16

Майтапчия

преди 6 години

Е сега вече е сигурно че КОЛТ няма да фалира!По-начесто такива стрелби и бизнесът ще потръгне!Иначе поразително точен мерник за неучаствал в бойни действия!?????

15

Анонимен

преди 6 години

PATRIOTA E PRAV NA SBYRKANITE ANGLOSEKSOLONCI NE IM TREBE DJIXAD TE SAMI SCHTE SE IZTREPQT

14

Анонимен

преди 6 години

Така става като местните чалгари дънят децибелите до дупка.

13

ТHE Патриот

преди 6 години

Диващината и варварството е дълбоко закодирано във англо-саксонците по принцип ,дали се дължи на дългата история на кръвосмешение или на нещо друго няма точен отговор но определено има нещо сбъркано във тези племена още от дълбока древност са се занимавали със нашествия грабежи и погроми и убийства,явно им в закодирано в гена!Вечно гледат да ограбят някой ,да убият да изнасилят да му заграбят територията и ресурсите,нещо като извънземните от "денят на независимостта " са западняците!

12

Анонимен

преди 6 години

Не участвал ,в реални бойни действия!И решил да си ги създаде!Вдигали са му много шум,от долу и превъртял човека!Валерката ,защо се бори за тишина,да не превърти и някой на Слънчака!

11

Анонимен

преди 6 години

тоя дали не е поредния "луд" пуснат от противниците на оръжията?какво са му обещали ? доживотна пенсия на жена му и децата ??

10

Пешо

преди 6 години

Оправия няма, бягайте от тази държава.

9

2,

преди 6 години

Номер 1 ясно е изразил отношението си - жертвите са последица от насилието, осъществявано редовно и навред по света от световния жандарм - радетел за "справедливост и ред" - САЩ. От чиято политика има хиляди и милиони жертви при военни конфликти, в които участва неговата армия.

8

Анонимен

преди 6 години

Какво може да се очаква от племе на което прадедите и дедите им са се избивал като кучета по калните улици.. Слагат два пищова на крачолите и започват да се правят на мъже! Е какво очаквате от внуците им и правнуците да се целуват по улиците ли? Та това генетично е заложено в тях. Така си се раждат с пистолет у зад.ника. И тези седнали да раздават демокрация и свобода по света. Да им го на.вутам ора.лно!

7

:

преди 6 години

Злините сторени в Ирак, Сирия, Камбоджа, Никарагуа, Виетнам се връщат обратно вкъщи.

6

до THE Патриот

преди 6 години

Пък като прибавим избиването по най-варварски начин на коренното население на континента, става много! От тогава до сега американците имат някаква лакировка, но под лака са си същите!

5

Жони Кеш

преди 6 години

Американците яко се кефят на насилието. Хазарта, стрелбите и побоищата са висша форма на забавление за тях. Насилието във всичките му форми е част от Американската мечта.

4

Анонимен

преди 6 години

ако американското правителство не беше заставяло този човек да ходи във виетнам, той нямаше да се побърка и да избие всички тези хора, дори и да не е участвал в бой.американското правителство е виновно за всичко !

3

ТHE Патриот

преди 6 години

така е приятелю това ,което се случи във Вегас ФАЩ го причиняват ежедневно на човечеството по света!Само в Ирак избиха над милион ,в Сирия около половин милион,вече минават Хитлер по геноцид!Наречете ме както искате но за американци грам жал нямам ,неспособен съм просто да изпитвам и виновни за това са само те и имперската им политиката !

2

до 2

преди 6 години

Милионите жертви в страните които изброи са вследствие на религията на мира исляма, просто безмозъчно рубладжийче

1

Анонимен

преди 6 години

тц тц тцами в Ирак - над един милион жертви...Ами Сирия, Ами Афганистан, ами Украйна....До Виетнам, Северна Корея и Латинска Америка да не стигаме..