138

Анонимен

преди 6 години

..злобата ти е неописуема .... не виждам с какво се гордееш ?за 700 години турците какво постигнаха ???каккво създадоха ..освен че рушиха избиваха хора...Къде видя злоба? Всъщност човек вижда това което му се иска да види.Какво сме постигнали турците ли? Много повече отколкото българите.А рушенето и избиването на хора ще го оставя без коментар. По-слабият винаги обвинява по-силния от в рушене и избиване. Българите са рушели и избивали не по-малко, но не виждам някой да се срамувам от това

137

Анонимен

преди 6 години

Дефиницията за "джихад" е дадена още в средновековието от най-висшите ислямски духовници и няма нищо общо с родината. Джихад е свещената борба на мюсюлманина със самия себе си, т.е. с пороците и със собствените си слабости с цел да бъде добър човек и да живее в съгласие с Бога.

136

Ястреб Османлията

преди 6 години

Разбира се в училищата в Турция ще се изучава ислямът, и разбира се ще се изучава джихадът, който концепт е фундаментален в исляма! И който иска да знае какво е джихада, вместо да пита папаза на селото си, да отвори Корана и да прочете там! Кой иска да си вярва, че произлиза от майумуна, може да си чете Дарвин, кой иска да вярва че човекът е продукт на свръх-интелект, ей му Корана!

135

Анонимен

преди 6 години

В българските училища - дрога и "яката дупара кой ще я бара" вместо Вазов.

134

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 178Виждам ..злобата ти е неописуема .... не виждам с какво се гордееш ?за 700 години турците какво постигнаха ???каккво създадоха .....освен че рушиха избиваха хора ....

133

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 174Банани не ...домати ми носят ....карат ми ги в магазина и аз си ги купувам ...а доматите ги берат мюсулмани !

132

Анонимен

преди 6 години

да си турчин е обикновенно проблем на турчина ..... оправяй се... сам си се самоопределил !...Оправям се чудесно. Не ме мисли.

131

Ястреб Османлията

преди 6 години

Много прозти тия турци бея! Вместо да учат 12-13 годишните си щерки как да се лашкат с италински пенсионери за кутия цирари, и синовете си на педеразлък и тънкиостите на занаята, тръгнали да ги учат на религии-мелигии, морал и етика и други ала-бализми! Оти не вземат за пример българите например, където вече 57% от бебетата им се раждат коп.елдаци!!

130

Андрешко

преди 6 години

Тези новосъздадени турски училища са съгурно като нашите килийни училища по времето на Възраждането,нали и Турция сега се "възражда" на ислямска основа и скоро могат да се върнат в първобитнообщинния строй.

129

Турчина

преди 6 години

До 170Разбира са корана не е просто религия а начин на живот!

128

Анонимен

преди 6 години

като се замисля по добре мей.м..уна отколкото мюсулманин..Еми значи си щастлив, случил си на по-доброто. Носят ли ти банани редовно?

127

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 169да си турчин е обикновенно проблем на турчина ..... оправяй се... сам си се самоопределил !

126

ХА-ХА-ХА-ХА-ХААААААА

преди 6 години

ХОРА ЛИ СТЕ СТАНАЛИ, КОЛКОТО ПЪТИ ВИ ГЛЕДАМ ВСЕ СТЕ СЪС БАНАН В РЪКА,А КОГА ЩЕ СТАНЕТЕ МЪЖЕ

125

Анонимен

преди 6 години

Значи с тези светли очи в цялата ви рода ти си толкова турчин, колкото Тръмп - японец....Пиле, националността е въпрос на самоопределение, а не на цвят на очите. Светлокос и светлоок съм и съм турчин. Проблем ли е за теб?

124

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 163като се замисля по добре мей.м..уна отколкото мюсулманин

123

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 163ааа аз мюсулманин няма да ставам ....възнамерявам да си остана нормален чоек а не м.а.ймуна...

122

Анонимен

преди 6 години

Тежко му на този който живее по книга, а не по Дух и Душа! В книгите например не пише по колко пъти трябва да се ходи до тоалетна например, това човек го усеща отвътре!...Не се учудваме, че единственото което усещаш отвътре е кога да ходиш до тоалетна.

121

Анонимен

преди 6 години

На природата са и трябвали 100 000 години да направи от *** човек ....исляма прави от човека(жената) *** за няколко години !....На теб ти остават "само" 99 999 години да извървиш пътя.

120

хехе

преди 6 години

До Анонимен 160абе то по твойта логика всичко що живее на север от алпите е турско .....вие турците арийци ли сте ...я разкажи .... зарадвай ни со ще някоя простотия

119

Анонимен

преди 6 години

абе и аз съм със светли очи ама в рода за турчин не съм чувал .....швед ще да съм май !...Е ти какво искаш, баба ти с глашатай ли да разгласи?