25

до 22

преди 6 години

"Докато хората не вземат нещата в свой ръце нищо няма да се промени"Ами според теб защо зачестяват побоищата над медици и какво променя това, абсолютно НИЩО!

24

до 12

преди 6 години

Всички хора са важни, нужна е обективна преценка на джипито.Не може така де говори - ти не си бебе и не си важен.Това е идиотско изказване. Това е човек на 23 години, защо да не е важен. Ега ти логиката, значи 23 години му стигат според това което говориш.

23

Анонимен

преди 6 години

Аз съм абсолютно същият пример с разликата, че имам друго заболяване. Съществото което се представя за доктор се казва Караиванова от софийската Трета градска болница. Няма пациенти сам стоя пред кабинета и от вътре се чува, товя още ли виси отвън разкарайго по някакъв начи. Идват представители на фармацевтичните компании да предлагат лекарства, тях ги приема, мен отново ме държи отвън. Дори не й искам направления, а просто разчитане на резултатите и насочване към правилният специалист.

22

в свой ръце

преди 6 години

До The GhostДокато хората не вземат нещата в свой ръце нищо няма да се промени,нима в полицията и съда нещата не са същия бардак,как да чакате справедливост тогава!?

21

до 14

преди 6 години

А бе колега за какви сериозни заболявания може да е индикатор САМО разстройство без да е съчетано с други оплаквания допълващи картината и без находка?

20

Здравко

преди 6 години

В 25-та поликлиника, спешен зъболекарски кабинет отидох с адски болки. Казаха, че е пулпит и сложиха арсен (!) на "болния" зъб. След като мъките продължиха още 3 дни и нощи и се доредих за час при познат зъболекар, се оказа, че са ми убили здрав зъб и са оставили реално болния нелекуван, оттам и 3-те дни забавление.Става дума за Д-р Бисеркова, ако има мазохисти сред вас и искате да пробвате.

19

доктора

преди 6 години

И колегите не могат да бъдат обвинявани че системата се е сринала те не са виновни,а тъпата ни система която не предвижда друг Вариант. В Германия ако системата не работи мога да го напиша на ръка и ако има подпис и печат важи,тук не е така. Не може без да чакаш ред просто да влезеш.А по въпроса за чакането/когато ви се наложи да чакате за неврохирург 6 седмици с дискова херния и пареза както на мен в германия тогава да ви видя. Не осъзнавате колко ви е евтино и достъпно все още

18

Анонимен

преди 6 години

Да я причака с още двама приятели и ... и без да и обяснява защо, та да има да го мисли докато 1 час чака линейката да я прибере .

17

Ники

преди 6 години

Ще се върнат българите от чужбина , ще се върнат......

16

Анонимен

преди 6 години

А какво да кажа за моето джи пи което има кабинет на вторият етаж в жилищен блок без асансьор във Варна и пациенти с патерици и трудно пидвижни не могат да отидат на преглед защото сградата няма асансьор ,да не казвам че лекарката живее в някакво село и идва на работа след 9.30 макар че работното и време е от 8.00 няма касова бележка за потребителската такса ,дори осветление няма по стълбите ако се качваш до кабинета,ключът девиаторният е счупен и няма кой да го смени

15

до 11

преди 6 години

Подкрепям! НЗОК е един *** гълтащ много милиони. Кому е нужен посредник м/у болен и лекар? Винаги намират начин да я източват, противодействието е смешно, а реалния контрол неефективен. Това недоразумение трябва да се закрие!

14

доктора

преди 6 години

Диагнозата найстина е сериозна и може да доведе до тежки усложнения,но лечението не е толкова сложно-отначало Хепарин или нискомолекулярен такъв и от 3-4 ден орални антикоагуланти/ликсиана,синтром,ксарелто,еликвис/по схема. И по последни проучвания хората не е нужно да се имобилизират а само да носят специални чорапи.А доколкото разбрах проблема на младежа е че трябвало да изчака. А едно разстройство понякога също е симптом на сериозно заболяване. И да не е по/специален от другите.

13

13

преди 6 години

ТАЗИ СКАПАНА 25 -та поликлиника - КОГАТО И ДА Я ЗАРВОРЯТ - ВСЕ Е КЪСНООО!!!НА КОНЮШНА ПРИЛИЧА, ТЪМНИ КОРИДОРИ, МРЪСОТИЯ ДО ШИЯ!НЕ Е РЕДНО ДА СИ ОЩЕ ПРИ ТАЗИ ЛЕКАРКА - сестра с висше образование и 30г. стаж, ТИ ГО КАЗВА!НЕ Я КРИЙ, А И ПРЕДИЗВИКАЙ МЕДИЦИНСКИ ОДИТТТ!20 ПАЦИЕНТИ ДА ИЗГОНИШ - Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!АКО ТИ Е МИЛ ЖИВОТА - МАХАЙ СЕ ОТ НЕЯ!КЪСМЕТ ТИ ЖЕЛАЯ, ИМАШ НУЖДА!!!

12

Анонимен

преди 6 години

Иване,не си по-важен от БЕБЕ с морбили или дете с грип.За твое сведение при ПЕДИАТРИТЕ децата са с предимство.Стига си циврил като последния цифльо а се дръж като мъж и просто си смени лекаря,лигльо.Тромбоза,епа тромбоза -има телефони има посещения по домовете -мисли малко с тая лейка на раменете си.

11

Анонимен

преди 6 години

Проблема не е в джипито, а в парламентa и здравния министър. Eто как става, когато имаш подобно заболяване отиваш при джипито и той ти дава направление което да важи вечно докато се излекуваш. Не може да ходиш всяка седмица при джипито за направление. Закриване на зравната каса Здравеопазването е превърнато във рекет към най-тежко болните от същите подобни джипита Лекарската мафия трябва да се прекрати.

10

The Ghost

преди 6 години

За жалост при 90% от Личните лекари картинката е същата. И ще се влошава, докато не се вземат кардинални мерки в здравеопазването - НАКАЗАНИЯ И ЗАТВОР за отговорните в сектора.

9

Анонимен

преди 6 години

До АнонименДА.. ОБАЧЕ НЕ Е ЛИ МАЛКО НЕСЕРИОЗНО БОЛНИЦАТА И СПЕЗИАЛИСТИТЕ-СЬДОВИТЕ ХИРУРЗИ ДА ПРЕХВЬРЛЯТ РАБОТАТА СИ НА ЛИЧНИЯ ЛЕКАР...ПРИ ТАКАВА СЕРИОЗНА ДИАГНОЗА??///

8

ГЕРБ УБИВА

преди 6 години

В момента съм болен от бронхопневмония и не смея да отида при БГ лекар,ще се лекувам сам .

7

Анонимен

преди 6 години

Да си смени личната докторка! Разбирам, че е детска лекарка и най-вероятно да не разбира. Момчето да отваря портфейла и да плаща и пак не е сигурно, че ще се получи:(((

6

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен