13

Анонимен

преди 6 години

Не бързайте да съдите, защото докато едни бяха барети и служеха на родината си други купуваха фабрики за 1 лев и отваряха таксиджийски фирми. Когато закона отсъства народа хваща закона в свои ръце. Хора като Братя Галеви трябва да станат съдии БГ е страната на абсурда и герба ни трябва да бъде едно криво огледало.

12

Анонимен

преди 6 години

Чисти като якичка на японска ученичка.

11

Анонимен

преди 6 години

И сега спокойно могат да се върнат, така ли?

10

Шах с пешката

преди 6 години

Изводът: просто Братя Галеви са хванали Г-н Премиера за кълбата с компромати пред европейските ни партньори, та за това нищо чудно и за депутати да ги вземат

9

Дивия Запад

преди 6 години

Супер-мега-дупер-експертите установиха, че двама братя не са група Спецекспертите 5г. не знаят къде са братята спец-експертите трябва да бъдат уволнени Цвинокио Суджука да обяви награда от 5 тона суджук за главите на Братя Галеви. Навсякъде из София и страната Фандъкова да разлепи плакати Wanted и на плаката също да има снимка на суджук.

8

пожелание

преди 6 години

Над тази територия трябва да се хвърлят атомни бомби ,и след 200 год. да се засели с нормални хора !!

7

Шах с пешката

преди 6 години

Отвсякъде... Свидетелят срещу тях се задушава с газ, тях ги няма сума ти години, поредното дело - прекратено поради липса на доказателства. Демократично европейско бъдеще очаква България

6

ами

преди 6 години

Някой да е очаквал друго?Царица-парица решава!

5

Румен Питкофф

преди 6 години

до 5 Сигурен ли си че не знам къде са?

4

Анонимен

преди 6 години

Русия прие крал Салиман и гради космическа програма със Индия. Дейно участва със Китай по пътя на коприната Русия няма санкции. България спря 2 проекта със милиарди инвестиции ЕС наложи санкции на БГ туй пишете не ни занимайте с тия кокошкари.

3

Анонимен

преди 6 години

ЕС е една голяма помийна яма. ЕС няма единно законодателство съдебна система и т. н.Братя Галеви са европейски граждани Кюстендилският съд може би е нелигитимен пред Берлинският да речем. Братя Галеви са бивши барети отдали живота си за родината съдията е един чиновник който срещу 5 кила суджук ще продаде и майка си.. За да има присъди съда първо трябва да осъди себе си.

2

Анонимен

преди 6 години

Значи Галеви са чисти като момини сълзи, както и всеки друг бандит в Бандитостан- държавата в която престъпност на практика няма... нали Ушев Цецо така рече!

1

Анонимен

преди 6 години

Ха така, само набедиха горките хора