135

inatut

преди 6 години

Казал съм още от пролетта - груухчо няма да изкара и до Рождество, неговата коледа ще настъпи късна (защо не и ранна) есен.лошото е само, че севернокорейските скелети са прекалено много за тая коледа. На всички болни *** тролеи - пожелавам лека им ,, пръст..аа нощ де.

134

Ориент

преди 6 години

Само робовладелци като династията Ким с концентрационните им лагери и всички останали cвинщини могат да ме накарат да харесвам САЩ.

133

Анонимен

преди 6 години

Най-голямата заплаха за мира в света са именно гейските стати. Разполагат с колосално количество най-съвременно оръжие и могат да сринат полуострова със земята.Да ни внушават , че именно корейците са заплаха за целия свят , звучи наистина нагло. Ние толкова ли сме *** , че да им вярваме?

132

Прасчо е същият

преди 6 години

Тарикат като ПичинВътре диктатура , терор и сбръч за мужицитеА навън се зъби уж е голямата работа Ама парите му в долари по офшорки

131

Българин националист

преди 6 години

САЩ са вече една регионална сила и никой не се съобразява с нея. Колкото и да не им се ще трябва да приемат факта че играят второстепенна роля. Който няма минало няма и бъдеще. Следователно САЩ нямат бъдеще. След години ще ги пише в историческите книги както пише за динозаврите и никой няма да помни реално какво са били. Европейците ще ходят в Северна Америка за да разпитват местното индианско население дали помнят нещо от техните прадеди за бледоликите.

130

Прасчо реве за пари.

преди 6 години

ТОЧНО КАТО ГЛАДНО ПРАСЕ.......АКО НЕ МУ ДАДЕШ ДОЛАРИ, ШЕ СИ РАЗБИЕ САМ ***!!!НАТАМ ОТИВА РАБОТАТА .....ХА,ХА,ХА,ХААААААААААААААА

129

дуро

преди 6 години

Оставяме настрана малоумията на руксите ***. Не за това иде реч. Иде реч защо цялата преса и сайтове омаловажиха и неглижираха американските санкции. На практика Конгреса/не, Тръмп/ дадоха 180 дни срок на руските олигарси да свалят Путин. И ще една "малка" подробност: В закона пише, че Тръмп НЕ може да отмени тези санкции. Незнайно защо в цялата наша "свободна преса" нямаше нито един смислен коментар или разяснение на тази тема.

128

Хи хи

преди 6 години

Що за тъпо парче може да си мисли че ще спечели война със най -силната армия в света - този на САЩ!Садаам имаше 2.5 милиона войници и удържа две седмици

127

Бай Х

преди 6 години

До АНТИНе мога да не се съглася... вече 70 години след нахлуването на ордите на Джугашвили не можем да се възстановим от кланетата. Факт, видим от Космоса.

126

пачо от данс

преди 6 години

данс са слаби щом при бай тошо , наркотиците минаваха а не оставаха а при тези кадри се наводни страната и използват вашите сестри , жени и дъщери като *** и дилърки в европа :") 27 години преход на умното ДС :) къде е икономиката :) растежа :) а :)

125

Велики САЩ

преди 6 години

Чистят светът от *** - Кадафи и СадаамДа се готвят Башар и Прасчо!Амин!

124

АНТИ

преди 6 години

До бай ХАми и България е капиталистическа държава, но дивашкия ни капитализъм не е истински, а побългарен.Даже говорят за демокрация в България, но имаме само няколко крачки направени, под въздействието на демократични държави.

123

БлицК

преди 6 години

Догодина резерватът Кимиcтaн няма да го има, то е ясно.Само не ми е ясно с какво ще се сaмoзaдoвoляват нeудачницитe-азиатолюбци след това?Че май не останаха робовладелски държави, размахващи кървави байряци... Що ли...

122

:):)

преди 6 години

от тез приказки Южна Корея трепери повече от СК .

121

Прасчо не е глупав

преди 6 години

Никого няма да нападне защото след два часа война със САЩ ще бъде мъртъв. А Прасчо обича хибавото уиски, френския коняк и парфюми. Изцепките на Прасчо за пред 26 милиона ***, които маршируват докато Прасчо пирува...

120

ognyanz

преди 6 години

До "Тонката": Тонка, много си елементарен бе. То бива, бива, ама чак пък толкова.

119

Анонимен

преди 6 години

Нито рублите, нито рубашките ще го спасят тоя джолан. Пътник е, вадиме скарата!

118

Анонимен

преди 6 години

Сащ преминаха всички граници на нахалството.СК никого не заплашва. Какво всъщност искат?!Израел, Индия, Иран и други имат ядрено оръжие, но не им се дър.вят.

117

тонката

преди 6 години

Вече ми замириса на севрнокорейски пържоли.(:(:Това ще бъде една много кратка фешън война.Америка ще удари от космоса от земята от водата и от под земята и юе покаже ударната си мощ.Рашките и Китай ше гледат като препикани както гледаха как пада над Сирия на Путин самальота.(:(:

116

Светлото бъдеще

преди 6 години

Ако Прасчо ядоса Тръмп Велики ще бъде сготвен още преди Коледа