21

Анонимен

преди 6 години

до 15: "Ако Кимчо изстреля междуконтинентална ракета успешно САЩ какво ще направи?"желязна логика ... на *** от запаса !Отговор: /не се чете/ Ще го помолят за още една !

20

Анонимен

преди 6 години

До 21Е как предлагаш човек с такава психика да има ядрено оръжие ???? Че той утре може да насочи ракетите към Европа и да каже : искам пари ???Не виждате ли , че тоя не е с всичкия си.

19

ясно пиндорси

преди 6 години

Накрая пак Путин ще свърши работата,да той го може и го прави,колкото и да ви е яд болни мозъци защитници на държавата терорист САЩ.

18

Анонимен

преди 6 години

Щом Сеул моли Путин да "укроти" Ким, значи САЩ вече са определили съдбата му и затова проформа се обръщат към кукловодите.

17

ей гьонсорат

преди 6 години

До РуменКое необходимото правят САЩ?създават терористи,правят преврати,нападат сверени държави ,избиват милиони хора,държат и изтезават хора без присъди в лагер и тн.и тн.на всички ни писна от тях.....

16

Анонимен

преди 6 години

То повечето действително хрупат трева, и заради това мозъчното развитие на голяма част от северокорейското население е изостанало, за което свидетелстват и разказите и медицинските изследвания на бегълците от Севера. Не случайно Южна Корея не се натиска за обединение и много изкъсо следеше как протече и колко излезе обединението на двете Германии.

15

Значи

преди 6 години

ЮК и Япония били топ икономики, СК били изостанали и мрели от глад, пък какво стана? Умиращите от глад и изостаналите създадоха оръжия от които топ икономиките се напикаха, реването като малко дете на майка си пред САЩ нещо не сработи, и хайде на колене пред Путин! Кеф!

14

Боби

преди 6 години

ХОРА научете си ИСТОРИЯТА!!!Китай стана Член на СС на ООН КОГА? Китай има ядрена бомба още 1964 година. Но защо САЩ не ги допускаха до ООН? Вместо Китай по онова време имаше Република Китай(Тайван). Китай доказа на САЩ че има МЕЖДУКОНТИНЕНТАЛНИ БАЛИСТИЧНИ РАКЕТИ които могат да достигнат до континентален САЩ. 1977 година САЩ клекнаха и Китай стана петия ПОСТОЯНЕН ЧЛЕН НА СС НА ООН С ПРАВО НА ВЕТО.Ако Кимчо изстреля междуконтинентална ракета успешно САЩ какво ще направи?

13

Анонимен

преди 6 години

Както си описал пороците на Ким, не беше ли това американската мечта- мръвки, чашки и млади кълки. Мяза на ваше творение :-)

12

Анонимен

преди 6 години

До #10Не ги мразим Руменчо. Просто сме сити от тяхното желание да мерят света със своя аршин.

11

Анонимен

преди 6 години

Общо взето Ким е спокоен... Истерията се подклажда откъм обора!

10

Объркал си се бе пич

преди 6 години

Намерил си кого да молиш, все едно от черен *** бяло д.упе да чакаш.

9

Анонимен

преди 6 години

До #7И от къде този порив в теб да сменяш ,,режими''!?? Що не се гледаш в своята си паничка!

8

КИМ ХУБАВ ЛОШ

преди 6 години

ама натри носа на САЩ и това всчки го видяха. Видяха, че царят е гол. А от осанна до разпни го има само една крачка. Това го знаят на Капитолия и мислят как да си облекат някоя дреха. Ако може чужда

7

Анонимен

преди 6 години

Нормалните хора отиват при най-омразния само и само ...Да няма война. Накрая когато стене войната , да не реве те пак, че САЩ и запада били виновни.Опитаха всички методи - икономически санкции , разговори , пари , храна....Сега искат и последното горивото ! Най интересното е че Русия и Китай казват : това ще доведе до падане на режима ! Всичко е ясно ...За тях не е важно дали, ще има война ...Ами режима да седи на власт. Крайно тъжно.

6

Анонимен

преди 6 години

до 1: "Няма ни една база никъде по света."СК няма бази по света защото та самата е база ...на Китай и Русия !

5

ПУТИН

преди 6 години

им припомни, че САДАМ го обесиха, КАДАФИ го застреляха като куче и КИМ знае, че го чака същата съдба, ако клекне на САЩ, затова каза, че корейците трева ще ядат, но няма да спрат да правят ракети. А след 2-3 години ще стигнат САЩ по цялата територия. Така, че вместо да пали войни в УКРАЙНА срещу РУСИЯ по-добре САЩ да си пази собствения двор

4

САЩ МОЛИ РУСИЯ

преди 6 години

посредством КОРЕЯ да обуздае КИМ ТРЕТИ. ПУТИН им се присмя на пресконфернцията в КИТАЙ. Хем са сложили РУСИЯ заедно с КНДР под санкции, хем искат да укротява КИМ. А сериозно каза, че РУСИЯ няма почти никакъв оборот с КНДР. КИМ си е китайско момче да плаши САЩ и когато САЩ иска нещо трябва да моли КИТАЙ, а не да се прави ТРЪМП на велик

3

Анонимен

преди 6 години

Ха, Сеул моли Бракониера да укроти мечката да не му посяга на сьомгата !!!

2

българина

преди 6 години

сащ бяха победени в бл изток и трескаво търсят война някъде другаде, но не виждат че тя *** на тяхната врата, в къщи.