28

Великобританец

преди 6 години

Абе като е толкова хубаво в ЕС ние защо се махнахме?

27

Анонимен

преди 6 години

Mogerini na priziva na Merkel da se sprat pregovorite s turcite,nie evropeycite ne mojem da si pozvolim da sprem pregovorite s turcite zashtoto podobre pregovori otkolkoto vragove

26

Ердоган

преди 6 години

Турция не влиза в съюзи в които ще и диктуват условия. Турция влиза в равноправни съюзи. Това трябва да е ясно. ЕС не отговаря на условията на Турция за съюз. Брюксел си има достатъчно послушковци.

25

Анонимен

преди 6 години

Gadni varvarski plemena ot 50 godini lujete Turcia kat che li nqkoy se natiska v zastarqvashta avrupa,arabite shte vi vidqt do 20 god smetkata vi

24

smej

преди 6 години

Eврозоната гласи своя малък ЕС, който ще е третата икономическа сила в света. България и отворковците от Вишеградската четворка и Западните Балкани ще са буфер към Турция и Русия. От запад ще е Великобритания. Това е бъдещето. В него Турция има своите шансове на регионална сила, но нищо повече. Ако сме умни, ще драпаме към господарите от малкия ЕС. Но тъй като сме глупави и мързеливи, ще се хлъзгаме към Русия и Турция.

23

HawkTheOttomanWhore

преди 6 години

Спокойно, кюрдите ще опpaвят Турция!

22

Анонимен

преди 6 години

Що пишеш "имаше такава опасност"?Явно ти НЕ СИ в ЕС и не искаш той да стане световна сила, нали?Иначе и аз споделям твоето мнение, но пиша:ИМАШЕ ГОЛЯМ ШАНС С ПРИЕМАНЕТО НА ТУРЦИЯ В ЕС същият да стане тотална световна сила, вкл. и във военно отношение!...Приеми го като заигравка с някои. Първоначално бях написал възможност, но го редактирах.

21

Анонимен

преди 6 години

Тази цена е твърде висока и Турция няма да я замени срещу членство в съюз раздиран от вътрешни противоречия.

20

Анонимен

преди 6 години

Това, че не успя да прилъже Турция за член ще ускори края на ЕС. ЕС с Турция можеше да блокира Русия от всякъде. Затова и Путин изтърпя стоически унижението със самолета, за да не тласне допълнително Турция към ЕС. ЕС със Турция получаваше контрола и върху близкия изток и изтласкваше американците от там. Сега без Англия и без контрол в югоизтока на Европа(Крим е руски и чрез него и проливите Русия има Средиземноморски достъп) ЕС е лесно заобиколим "фактор". Всичко това вдига цената на Турция.

19

Анонимен

преди 6 години

Турция няма нужда от членство в разпадащ се евро-гейски съюз.

18

Българина

преди 6 години

Това което липсва на картинката е малката вратичка в основата на стенатa, отворена от агенти на цру мит и СА , през която минават фес след фес след фес. Резултата скоро ще е или меркел ще падне от стената бутната от същите или ердоган ще мине през същата врата.

17

Анонимен

преди 6 години

Неандерталци не ни трябват в съюза.

16

Анонимен

преди 6 години

Чудесно и без това не искам туркопитеците в ЕС.

15

Анонимен

преди 6 години

Турците са работливи, тyрчин много по-лесно си намира работа в западна Европа отколкото някой гражданин на членката на втора скорост. Българите мият турските магазини в Берлин и мият чинии в турските ресторанти.

14

Анонимен

преди 6 години

Ако ЕС беше успял(а имаше такава опасност) да прилъже Турция да стане членка на съюза щеше да се превърне в световна сила N1. Щеше да държи всички ключови позиции гарантиращи и контрол върху света. Щеше да държи проливите и контрола върху близкия изток, щеше да държи Гибралтар и контрола върху средиземноморието. Сега държи само Прибалтика(не се знае до кога). Ердоган навреме се усети(брексита също му подсказа) и сложи край на тези амбиции. ЕС постепенно се превръща в изолационистки съюз.

13

дрън дрън

преди 6 години

Не знам какво да кажа, но турците пожелали да отидат на работа и да живеят в ЕС са отишли. Страни от Ес имат инвестиции в Турция за каквито нашите страни от изтока не са мечтали дори. Заводи за автомобили, техника всякаква и каквото се сетите. Покрай цялата тази игра турците са неофициален член, защото са икономически по свързани със запада от колкото ние на балканите. Икономика= кинти и общи интереси. Факт.!!!

12

Анонимен

преди 6 години

Турция е залък който ЕС не може да преглътне. Освен това се намира на пътя към втория икономически център на света и няма как да бъде заобиколен.

11

редник

преди 6 години

ИДИЛ И САЩ щели да правят демократичен джихад за да наложат либерален шериат !

10

Otto

преди 6 години

Ne sam priv1rjenik na Erdogan. Oba4e brat4e taq Eu ne6to otiva na kino.iskat da diktuvat na ostanalite d1rjavi kakvo da pravqt,slagat kvoti koeto ozna4ava 4e tqhnata stoka da se prodava a tvoqta ne.plus ot tova golqma ka6a e ve4e Eu.neznam na kade otiva

9

Анонимен

преди 6 години

Да бяхте изобразили мюсюлманите как бутат Меркел след 30-40г.