102

Анонимен

преди 6 години

До ТоваСестра ми я убиха по същия начин през комунизма, наказани нямаше. Какво имаш да кажеш по този въпрос?

101

Това

преди 6 години

са страничните ефекти на демокрацията, за които никой от скачащите навремето не му стигна акъла да помисли. Продадохте се като индианци за лъскави дрънкулки :) :)

100

Анонимен

преди 6 години

Абе кво стаа у таа *** бре? Всеки ден умират хора от некадърни дофтори!? Това ли ви беше риформата в здравеопазването бе тарикат селянжъри у парламата??? Погледнете докъде докарахте здравеопазването бе! Докога ще убивате хора? Докога некадърноста и безотговорноста ще се толерират?? Докога ще ни управляват некадърници с големи претенции без покритие? Докога това как да го нарека племе ли народ ли ще търпи да го убиват и унищожават? Страх ли вие да не ви отнемат мизерните заплати?

99

Анонимен

преди 6 години

До до 101 от славянинИменно! На запад е пълно с нереализирани нашенски фелдшери, дето не им стигат стотинките да си платят наема, но по форумите голям го вадят колко били успели и как Запада ги приел с отворени обятия. Човек ако е човечен и кадърен успява навсякъде.Има и добри БГ доктори в България, но са много малко. Мнозинството са комерсиални търговци, чудят се каква операция да насрочат, да източат здравната каса и да те уморят. Иззроди! Ей затова ги бият, на народа му писна!

98

Анонимен

преди 6 години

И после що ги бият тия нещастници. Тея не са човеци.

97

Анонимен

преди 6 години

До КрайЩе ги бием я! Няма те да ни бият и да ни тормозят. Да ни внушават чувство за вина.Отиваш при тях, плащаш си и ти се карат. Държат се нагло, надменно, отвратително.Учил бил човека бе! Като че ние не сме учили. Държи се като типичен "интелектуален" ***. Иска скъпа къща, скъпа кола и много пари. Да заминават в чужбина, и без това тук за нищо не стават. По-добре билкар да ти бае, отколкото БГ доктор да експериментира с теб.

96

Край

преди 6 години

Плюйте лекарите - не, биите ги, прогонете ги окончателно. Скоро ще започнат да дават дипломи със съкратени курсове на по-зелени и тогава ще видите обслужване, уважение и голяма експертиза.

95

Некой си...

преди 6 години

А при схващане на крак ще предпишат Тоблерон...

94

Един българин

преди 6 години

До: номер 93А учителите са били добрички, така ли бе умнико???Защо не вземете така да защитавате и лекарите, както защитавате учителите?И по-конкретно защитавате един похотлив директор който обарва малки момичета, той бил умен и добричък, само лекарите били лоши???А кажи бе, каква е разликата??? Всички са един дол дренки и премиерът ни го каза: Лош материал. Само това остана тук.

93

Край

преди 6 години

Този доктор -"американец". Аз и вие сме го изучили БЕЗПЛАТНО в Медицинска академия и той е отишъл да си продава знанията в САЩ. Осигурява ли се тук за да се плаща пенсията на майка му. Лекува ли ни тук - не. Сега се запенил що не го слушат по скайпа да ни лекува. Я го питайте колко струва да викнеш бърза помощ в САЩ. Там системата на лекарското съсловие е затворена - имат се за богове и искат да им се плаща като на такива.

92

Анонимен

преди 6 години

Стават доктори, защото четат, че в Америка един доктор взема 200 000 на година и карат Ферарита.Ама за да станеш добър доктор се иска яко учене и много практика. Нашите мързеливци не успяват да се реализират, не могат да си купят Ферари и се озлобяват. Почват да тормозят обикновения човек, по най - циничния начин: "Ми като нямаш пари, ще мреш!"

91

Един българин

преди 6 години

Ми те са си казали хората с едно изречение: "У нас нещата са така".Това е положението. Най-добре да има по един дежурен поп във всяка болница.И аз имам личен, много горчив опит с такива "доктори" и без да имам медицинско образование, мога да чета от интернет достатъчно и да се ограмотявам.А най-точно го е написал номер 86: За толкова пари - толкова "лечение".

90

Явор

преди 6 години

Аз предлагам лекарите да излязат на един протест по тоя въпрос...

89

Анонимен

преди 6 години

По-добре някой шаман да ти бае, отколкото да молиш БГ доктор за помощ.

88

Анонимен

преди 6 години

Както вървят работите, в скоро време новините за бити доктори ще бъдат сменени с убити такива.

87

Анонимен

преди 6 години

и по-зле ще става - свиквайте. Единици от кадърните остават тука, не след дълго вече ще е късно за реформи. Когато безработните и пенсионерите станат над 50%, системата ще колабира

86

Анонимен

преди 6 години

Докторите са търговски дружества. Преди месец една нещастница мед.сестра ми се развика: "Абе що идваш тука бе?!?!? Ние сме друго предприятие!"Спешна помощ = предприятие!!! Ужас!

85

Анонимен

преди 6 години

Пълни некадърници са нашите лекари!после защо ги биели и получавали уж малко пари!скоро може и смъртни случаи на доктори да има!

84

Анонимен

преди 6 години

Не е ли спешен случая - забравете за БГ болница.Лекувайте се при нужда във Виена - нито е толкова скъпо, нито е далеч. Обслужването е на милиарди светлинни години. Препоръчва също Мюнхен и Берлин - професионализъм и дисциплина. Дано не ви се наложи, но ако се наложи - бягайте в чужбина!

83

Член

преди 6 години

Ако бе блъсната ден по рано на пешеходна пътека, няма проблем...