко българско момче.3то не съм гласувал за Радев за да ЛОБИРА за никакви самолети. След като стана президент на мига трябваше да забрави за ВВС щото е президент на българите а не на Грипен.4то Радев да стегне Радева5то бях за Радев - сега обаче Борисов го води с 6 на 1

66

Анонимен

преди 6 години

Искате ли да ви кажа една тайна?Изтребители ще видите - ама нанай. Като ми купи на мене тати колело.Това ако не сте разбрали...И това марионетно човече освен думи и популизъм,друго няма да ви даде.Така че, играйте компютърни игри и това е.

65

Мисли

преди 6 години

Червени мисли са му пораснали на зеления чорап. Опитва се да бута правителството , заедно с г-жа Лъжа.

64

ставри

преди 6 години

То всичко се разбира ясно , той ще казва точно обратното.Става ясно кой ги ръководи.И БСП-то сега вадят алтернативен бюджет.Пълна излагация.

63

Анонимен

преди 6 години

Вече и бабишкерите дето те избраха,не ти вярват, туп военен!

62

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Радев, дърпай катапулта...

61

Анонимен

преди 6 години

Съботьор.

60

Анонимен

преди 6 години

Банквската тиква не искаше да има президент - затова сложи за кандидат - леля Цепка - неизбираема партийна секретарка.Разбрали са се с ***, тя да издигне тоя K-***.После червените баби, цганите и *** си знаят работата.Ето как имаме президент.

59

Кикимора

преди 6 години

Радев: Днеска съм неразположен!Деса: Я вдигай самолета бе, да не фръкнат гълъбите!

58

Анонимен

преди 6 години

Нали *** като тях си го избраха тояКакво ривети?

57

Срам

преди 6 години

Фуражка президент?? Е нема такава държава!!

56

Анонимен

преди 6 години

От данъците си и осигуровките си, за военни търбуси - ПАРИ НЕ ДАВАМ!!!Да всички *** като тоя, да садят картофи, въпреки, че и за това нямат акъл.

55

Анонимен

преди 6 години

A ти не си ли политик, бе!?!?Фуражка прста!!!

54

TPE3BEH

преди 6 години

E как няма да ги защити, нали той ги подстрекава да се бунтуват. Голяма комисионна са обещали от СААБ и командира и неговите хора в базата ще се борят със зъби да лобират да се закупи правилният изтребите.

53

Анонимен

преди 6 години

Сещам се как всеки ден в казармата офицерите се оплакваха как се събирали и изпивали по 3 литра вино и литър ракия всеки.Ами вярно голям стрес е това не е шега работа.Сега в Граф Игнатиево виното е вече готово,ракиите също и летците сигурно голям махмурлук ги гони.Те горките от стреса и напрежението на сутринта не могат да вървят та камо ли да летят.Зорлем с колите си са се добрали до поделението,ние пък да искаме и самолети да пилотират.Голяма мъка е това!

52

Анонимен

преди 6 години

Тия всичките летци дезертьори са готови за бъдещи президенти, само Кремъл да свирне

51

Анонимен

преди 6 години

Режете миговете и тия долномитрополийци ги разжалвайте

50

Самолети не са нужни

преди 6 години

Самолети въобще не са ни нужни. Дали ще имаме 4 нови самолета или не, няма никакво значение при един конфликт с Русия или Турция. Даже е смешно да си го помислим. Много по-добре би било тези 4 милиарда лева да бъдат похарчени смислено в увеличение на доходите (заплати и пенсии), за доближаване на средно Европейското ниво на доходите, а не безсмислено, защото иначе в България няма да останат хора и въобще няма да ни е нужна армия.Ние сме в НАТО и в ЕС и това трябва да се използва оптимално.

49

до 47

преди 6 години

Никоя гражданска авиокомпания няма да ги наеме, като разберат от CV-то им броя на неразположенията преди полет, хахахах

48

до Гюнтер от 34 и 43

преди 6 години

И двете случки който описах са истински.В първият случай аз не изпълних заповед и излязох прав,а във вторият войникът изпълнил заповедта на офицера загина.Войникът който тогава се бе напил,преди няколко месеца е оженил синът си!Аз съм доволен,че постъпих разумно,а не изпълних заповед издадена от безмозъчен старши лейтенант!Офицерът виновен за смъртта на другият войник не го осъдиха,дори не го преместиха в друго поделение!