17

Анонимен

преди 6 години

До ненормалните подкрепящи терористите от сащ. Педа..ли нали след намесата на Руснаците, рязко намаляха всякакви екзекуции и отнемане на човешки животи, по най различен начин, който само болен мозък може да измисли.Вие какво защитавате всъщност американците които нищо не правеха, и само гледаха какво се случва в Сирия и Ирак.Знаем какво беше 2013-14-15 сега е много по различно няма ги вече показните екзекуции, краварите отново загубиха *** of usa.

16

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

Хи-хи-хи, САЩ не прави нищо защото не може да направи абсолютно нищо даже и да иска. Ялови са като Доналд Кук под руско СУ-24. Иран никъде не отива щото не преде със САЩ, Израел и Саудитска Арабия. И все пак крал поклонил се на Император, нали ?

15

Анонимен

преди 6 години

В ТОВА СЪЗДАНИЕ ОТ СНИМКАТА НЯМА НИЩО ЧОВЕШКО!

14

Анонимен

преди 6 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТ нагал крадлив и глупав като всеки руснак си ПАри на вас никой няма да даде Вие ще давате на Асат а ще ви ги върне гато цъфнат налъмите

13

Анонимен

преди 6 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТ могат да станат ДВЕ неща 1 САЩ не прави нищо 2 Иранците си заминават и гледаме как до месец Исил изгаря живи капитулиралия руски гарнизон в Латакия а Асад се моли да свърши леко като Кадафи ... Жалко но е факт аз бих предпо4ел Кюрдите и опозицията да вземат Дамаск

12

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

И Саудитска Арабия вместо да харчи милиарди са оръжие от САЩ ще ги дава за възтанопвяване на Сирия. Това е цената на живота на старият крал поклонил се на Императора в Москва. САЩ ще трябва отново да правят вятър на супата.

11

Анонимен

преди 6 години

явно е решил да здава Крим

10

Анонимен

преди 6 години

До факт"93% от територията на Сирия е освободена от терористите и ИД"Освободили 93% и след това загубили 50% от освободените. ИДИЛ помля руснаците които останаха сами да се ражават срещу тях. Армията на Асад се саморазпадна, аятоласите си изтеглиха войските и Хизбула. Американците спряха всякакви полети на техни самолети в зоните където има руснаци, руските самолети не могат да се справят където няма цивилни. Водят се тежки боеве жертвите се множат. Палмира за 4-ти път пада в ръцете на ИДИЛ.

9

Анонимен

преди 6 години

Те от ЕС и САЩ му казаха ясно какво трябва да направи за започне възстановяването - да разкара Асад. Но той се ослушва.

8

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

Сега запада ще трябва да се бърка здраво да възтанови разрушенията и страданията които надроби в Сирия. В това число влиа и България. За пореден път на погрешната страна.

7

Анонимен

преди 6 години

план кафяви *** му викат --- взимаш си пиояндурите и при медведите Нито на Иран нито на Асад трябваш ве4е а в другите райони е там на скоро опекаха живи двама руски спец назовци

6

Анонимен

преди 6 години

Браво Русия ! Сирия е вече чиста от терористите . Сирийския народ няма да забрави никога кой им помогна за да не се разпарчетоса Сирия . Устояха руснаците на всичките номера и пропаганди срещу тях и победиха .Тежка война, но си струваше .

5

Анонимен

преди 6 години

Запада само руши. Взеха Афганистан от СССР и го направиха макова плантация, за техните дрогари.

4

Анонимен

преди 6 години

До кръпелКъде да се връщат, в Германистан ще им правят официални празници, много са си добре там...

3

факт

преди 6 години

93% от територията на Сирия е освободена от терористите и ИД,единствените който предоставят хуманитарна помощ на Сирниците са Иран и Русия.Запада само гледа потънал в скръб че техните хора терористите *** като мухи.

2

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

Т.е. войната в Сирия е вече на приключване. Въпреки старанието на САЩ всячески да подпомагат терористите,

1

Анонимен

преди 6 години

Иран Турция Кюрдите и САЩ ще въстановяват а русия ще разхлажда супата на практика тя освен 2 малки бази нищо не държи