74

Край

преди 6 години

като нямат място религиозни символи в реклама - що слагат църкви на кюфтета и сирене. Не забравяйте лидъл и била много ви обичат - обичат всичко българско - като се почне от портмонетата ви.

73

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"Съвсем нормална практика - религиозни символи нямат място на рекламни материали."1. Тогава не слагаш религиозни постройки, които да замазваш после и да махаш части от тях. Това дразни и обижда.2. Правиш го за абсолютно всички, а не избирателно - махаш символи само на групата, която е по-кротка и няма да се стигне до изблици на агресия. Това напомня ли ти за една определена етническа група у нас и как бива подминавана от контрольори в градския и БДЖ.

72

Анонимен

преди 6 години

Толерaстиятa ще погуби християнството!

71

Луцифер

преди 6 години

ъъррр... дори и аз се ядосах, че тормозят мойте врагове,освен това тези лидъл не ги пише в библията, не ми трябват такива толерасти. в бъдеще ще се погрижа да са на загуба ... ъърррр

70

Калина

преди 6 години

То да беше само Лидл.А новото лого на Реал Мадрид?Хайде да поразгледаме и пак да коментираме?

69

Анонимен

преди 6 години

Като компенсация предлагам на Великден да дават по един козунак на всеки християнин

68

Анонимен

преди 6 години

Съвсем нормална практика - религиозни символи нямат място на рекламни материали.Не е за възмущение - обичайно е.

67

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 62В България хората ще се възмущават няколко дни и след това ще забравят.В друга държава може и да не е така.

66

Край

преди 6 години

Бойкот на лидъл. Първо работят родителите чрез децата - дават едни *** гумени боклучета - стикита ако купиш над 15 лв. Това е реклама насочена към деца които не могат да вземат решения и реално се манипулират а чрез тях родителите. магазините им са пълни с боклучива вносна стока. Сега пък кръста и вярата ни им пречела на търговииката. БОЙКОТ - да ги изхвърлим от България.

65

T

преди 6 години

По-долу един коментар се хвана за вярата на българите. Той, горкият, не може дори да разбере, че проблемът не е конкретно във набожността и кръстовете. Съветвам го да започне да чете книжки и да се занимава с ментална дейност, за да развие поне малко критично и абстрактно мислене. Така ще може да чете между редовете и да разбира когато го пързалят. Иначе е като козичка на юлар.

64

Анонимен

преди 6 години

Повечето им магазини са на нудобни места.

63

Анонимен

преди 6 години

Чудно точно чехите се водят една от нациите с най-много атеисти в цял свят, но точно те реагираха най-адекватно на провокацията.

62

Анонимен

преди 6 години

Така всеки, като ги коментира им прави безплатна реклама.Това е по скоро антиреклама. И без това на хората отдавна им стана ясно, че им пробутват ***, но сега с този гаф вече чашата преля и ще ги фалират в нормалните държави.

61

Анонимен

преди 6 години

И без пари да ми ги дават стоките им -няма да взема нищичко от такива антихристияни .Ей така да им останат клиенти тези със хиджабите и бурките и брадите . На тях не махат минаретата и сърповете ...продажници Браво на чехите , истински християни . Те ще оцелеят за разлика от ислямизиращите се атеистични западняци

60

Анонимен

преди 6 години

Отговорът на лИДИЛ може да бъде тълкуван само по този начин - "гледайте си работата *** от Източна Европа!" Също толкова скандален и циничен, колкото и самата "рекламна" кампания.

59

Анонимен

преди 6 години

До Защо си мисля, че нарочно са направи тази подигравка. Така всеки, като ги коментира им прави безплатна реклама.

58

преди 6 години

Сега за да се извинят,лидъл да направят параклис с голям кръст пред всеки магазин в България!!1111

57

Анонимен

преди 6 години

"но нещата които продават не са внос от Америка а ги пишат, че са Американски."Ти нещо Made in USA виждал ли си в последните 15 години? Вече всичко там е произведено в Китай. Дори китайските технологични компании започнаха да отварят заводи в САЩ и осигуряват работа на мързеливите американци.

56

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 50Целта е хората да вярват че е евтино.В България един път научат ли, че някъде е евтино, поне на приказки, цели опашки почват да се редят и да пазаруват.

55

преди 6 години

Аз си мислех ,че сме 21ви век а то като в 17ти.Сега остава и тия от лидъл да почнем да ги горим по площадите.Толкова вярващи българи а даже още не е Великден.