44

щщд

преди 6 години

На следващите избори /май идната есен/,ако В.Симеонов,вместо предизборни речи разпространи листовка с това си изказване може да се счита за преизбран. Нас, българите може да ни обвиняват във всякакви дивотии,но все още различаваме истината от лъжата.

43

страсбург

преди 6 години

БХК трябва да бъдат ***,за национално предателство,за действия срещу Българската държава,за дискриминация на българите и расизъм.

42

Московсий кузнечик

преди 6 години

Валерката си прави далаверката с оградата и хотелите, а пред народа държи патриотични речи и народа се кефи яко.

41

Анонимен

преди 6 години

Само муургавия Далавери сам самичък е окрал от отрудени я български народ в пъти повече отколкото всички роми на куп. Ами другите му събратя?

40

М, да ...

преди 6 години

Валерката да не би само по ромите да плюе? Тоз мрази всички и всичко, изглежда че мрази най-вече себе си! Езикът и същността на Симеонов е омразата - турци, руснаци, евреи, ..., към българите също не е много добронамерен! Въпросът е какво /парите?/обича Симеонов, а не кого!

39

Анонимен

преди 6 години

ффффф

38

Мислеща

преди 6 години

Колкото да ми е гаден и мазен този, то в случая е прав. Получава се обаче, че могат да го осъдят дори само за казани думи / и то верни/, а ако реши /евентуално/ нещо да направи на практика, то трябва да то разстрелят?! Така ли?!

37

Кумис

преди 6 години

Повечето българи бихте осъдили и майките си, ако ще спечелите пари от това. Вие за пари и далавери винаги сте първи. Затова сте една от най- изостаналите държави на планетата.

36

до Любопитко

преди 6 години

Сорос им плаща, и то яки пари се наливат в БХК.Целта е унищожаването на българската нация!!!

35

Анонимен

преди 6 години

"Кое създаде убеждението у нашите *** сънародници, че всичко им е позволено, че всичко им е разрешено и че всички са им длъжни да ги хранят, обличат и лекуват безплатно?"... Такива като теб Далавери, от такива като теб вземат пример.

34

Анонимен

преди 6 години

Още няколко такива речи /но и действия/ и Симеонов ще си осигури място в следващия парламент.

33

123

преди 6 години

Докато минават само с речи, за да отбият номера так ще е. Все пак е вицепремиер.

32

разбрахме те

преди 6 години

До Анонимен 40Само внимавай когато заставаш до тях,освен нашите политици да не те ощастливят и те,че ще ти дойде множко!!

31

Любопитко

преди 6 години

Как се издържа БХК ? Наистина съм любопитен.

30

Замислен

преди 6 години

Колкото и да не изпитвах особена симпатия към Симеонов, сега нещо започвам да му ставам фен. Да, да! Да бхк - точно това се случва и то не само с мен.

29

демократична цензура

преди 6 години

До Анонимен 29В АМЕРИКА Е НАЙ-ГОЛЯМАТА ДЕМОКРАЦИЯ,АМА Я СИ КАЗАЛ НЕЩО ЗА ХОЛОКОСТА,И ЗАМИНАВАШ ДИРЕКТНО ЗА 3 ГОДИНИ!ПО-МИНАЛАТА ГОДИНА ЕДИН КАНАДСКИ ПРОФЕСОР ТАКА ИЗГЪРМЯ!

28

И аз

преди 6 години

До българинНапълно те подкрепям! И една запетая от изказването не е лъжа. Но това е... осъждат те защото имаш куража да кажеш нещата такива каквито са.

27

SS

преди 6 години

До ivailoЕ за това намразих цялата западна идея. С желанието си да са докрай толерантни с всеки дадоха права на много малки групи от хора да могат да влиаят на настоящето и бъдещето на основната маса. Всичко което е казал този господин е истина, но факта, че има някакъв минимален процент от този етнос който се различава от даденото опосание, дава възможност на този минимален процент от етноса да се възползва от предоставените му безкрайни възможности , за да спре хора да казват истината.

26

Анонимен

преди 6 години

изказването на В.Симеонов е ужасно точно и вярно

25

Кумис

преди 6 години

Българите трябва да свикнете с мисълта, че езика на омразата и ксенофобията не са част от евроатлантическите ценности на съвременните европейци. Такива изказвания в който се говори за етническа омраза трябва да ги забравите.