67

Анонимен

преди 6 години

УСРия успя да се усере и в Каталуния с подкрепата си за сепаратизма в по света. В САЩ водят разследване и срещу прочутите у нас сепаратисти в щата Тексас и следите водят категорично до столицата на УСРия Масква.

66

Анонимен

преди 6 години

до 66 44 хиляди евро? Я пак! Ти тия цифри за нищо ги нямаш гледам.

65

Анонимен

преди 6 години

Хората там си имат междуособни взаимоотношения но ще се разберат понеже са по-умни от нас и британците! А вие тук, смешните разбирачи и морални стожери се назрахте да ги делите!!! Направо се назрахте!!! Е няма да има държава Каталония!!!

64

Кримчанин

преди 6 години

Жал ми е за вас, Каталунци! Ние си имаме Владимир, вие си нямате никого.

63

Аз

преди 6 години

До 59:Преди да пишеш нещо - проверявай данните. БВП на Каталуния е 44 хил. евро, докато на цяла Испания е 38 хил. лв.

62

любопитен

преди 6 години

ако цялата тази независимост е за пари..т.е , че каталуния не е съгласна да внася в бюджета на испания повече отколкото получава то как каталунците се надяват да бъдат приети в ес когато добре знаят, че има страни нетни донори и такива получатели !! развити икономически най-вероятно те биха били нетни донори в ес или смятат , че могат да извият ръцете на ес и за тях да има специални клаузи като за англетата??не смятам , че биха добре дошли в ес ако поставят такива изисквания

61

Белотаджиев

преди 6 години

Еййййй, тия ги броят на без коз и с реконтра бе!Едно хванат, две пишат и умножават по четири.

60

Пепи

преди 6 години

До :):) София област е още своге , реброво , драгоман ... и какво ли не още.Както има София град и София Област. А относно другите държави - Победителите не ги съдят.Някъде минава номера да се разцепи една държава,другаде не минава. Живота не е математика.

59

Тиквич Тъпий

преди 6 години

След още едно сорошшшко "ревизиране" и костинбродско преброяване протестиращите ще се окажат половин милиард.

58

шматка

преди 6 години

До 55Стига с тоя Сорос.Защо му е на Сорос да харчи стотици милиони за глупости.Сорос е мъпета зад който стоят службите на една държава която е на всяка манджа мерудия.Понеже не могат да се месят открито във вътрешните работи на други държави назначиха Сорос на длъжноста Злодей за да може да се вре навсякъде.

57

:):)

преди 6 години

до пепиясно софия е равно на софия област Ботевград Копривщица и Ихтиман. Пирах те нещо за руския и украинския, испанския и каталунския а ти все за 5 те милиона на 50 км околовръст ми говориш.

56

Анонимен

преди 6 години

Каталуния и Баския са били свободни и независими държави, до идването на фашиста Франко на власт през 1935 година, когато ги присъедиява насилствено към Испания.Угнетените народи обаче им омръзна да хранят мързеливите испанци. Всеки образован човек знае, че най-богатите области в изкуствено създаденото образование Испания са именно Баския и Каталуния. Техният БВП надвишава около 7-8 пъти средният за Испания. Нормално е хората да искат сами да ползват благата, които произвеждат, а не да бъдат

55

!!!

преди 6 години

За единтичността съм на Испания и Ирак... И в двете страни някои се опиват да запалят искричка за хаос!

54

ью2000

преди 6 години

До Муха го ухапалаНали знаеш, че дядо Сорос е за отцепването

53

Анонимен

преди 6 години

Каталунците и Баските трябва да се координарат помежду си.Ако сега скочат и в Билбао, швестерът Рахой ще се чуди къде по-напред да изпрати кополите си с палките.

52

Муха го ухапала

преди 6 години

ХИЛЯДИ означава между хиляда и десет хиляди.Да приемем средно че заплатата за участие в контрамитинга е била 50 евро и участниците са били средно 5 000 души. Това означава че Дядо Сорос се и изръсил с около 250 000 евро. Муха го ухапала.

51

Пепи

преди 6 години

До :):) Еми и аз от уикипедия го взимам това.Ама явно четеш това което ти изнася.Че е написано че Барселона е 1,6 милиона.Ама другите цифри не ги виждаш явно.Един ред по надолу са.Там е написано - близо 6 милиона с предградията,а те имат същото право на избор каквото имат и живеещите в центъра.

50

Анонимен

преди 6 години

Ще си спретнат една война,ще се потепат и ще се разделят. Не им е за първи път. Там доста време са се тепали. Няма само на балканите да се разделят с бой. Аре край на тоя *** ЕС. Либерастите се окензаха навсякъде време е да има малко тупаница

49

Анонимен

преди 6 години

до 49 Ми предградията са такива като Банкя, Драгалевци...или викаш не се включва това население в бройката за София?

48

Анонимен

преди 6 години

Това не са каталунци. Това са платени провокатори кастилци.Като са толкова много защо Испанското правителство се уплаши от Референдума и го удави в кръв.