178

сминдух енд чесън

преди 6 години

Тези ,които са доволни всъщност не могат да ползват интернет и телефон по чисто интелектуални причини , а вероятно са и държавни служители.

177

Гербер до 199

преди 6 години

НАП идва при тия, които крият доходи. Това не е ограбване, да им вземеш парите. Те са тези, които грабят държавата, като крият данъци и лишават бюджета от ценни пари за здравеопазване, образование, отбрана, инфраструктура и социална политика

176

Анонимен

преди 6 години

"Българите доволни от Борисов! Щастливи са от пътищата, туризма..."---Добре, че беше "Алфа рисърч" да ми отвори очите!Иначе, откъде да разбера, че съм доволен от банкянския шоп ар?Откъде да рзбера, че съм щастлив от (дупките по) пътищата?Че се радвам за "успехите" на Ангелковата?От все сърце благодаря на "Алфа рисърч"!

175

До 191

преди 6 години

Та за Горанов - човека е прибрал сигурно нещо като зам. министър. Там се краде най-много попринцип при заместниците, но не мога друго да разбера, защо ходиш да се интересуваш чий са къщите, палатите и колко струват? С какво това те обогатява като личност? С какво ти помага за твоето благосъстояние? А иначе не казвам, че не си прав, няма как да знам всичко. Аз харесвам Томислав Дончев и Теменужка от целия екип. А като млад политик харесвам Ангел Джамбазки, който даже не е от ГЕРБ..., та така ;)

174

Rambosilek

преди 6 години

Стига с тез медийни лъжи и разни проучвания никой нее доволен от тези байти х....ве . Да надуят на д....о кавала и да запеят заедно

173

dragalevski mavar

преди 6 години

putin i sauditska arabiq sa vinovni

172

Доволна

преди 6 години

Как да не са доволни, като редовно им го набива отзад...

171

sapunerka

преди 6 години

kvo stana s el kolite be moshenici kade sa el stanciite zashto bateriite sa tolkova skypi oniq bradati si..ni s 4arshavite koga shte se prevyrnat pak v pustinq??? basi smeshnite arabski carvuli shmeshni

170

Гербер До 199

преди 6 години

Добре де, на Вирджинските острови е прибрал не 2, а 15 милиарда. Защо са там и закакво са му, като пичата търчи наляво надясно и пребивавва в България през по-голямата част от времето си и живее в Банкя. Ти ако имаш 15 милиарда, ще живееш ли в Банкя? Сериозно?

169

Анонимен

преди 6 години

Какво ли би правил Бойко Борисов и ГЕРБ без вярната служителка Боряна Димитрова и Алфа Рисърч. Като прибавим и вярна служба на БТВ Нова тв и от БНТ - очаква ни радосст и щастие да блика от екраните, и нови изборни победи.Да живее журналистиката и българските социолози. Шапки долу.А ние да стягаме куфарите, за да не пречим на "щастието% българско.

168

Helleborus

преди 6 години

Самите американци имат либерална образователна система, само че не ни помагат да я направим тук такава, либерална. Защото тяхната е строена от самото американско СВОБОДНО общество, не е лабораторен министерски експеримент. Но самите те не позволяват такава свобода у нас, това е поредната стока изготвена за източния пазар. Нашата демокрация не е копиране на добри практики, а купуване на съвсем различни ментета, произведени специално да се наложат тук. На обществото не се позволява същата свобода.

167

АНТИ

преди 6 години

Питат ли ме дей земята,на балкански кръстопът.Общинари, депутати,де не спират да крадат.Тамо аз ще отговоря,тук корупция вирей.И с цените все нагоре,много тежко се живей.Българската политикае машина за пари.Всеки тарикат ти вика:Първо мене избери !Българийо, грабиха те,поколения наред.Всичкото ще се оправис нов режим на Пиночет.

166

До 191

преди 6 години

Нека почнем поред. Горанов е на 40 години, възраст, в която можеш да си постигнал много с късмет и ум. Не казвам, че не е прибрал и той нещо, всъщност никъде не твърдя, че политиците не крадат, но е абсурдно да се каже, че само тук крадат. В Германия работим с фирма за медицински консумативи, които плащат по 30 000 евро на лекари за да ги препоръчват на пациентите си - е така под масата. И са германци? Политиците навсякъде крадат, важното е какво се прави успоредно.

165

До гербер

преди 6 години

Суджука е изнесъл по негови сметки около 15 Милиарда, основно на Вирджински острови. Продължава да изнася и с отряд 28 палета с долари. Това не се скрива и ме може. Това са пари на всички българи! България не е бедна а жестоко грабена от него и хората му. И предишните грабеха но той е безумно алчен. Ако ти е дал да изкарваш по некой лев от далавери е нормално да го защитаваш. Всичко му плаща! Ако не, идват ДАНС, НАП, прокуратурата която образува дела с които спира бизнеса. Всичко се знае.

164

До 162

преди 6 години

В България средното от преди 15-20 сигурно е давало по-добра подготовка от висшето в днешно време и много хора, които са влезли с оценките от матура и са избутали криво ляво да говорят... А и средното трябва да дава достатъчно възможности за реализация и заплати, с които да може да живееш едно средно ниво. Обаче в БГ всики висшУ учат и си мислят, че след това трябва да взимат големите заплати.

163

редник

преди 6 години

Абе вярно ли е че , гладните вярвали на преялите ? Или преялите са си загубили ума ? Господ преди да погуби някой , първо ума му взимал....

162

Анонимен

преди 6 години

За да се оправят нещата в Бг най-напред трябва да бъдат екзекутирани публично всички джурналя и сонственици на медии и агенции като Алфа Рисърч.

161

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 113Браво! Анкетата в пост 113 показва колко са дълги краката на лъжата! От общо 23-***, 22 НЕдоволни!Алфа Рисърч, заврете си анкетката където искате!

160

Белгия

преди 6 години

Аз съм щастлив , че съм далеч и не съм в посткомунистическа и абдикирала България ... хората в БГ са смачкани , озлобени , нещастни ... ето това направиха комунизма и боядисаната от Луканов демокрация ...

159

Анонимен

преди 6 години

Тази анкета да не е проведена в централата на ГЕРБ след като са им дали поредните бонуси да пишат срещу Радев и да хвалят Слънцето, което огрява душите на българина от сутрин до вечер.Да питам, като толкова сме доволни от Батката, защо му в тази охрана от 20-30 гавази, бронирани коли пще които се 'фърля като тюлен, да го не резне някой куршум в тъпата тиква. Хайде да се разходи по Царя да видим колко метра ще мине, без народа да му благодари с тупаници, камъни и дърве! Но не смее, защо бе Батко?