14

Тъпанар

преди 6 години

Това вече минава границите на разумното...Толкова ли е трудно просто да се съблюдава спазването на съществуващите закони? ОТ ВСИЧКИ!!! То скоро, както е тръгнало и като пръднеш ще има глоба...

13

Анонимен

преди 6 години

ПРАВИЛНО. ГЛОБИТЕ НЕ ВЪРШАТ РАБОТА, НО ЗАПЛАХАТА ОТ ПОВТОРЕН ИЗПИТ ГИ ХВЪРЛЯ В УЖАС .И ДА СЕ НАБЛЕГНЕ НА КОНФИСКАЦИЯТА НА КОЛИТЕ.

12

Анонимен

преди 6 години

Е това вече минава някакви граници! Психотест за този, който го е предложил това!

11

Анонимен

преди 6 години

20 км/ч в населените места? Тези май трабва да ходят на психотест. Значи за да премина през цяла София ще ми трябват около 2 часа като включим и трафика и светофарите. А хората отиват за 2 часа до морето.

10

Анонимен

преди 6 години

а не трябва ли да има психотест и за депутатите и тъи наречените политици за това дали те са склонни да краднат сигурен съм че деведесет процента от днешните управляващи няма да могат да издържат този тест

9

КРАЙНО ВРЕМЕ Е!!

преди 6 години

Психотест за ВСИЧКИ депутати, министри и т.н.Също така "Детектор на лъжата" за лоялност и корумпираност за горе изброените!!!Гарантирам ви че НИТО ЕДИН няма да издържи тестовете.

8

Анонимен

преди 6 години

Абе кво си игреает, направо всеки който наруши правилника го сваляте от колата и го разстрелвате на място.П.П. При соца беше диктатура но такива слабоумни санкции НЯМАШЕ.

7

Циник

преди 6 години

Всъщност у нас ... трябва психотестовете да се правят масово! *** и като българските шофьори не се срещат често - нещо подобно може да се наблюди в затънтените щати на Индия....Турция...Гърция.Да не говорим за отношенията на българският шофьор с колегите му на пътя! Винаги готов за бой...ако досега не сте попадали в ситуация с *** ....значи сте изкарали луд късмет

6

Анонимен

преди 6 години

Правите нещата така че пак някои хора да си плащат

5

Тестове са необходим

преди 6 години

А кой ще прати на психотест Антон Тодоров, който се провъзгласи сам, че бил Мумия; същият Тодоров се държи странно в парламента и по телевизията като обижда и заплашва? Кога ще мине психотест вицето Валери Симеонов, който се държи по телевизията като мутра през 90-те години?Кога ще мине ЕЛЕМЕНТАРЕН ТЕСТ ПО ИНТЕЛИГЕНТНОСТ най-дълго управлявалия политик по време на прехода Бойко Борисов за да видим всички какво е нивото на умствените му възможности, а също 10км крос за да видим какъв футболист е?

4

OO

преди 6 години

Европейските парици в държавата намаляват и е време да поокрадем спестените парици на бай *** май ......

3

Пак недомислици

преди 6 години

20км/ч за улиците около училища,молове и други натоварени участъци..но за целия град е безумие!!!Да ходят на психотест и далите това предложение!Пак са чели справките за белите страни по диагонал,дей..а!!!

2

Анонимен

преди 6 години

Това вече е идиотия... за повечето предложения...

1

Бонев

преди 6 години

Ппппппхаххахахахахаха.....