21

Анонимен

преди 6 години

ЕС вече се разпада на атомите си .Не само цели страни напускат,ами и области съответните държави .Помните ли как падна СССР. .Неминуемо всяка такава структура е обречена .

20

Анонимен

преди 6 години

Айде американците пак се изтрепаха, добрите новини нямат край.

19

Анонимен

преди 6 години

ЕС не може да защити гражданите си нито едните нито другите значи Бандата на Меркел и Юнкер трябва да подаде оставки и да дойдат политици които могат да защитят европейските граждани. Меркел става само за миене на краката на бежанците.

18

Е

преди 6 години

До АнонименТебе полицията набили те вчера?!Сто процента не.И защо ли?Ами защото си си стоял в къщи и не си се занимавал с противоконституционна дейност,каквато е гласуването за тоз дето клати гората!

17

Българин

преди 6 години

Напред с братска Русия!

16

Анна

преди 6 години

А и забравих да спомена И за Берлинската стена урааа.Абе общо взето за всички урааа!!!(((((

15

Анонимен

преди 6 години

Крим се присъедини към Русия и не се проля нито капка кръв сепаратистите от ЕС искат да откъснат Крим от Русия и да го анексират насилствено, както анексираха Каталуния преди десетки години.ЕС отне правото на Крим и Каталуния да се самопределят и приложи фашистки практики.

14

Емигрант

преди 6 години

До АнонименЗа каква хунта говориш ве ***??!!Ако беше хунта,щеше да е забранено да плямпат на селското си наречие,нямаше да имат нито статут,нито парламент?!И нямаше да се стигне до тези шъшкании които правят в момента!Испанската демокрация е една от най развитите в света,но тя не е за ***,***,мързели,комплексари и псевдонационалисти!!!

13

факт

преди 6 години

Я си спомнете кой подкрепи"независимо Косово"ЕС и САЩ,значи за едни може за други не с Косово бе пуснат духа от бутилката.

12

до споко

преди 6 години

Абе къдяй тъз иСточна европа уа?

11

Анна

преди 6 години

до номер 6И на Кърджали урааа,

10

Българка

преди 6 години

ЕС-хитрата сврака и с двата крака.Спокойно народе,най-великата политичка на свободния свят,последната пазителка на демонкрацията,госпожа Меркел ще оправи нещата.

9

Анонимен

преди 6 години

Много глупости от посредствени експерти, първо полицията няма право да бие хората поне не и по тоя начин. Ясно се вижда че Испания действа расистки и хитлеристки към малцинствата сега БХК да се изкаже против Меркел и Юнкер и да защити правата на малцинството. КОЛКО ХОРА ИМАШЕ БИТИ ОТ РУСКАТА ПОЛИЦИЯ В КРИМ КОЛКО ??

8

Анонимен

преди 6 години

Много беше трудно да разберем, кой стои зад този измислен референдум. Кой го финансира. Империята на злото мъти водата по целия свят. Русия е прокобата на света и час по скоро трябва да бъде затрита.

7

EMIGRANT

преди 6 години

Това е един чист пуч,подготвян от 40 години и един реванш на червените,които навремето са били пометени от войските на Франко и наврени по местата им.Каталуниа е Испанска земя и дължи развитието си и сегашното си цветущо състояние на Испанската демокрация!Не може да се качиш на някой на главата и да твърдиш ,че той бил недемократичен за това,че решил да те свали от там,защото ситуацията е просто невъзможна и нетърпима,но наопаки,а именно за испанската държава,а не за пучистите!

6

Споко бре

преди 6 години

Сега започват и "майданите" в западна европа.Следва ограбване и геноцид!Источна европа и Русия минаха по реда си ...........

5

маке

преди 6 години

Свобода за Пиринска Македония урааааааааа

4

Кралят спи

преди 6 години

затова Испания е най-бедната от всички монархии в Европа.

3

Анонимен

преди 6 години

Видя се какво представлява хунтата управляваща в мадрид, побоища, вкл на деца, чупене на врати, стрелба по невъоръжени хора и тн.

2

Анонимен

преди 6 години

ES PODKREPYA NAPUSKANETO NA BALGARIA,DORI I BEZ DA SI PLATI EXITA,ZASHTOTO BG SAMO TEGLI EVROPA NAZAD V MINALOTO.