40

Анонимен

преди 6 години

Те така ултимативно: Избирай инвалид с 129 лева пенсия или отивай да бачкаш! Средно положение няма.

39

Анонимен

преди 6 години

До Сп??нсОще по "татово" време имаше цели села с инвалидни пенсии още от детството. Имаха големи дворове, гледаха крави и тютюн. Сега е същото - в града няма с какво да си платиш - няма пенсия. В градовете повечето инвалиди работеха на подходящи места.

38

Анонимен

преди 6 години

Мхм...6 комисии! Значи вече на 6 равни части трябва да сложиш определения подкуп." Ей, много го дерете този народ, ей!"Васил Михайлов в "Маргарит и Маргарита"

37

Анонимен

преди 6 години

Притеснява ме термина "българи" в подзаглавието. За шведи ще важи ли, щото те всичките още от 5 годишни са с някакъв телк и съответно даржъвни кинти?

36

Zv.

преди 6 години

Поредната велика глупост.Наистина да си подбират внимателно некорумпирани доктори,а това май се оказва мисия невъзможна.Сега ще метнат хората да обикалят в несвяст по комисии,ще им орежат мизерните плащания и дотам.

35

Анонимен

преди 6 години

Но всички от подземния свят са с увреждания и инвалиди.

34

Някой

преди 6 години

Имам познат,който е инвалид по-болест,същевременно работи на две места,включително нощни смени,отделно на село,където гледа старите си родители и пчелин?!Замислете се,доколко този човек е здрав или болен?!Нищо лично,да е жив и здрав,аз не разбирам,но мисля,че решението на управляващите е правилно,защото не е луд този,който яде зелниците,а който му ги дава?!Тук не говоря за хората,които наистна са инвалиди и имат право на такива пенсии,а за онези другите,които лъжат,крадат или мамят системата!?!?

33

Настрадин Ходжа

преди 6 години

Те така с недъг 6 присъди, с 100 престъпления 0 присъди.

32

Иван Пешев

преди 6 години

Аз не мога да разбера какво са виновни хората че някой е раздавал инвалидни пенсии срешу плик с пари. Виновни са комисиите които са го правили те трябва да бъдат наказани по някакъв начин. А не просто дай сега пак елате на проверка ами ако си съвестен и само те гърчат с проверки ще ти платят ли нещо дето те разкарват.

31

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Докто минеш всички проверки и ... вземеш, че умреш.Докато остарееш до пенсия и ... вземеш, че умреш.Колко от инвалидите и пенсионерите ще доживеят да вземат и без това мизерните си пенсии ?Държаво, държаво ..Евроатлатическа коч.ино !

30

Анонимен

преди 6 години

Бяха ме извикали на ТЕЛК не съм инвалид, а човек с увреждане. И им казвам да престанат с техните глупости и да ми напишат клинично здрав, че ми бахтиса да обяснявам на работодателите, че това написаното не е кой знае какво и съм си здрав като всички хора въпреки увреждането ми.

29

Анонимен

преди 6 години

До Сп??нс: Пробвай и ти да подишаш испански въздух, току виж заприличаш малко на тях, не като оскотял патреот.

28

Анонимен

преди 6 години

Повечето от тези 900 000 са роми симуланти.

27

Анонимен

преди 6 години

Аз също не вярвам , че от 7 млн. българи има 900 000 неспособни да ряботят, соц-а го доказа с примери, имаше 10-ки цехове адаптирани за инвалиди и вадеха сериозни количества продукция. Това че си с един крак, не би трябвало да е проблем да работиш на много места, ПРОБЛЕМЪТ са работодателите, които гледат на тези онеправдани хора като второ качество.

26

Анонимен

преди 6 години

До Сп??нс: Това само доказва правото на труд на всички, без някакви уродливи фашистки тълкувания.

25

ненормално е

преди 6 години

В другите държави процента на инвалиди се движи около 1% и малко отгоре!В малка България с 6,000,000 население 1,000,000 инвалиди е пълна щуротия!Това говори,че корупцията е национална черта!

24

Анонимен

преди 6 години

това заради онзи прокурор от Плевен, който се правише на инвалид, ли се прави?

23

Анонимен

преди 6 години

Чудя се кое ги наказва по- лошо:Това, че са получили недъга си, или това, че са принудени да търпят какви ли не унижения и оскърбления от *** в ТЕЛК-овете?

22

Анонимен

преди 6 години

Как се пише РОМ на английски, немски, френски,руски, испански и др. европейски езици?

21

демокраст

преди 6 години

До Бай-КольоТи ако си мислиш,че от твоето гласуване зависи нещо,значи си много зле!?Бойко има кой да го избира,ЦРУ диктуват изборите в цял свят,та в малка България ще оставят бай Колю да избира с надежда и упование поредния месия,така ли!?И в Германия шмеркел никой не я иска,ама друг я избира!Ние,гласуващите,сме само опаковка на демокрацията,нищо повече!