18

Анонимен

преди 6 години

До ТHE ПатриотПредатели в България сте единствено русофилите. А американците отдавна казаха, че закупуването на С-400 е "суверенно право на Турция". С изказването си Ердоган си вдига цената и може да впечатли единствено неграмотниците, които нямат информация и не разбират за какво става въпрос.

17

Анонимен

преди 6 години

Путин, Ердоган, Орбан и Борисов са истински Държавници с топки!

16

Българче

преди 6 години

Не съм му симпатизант, но не се навежда на никой, ръце и друго не целува на Началниците. За разлика от наш Асфалт Паша.Браво.

15

PD

преди 6 години

Ердо пак се взема на сериозно. С САЩ не може да играеш, като с партньор, а само да слушаш като васал. Обаче да очакваш, че с Американски долари ще си купиш руски ракети, и после ще го даваш равен на големите, е забавно, типично турско тарикатско мислене.И самолетите му са експортен вариант, и с ракетите ще е така. А най забавно беше изказването, че ще си купи балистични ракети. За масите обаче явно тези приказки минават.

14

редник

преди 6 години

Хляб , мир , война , омраза ,любов , война , победа ...български думи и руски и сръбски нали? Кой е "безродник" ? Кой предава рода си ? Родина = роди ни= майка ! Евроатлантиците майките ви англичанки ли са? Вас не ви броят за хора в Европа !

13

ТHE Патриот

преди 6 години

"Ердоган: САЩ да не коментират покупката на С-400 от Русия !!!!!!!!!!!""Щом не могат да предложат подобна система, да не говорят, категоричен е той!"Абе кой квото ще да говори за султана едно е сигурно не е безгрубначна *** на ФАЩ а президент на суверенна и истински независима държава за разлика от наште предатели!

12

_Революционер_

преди 6 години

Боже, Боже.... къде е тръгнал тоя т,ъпак едоган ли е мердоган ли е, срещу американците? Само Че Гевара и Фидел Кастро можеха да се е,ават с американците, но тоя ще го ликвидират като най-обикновен талибанин.

11

Анонимен

преди 6 години

До В РУСИЯ Е ИСТИНАТАКаква истина бе умник? Русия и нейните слуги винаги сте били на страната на лъжата. Както лъжеш и за опазването на Кипър. Но вие русофилите не можете да живеете без да лъжете.

10

Lannister

преди 6 години

Вижте как говорят турските политици и после вижте българските. Разлика от земята до небето.

9

редник

преди 6 години

Не го свали той !

8

Анонимен

преди 6 години

въпросът изобщо не бил повдигнат от страна на американците, но Режеп настоява американците да не коментират въпроса ... ?!? ...

7

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХАПо-същия начин русофилчетата говорехте за бай Реджеб преди фа свали руския самолет. После заквичахте на умряло и го обявихте за фaшиcт, кълняхте го и призовавахте джуджето да го удари с ракети. Да не стане същото отново, с С-400 доста руски самолета могат да се свалят.

6

В РУСИЯ Е ИСТИНАТА

преди 6 години

Турците ще имат модерни ракети, а ние ще правим дудуци на краварите и ще чакаме те да ни пазят. Колкото опазиха Кипър ...

5

Анонимен

преди 6 години

Вече от доста държави му казаха на Тръмп да не говори и да не се намесва. С тези глупости, които пише в Туитър ден и нощ сам се изложи и стана за смях.

4

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Нашите гъ.золизци да се учат на мъжество и държавническо мислене от Ердоган !

3

Анонимен

преди 6 години

Куцо и сакато почна да се *бава с американците

2

Българин...славянин

преди 6 години

Ердоган: САЩ да не коментират покупката на С-400 от Русия !!!!!!!!!!! Това че е Президент на .............Турция не ми пречи да му кажа ...........БАВОС за позицията !!!!!!!!

1

Анонимен

преди 6 години

Е как да ти предлоат такава система като нямат?! Те знаят само да разлайват кучетата и да се правят на велики ама без покритие! Това ако досега не си го разбрал незнам дали изобщо някога ще го разбереш ердо!