134

Анонимен

преди 6 години

Осман паша: Това са най-големите крадци в нашата империя и най-мерзките предатели на своя народ. Тотлебен: Какво говорите, паша!? Осман паша: Говоря това, което е, генерале. Когато един български комита влезеше в едно село, ний знаехме кой е и къде отива - съобщаваха ми българи за това. Тотлебен: Да вярвам ли, паша? Осман паша: Левски го предава българин, а не турчин, събранието в Оборище го издава пак българин, който бил делегат на това събрание, и войводата Бенковски е предаден също от българин, на мостчето в Тетевенския Балкан.

133

Русофилски лъжи

преди 6 години

До Анонимен..................Осман паша: Това са най-големите крадци в нашата империя и най-....Само безроден русофил може да оплюва най-безсрамно българския народ!

132

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 161Александър II обявява война на Турция сам. Знаем, че битката за Плевен била дълга и кръвопролитна, но завършила с пленяването на Осман паша и освобождаването на града. Осман паша, ранен и подкрепян от своите офицери, предава сабята си на генерал Тотлебен, който в знак на уважение към военните способности на турския пълководец му връща сабята. И тогава между двамата се провежда следният разговор: Осман паша: Знаеш ли, генерале, какъв народ освобождавате? Тотлебен: Зная, паша... наш брат християнски, честен народ. Осман паша: Това са най-големите крадци в нашата империя и най-

131

Анонимен

преди 6 години

А маневрите на агресора ФАЩ,осъществени под "знамето" НАТО,как така,в ущърб със всякакви "поети ангажименти за непромяна на границите на НАТО",маневра,по маневра,променииха тези граници и ги преместиха от линията Елба-Австрия-Италия,до линията Естония-Полша-Черно море?!!!В същото време,агресора ФАЩ реве,за някаква агресия на обкръжената,вече плътно до границите и Русия!Това е мръсната ционохЪмерканска пропаганда,която в долнопробната си мащабност,надмина всякаква комунистическа!!!

130

До Въпрос

преди 6 години

А защо дежурната група прорушки патриоти, не излязат на улицата за да честват 09.09. "най-великия ден в историята им", а се крият като форумни мишки, за да броят плюсовете и минусите, под публикациите за Матушката им русь ... ?!

129

****

преди 6 години

Я някой да каже какво точно спечели България от САЩ,ама не общи приказки,като демокрация и подобни.

128

Анонимен

преди 6 години

До 159Кой ги покани в Афганистан, че не мога да се сетя? И искаш ли да видиш снимки от Афганистан преди руската окупация там? Също така никой не ги е канил да освобождават България.Имаха 500 години на разположение да го направят, но пък взеха, че дойдоха когато решиха да си вземат обратно Крим и погнаха турците през България. Не са дошли за нас спецялно.Отделно къде бяха руските ти братя 15 век при бунта на Константин? Нещо ги нямаше.. що?

127

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен...............ако небеше освободителят Русия, нямаше да ми пишеш на български език..............Поредната опашата руска дезинформация, тиражирана от безродник и национален предател.

126

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен...русофоб=американофил=предател на БГ, да се знае !..1. Няма русофоби, а български патриоти, които са против угресивнатга руска политика.2. Не прочетох " американофилски " коментари и възгласи Да живее САЩ, САЩ е велик, Тръмп е гениален, Да живее Тръмп, подобно на русофилските писания.3. Русофил е синоним на нациоанален предател. От 1886 година насам винаги сте се доказвали като руски агенти, издигащи руския интерес преди всичко- нявма русофил, който да е български патриот.

125

Анонимен

преди 6 години

До 155Тази Русия която ни освободи умря 1917-а година. На днешната руска *** не дължа нищо освен презрение за 45 години загубено време и 5 поколения пълни селяни.

124

Анонимен

преди 6 години

ако небеше освободителят Русия, нямаше да ми пишеш на български език , платен/заблуден амер./турски ***

123

Прос Селендур

преди 6 години

До ВасилевНа наша територия падаха заблудили се американски ракети а не свалени самолети...а сваления Стелт сърбите го върнаха на американците и даже им се извиниха...!!!

122

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен............затова толкоз коментари против Русия и България..................Единствените коментари против България във форума са написани от русофили. Вие не пропускате и най-малката възможност да оплюете България и българите.

121

Анонимен

преди 6 години

а и много турци има дето пишат тук и възхваляват САЩ и затова толкоз коментари против Русия и България

120

До Въпрос

преди 6 години

Защото дежурната група *** ***, е заела мястото си във форума .... Страх ги е да излязат на улицата и да празнуват там 09.09. за да не ги видят българските граждани кои са, и колко са "много" .... ?!

119

Анонимен

преди 6 години

До ВъпросЗащото психично нестабилните русофили които си губят времето в коментарите са повече от нормалните хора.

118

Анонимен

преди 6 години

Да минат ама не смеят.

117

промо

преди 6 години

Защото хоратане са глупави и виждат кой е агресора всъщност , затова са минусите на САЩ и НАТО

116

Анонимен

преди 6 години

До ВъпросЗащото руския *** е затова тук. Няма да обяснявам как става - елеметнарно е. Трябва да изглежда, че русофилите са много. Всъщност е само трола.

115

Прос Селендур

преди 6 години

До ВасилевВасилев не заблуждавай хората...по време на бомбардировките на НАТО над Сърбия нема нито един излетял сръбски МИГ и никакъв въздушен двубой е нямало...сваления Стелт е свален с ракета земя-вуздух и напъно възможно да е случайно уцелен...!!!