160

.....

преди 6 години

Психопата съжалявал ,че не му разрешили да хвърли атомни бомби.... .Тези жалки американци заслужават да им бъде изтрит един град за всичките войни които са направили...

159

Анонимен

преди 6 години

До 261Хайде чакаме :)

158

Анонимен

преди 6 години

Малий безродните ни русофили са се подмокрили до ушите пак :))))

157

Анонимен

преди 6 години

Ким ще измени релефа на САЩ ...

156

Анонимен

преди 6 години

До 225 ЕзиковедъТакива елементи като теб са опасни за езиковото развитие на децата....

155

Bg American

преди 6 години

Всеки, който вдигне ръка на Америка го чака подобна съдба! United We Stand! ...and may God bless the United States!

154

Езиковедъ

преди 6 години

Хора, които колят и ядат кучета и котки наистина трябват да бъдат елиминирани! Подобно на Исляма, тяхната 'култура' е опасна за хуманоидната цивилизация!

153

криста

преди 6 години

След прочетеното, което не ми беше известно някак ги разбирам............севернокорейците.

152

онбашията

преди 6 години

тая "нечувана" жестокост си е била норма за цялата човешка история без последните 50 години. никой до днес не е проявявал милост към победените, и ако някой си мисли че след 50 години няма да е пак така е супер наивен. е, северно корея май има шанс да си го върне. американците днес са слаби и разплути от охолния живот, а северна корея е силна и охолен живот е последното което може да се асоцира с нея.

151

Анонимен

преди 6 години

Сега вечеи аз се отвратих от американците.Та северокорейците са си в пълното право да се въоръжават и да мразят американците.Съдът в Хага кога ще осъди тези убиици на деца и възрастни,дето "по погрешка"унищожават цели градове?Защо осъдиха Милошевич и Радован Караджич за дето са защитавали целостта на държавата си,а тези агресори няма кой да озапти?За това съм за Русия!

150

До 244

преди 6 години

Ти си пълна *** достойна за съжаление, *** се лекувай човече, че скоро ще си отидеш до някой боклукчийски казан.

149

Хм

преди 6 години

В тоя тежък момент цялата налична соро.соидна па.плач е мобилизирана да дри.ска по форумите!Действайте,докато плащат!Ама измислете и нещо ново,че старите лафове се изтъркаха,не хващат място!

148

До А бе

преди 6 години

И какво, Асад и Прасето май останаха единствените верни съюзници на Кремъл, блядче.

147

Анонимен

преди 6 години

Спокойно.... Скоро пак ще го направи. Тоя път направо с ядреното оръжие. И викам да не са 30-50 бойни глави ами направо 300-500.

146

А бе

преди 6 години

Да оставим жълтурите да се оправят,те са далече,не ни бъркат!Да видим какво става в Сирия,дето е близо!Бая интересни работи:Сирийската армия стигна Деир ез Зор,а американците евакуират хората си от ИД!Американци и британци напускат базата в Ат Танаф,а сирийците постепенно поемат контрола на границата с Йордания."Ледът се пука,господа съдебни заседатели!",както би казал О.Бендер(Илф и Петров).Тъй че шороши-само разочарования ви чакат!А,то и чорбаджията ви нещо закъсал и в Израел не го щат,що ли

145

111

преди 6 години

Невероятна болшевишка воня се носи от коментарите по-долу.

144

Анонимен

преди 6 години

Каква е разликата между прегазен *** и прегазено куче? -Пред кучето има следи от спирачки.

143

Анонимен

преди 6 години

Значи сега имат да довършват.

142

до 33

преди 6 години

В общи линии САЩ са разположили много бомби и в Украйна и в Япония и Южна Корея,като си запазиха правото да отвърнат на огъня,но също така и да ударят първи.Да,САЩ е световния полицай,най голямата и мощна армия в света.Дори и на НАТО не разчитат в тази битка.А от другата страна Русия и Китай са заедно.Бесни кучета са американците.

141

Анонимен

преди 6 години

НИЩО НЕ НАСАЖДАТ СЕВЕРНОКОРЕЙЦИТЕ ! ВИЕ НАСАЖДАТ ОМРАЗА КЪМ ВСИЧКИ СВОБОДОЛЮБИВИ ХОРА ! С ТОВА СПОМАГАТЕ ЗА ГЕНОЦИДА НА САЩ КЪМ ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО ! ВСИЧКИ МРАЗЯТ САЩ И ВАС ЗА ТОВА. САМАТА ВИ СТАТИЯ ГО ДОКАЗВА, А И НЕ САМО ТЯ