39

ОООООООООО....

преди 6 години

САМОЗАБРАВИ СЕ СИМЕОНОВ, ПОМИСЛИ СИ ЧЕ СИ ГОЛЯМАТА РАБОТА, БЕШЕ КАТО АГЪНЦЕ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ А СЕГА СИ КАТО КРОКОДИЛ Я ПО СКРОМНО ЧЕ Я ВИДИШ ПАРЛАМЕНТ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ Я НЕ ДОСТА СЕ ОТКАЗВАТ ОТ ВАС ТАКА ЧЕ .....НЕ СЕ ЗНАЕ

38

Анонимен

преди 6 години

В нормалните демократични държави, ако влезеш в новините със скандал, на третия ден си АУТ! Подаваш оставка, изчезваш от политиката да не мърсиш партията си, а оттам нататък се обясняваш, съдиш или каквото искаш. Няма "не искам", няма "недей"! Тук са едни сълзи и сополи, едни закони, едни оправдания .... Жалки ***!

37

Анонимен

преди 6 години

Тоя дали пие през рабoтно време няма да е лошо да го проверяват с дрегер и кръвна проба всеки ден, за един обикновен шофьор може, а за министър не може. Защо е вечно с подпухнали очи и морав нос.

36

Анонимен

преди 6 години

Да пие по два валериана след хранене!

35

БАБА КУНА

преди 6 години

ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ ПО НАЙ-ГРОЗЕН НАЧИН СЕ ОБЪРНА В *** НА БОКО АГА ТЛЪСТИЙ И Е ВРЕДЕН ЗА БЪЛГАРИЯ !!!

34

Анонимен

преди 6 години

Този вече прекалява сега какво следва да затвори телевизията и да им вземе техниката

33

Анонимен

преди 6 години

Ауу, наглецът дава и срок от 24 часа! И след това какво ще направи?!

32

Анонимен

преди 6 години

Щом не му харесват медиите оставката и да го няма да си намери държава където медиите не следят под лупа правителството да заминава за Куба или СК И да върне суджука дето го открадна. *** тъпии та чак вдлъбнати. Молим ви се бе медии не го следете, че не може да краде.

31

Симеонов,

преди 6 години

Извини се,бе!

30

Анонимен

преди 6 години

Като бяха в лоши отношения Валерката с лидера на Атака по партийната Тв на Атака -Алфа показаха как по престъпен начин Сименов е натрупал състоянието си,показаха,че децата на Валери Симеонов са все в САЩ,както и снимки от посещението на Валерката в родния му Израел,където с кипа на темето като правоверен юдейн се клатеше и моли на стената на плача.След тези снимки в Израел на винкела ми стана ясно защо същия е така ***,защо стана вицепреммиер и защо всичките медии се надпреварват да го канят

29

Анонимен

преди 6 години

ПЪЛНА МЕДИИНА ИЗОЛАЦИЯ!!!!!!!!!!!!!!

28

Анонимен

преди 6 години

Симеонов, преди да ревеш първо си изпълни предизборните обещания. Къде е минималната пенсия от 300 лева? Подхвърлихте един кокал на най-бедните и си измихте ръцете. Опитй се ти да живееш с 300 лева. И пак не ги дадохте. Какво става с ромската престъпност? Пак нищо.Нали щяхте да гласувате праг от 5 години за всички които го превишат да нямат право да гласуват. Радев също предложи такъв праг, което ще спре намесата на Турция и тогава няма да има нужда да се биеш с бабички по границата.

27

Анонимен

преди 6 години

Туй правителство няма ли да почва да работи вече. Оставка бе некадърници.

26

жико

преди 6 години

Те и на коча се клатят, па не падат.С правителството е същото.

25

име

преди 6 години

много комунизи и догановци има в България. плачат за обръчите от фирми и това е .

24

Българина

преди 6 години

Ако патриотите не са във властта да държат дпс и дост извън властта, жална ни майка. Идват нови избори 100 депутата трябва да им дадем, за да изгоним турските шпиони и предателите герб завинаги, сорос, саудитска арабия имами и друга пас ина. Но българина бързо забравя за това ще си пати още с предателите герб, американски и турски агенти

23

Анонимен

преди 6 години

До онзи ден Валерката защитаваше шуробадженащината в гербаджийските общини, сега тръгнал цензура в медиите да налага ... преди това пък му пращаха войници да му заемат легловата база в хотелите .. нали държавата плащаОСТАВКА Валерка!!!

22

Anonymous

преди 6 години

#ИзвиниСе

21

Аз

преди 6 години

Лавината тръгне ли, няма спиране. Много търпелив народ сме обаче!

20

Наркозното Събрание

преди 6 години

Този кога стана министър, кога започна да се прави на крал на Българите.Я се сети как си влязъл там бе ***. И като се сетиш, искам да си го спомняш всеки ден, защото още по-лесно и бързо ще слезеш от там. ГОВьььооооооооооооооооооооо!