22

Анонимен

преди 6 години

За да станеш руски милиардер трябва1. Да можеш да свириш на виолончело2. Да си аверче на Джуджето.

21

Анонимен

преди 6 години

Поредният звучен шамар. Това по белия свят рашките не ги броят за хора.

20

история

преди 6 години

Посолството на Германия даже по време на ВСВ е работело в Москва и същото в Берлин и никой не ги е нападал и обискирал,това е дипломация но САЩ не разбират от такива неща,те са нация от *** и убийци.

19

Анонимен

преди 6 години

1% от руснаците притежават 80% от РашкаЧестито.

18

факт

преди 6 години

Това са безпрецедентни случай в дипломацията,даже по време на Карибската криза никой не си е помислял да гони дипломати,да обискира мисии и пр.САЩ си изпускат нервите и се вижда колко са слаби и страхливи....

17

Путин

преди 6 години

В отговор асиметрично и безаналогово ще спрем iPhone да се продават в Рашка.

16

Tangra

преди 6 години

Щатите са като един тинейджър. Трябваше да отвърнат по някакъв начин. Не мислете че няма ЦРУ в Русия. Те даже Меркел подслушваха. Да не говорим, че запалиха арабския свят и прецакаха европа най вече. Гледайте Бари Сийл много готин филм. И не ги знаете с фамилийте Ротшил Рокфелер и подобни гадни рептили.

15

RE:ХМ

преди 6 години

Няма и да го разберете, с цялото ми уважение към Вас.Когато анализираме конфликти, по принцип - четем.Най-трудното е намирането на независими източници.Американски, европейски, украински, руски, световни.Диалог с хората от двете страни, и проследяване на парични потоци, оръжия, дипломатически лица, НПО-та.Имаше уникален филм "Теория на конспирацията" , а също "теория на доминото", ефект на пеперудата и т.н.Радвайте се, че за 48 часа, приключи операцията, друг сценарий беше страшен.

14

промо

преди 6 години

отговярям ти, война ще има защото икономиката на САЩ се гради на това, защото произв.5% от свет.блага а консум.30%. затова им е нужна война. p.s. защо борците живеят добре , щото много работят или защото грабят ?

13

Анонимен

преди 6 години

Между друогото, Русия излезе от Международния наказателен съд в Хага. Честито.

12

провери

преди 6 години

До Обичам страната сиДоларите на цялата руска олигархична върхушка са в западни и американски банки -ето това ще изгубят руснаците при една война.

11

До Хм

преди 6 години

Щом на руснаците им бяха достатъчни 48 часа да окупират Крим и да организират преврат (референдум) там, трябва да се справят и с напускането на три сгради. Колкото до знамето на НАТО, те са наш военен съюзник и аз един предпочитам да се вее тяхното знаме над Севостопол, а не руското. Това накрая за нацистите и бременните не го разбрах?!! Руснаците никога не са се свенили да избиват деца (последно в Беслан) и бременни. А руското благородство е пословично, не ми го хвали.

10

Анонимен

преди 6 години

Обама изгони 35 руски агента, които работеха прикрити като дипломати и затвори две вили, в които се извърлваше шпионска дейност. Джуджето, за да се направи на мъж изгони 775 служитекя на американците и съкрати броя на мисиите. Сега се правят на жертви и вият на умряло а руските *** им пригласят.

9

Анонимен

преди 6 години

Някой знае ли защо им е на САЩ война?

8

Re: Rе: ХМ

преди 6 години

48 - часа, за да освободиш сграда?!Руснаците им дадоха 2 месеца. Ако руснаците бяха отмъстителни, щяха да постъпят като янките. Това е разликата между държава с хилядолетна история - Русия, и държава с 240 г. като САЩ. Благородството е за силните хора, за аристократи и възпитаните в добродетели слоеве на обществото.Ти как си представяш над Севастопол да се вее знаме на НАТО?Крим винаги е имал специален статут! Или нацистите трябваше да убиват руснаци и бременни жени?Срам и позор за Украйна!!

7

Анонимен

преди 6 години

До Обичам страната сиПохвално е, че обичаш страната си но го показвай на руски сайтове, не на български. На нас българите, не ни пука, че я обичаш.

6

Обичам страната си

преди 6 години

САЩ само ще загубят от война с Русия.Те имат много какво да губят, а Русия няма нищо за губене, може само да спечели, защото са я избутали в ъгъла през 90-те, но определено това не отговаря на потенциала, възможностите и геополитическото влияние на Русия.Войната винаги води до преразглеждане на отношения и договори.

5

До хм

преди 6 години

Споко бе, другата седмица ще има референдум в Сан Франциско, Ню Йорк и Вашингтон. Властите очакват, мнозинството хора да подкрепят освобожданането на руските мисии в тези градове. Всичко е законно, важното е, че Крим е руски!

4

ХМ

преди 6 години

Дипломатическо и Консулско право?!Това си е война.Когато китаец иска да прокълне, казва: "Живей в интересни времена..."Искам да си поливам лалетата на балкона и да живея спокойно.Нямам думи, това е нахлуване в територия на чужда държава.Агресия.

3

Анонимен

преди 6 години

Според мен САЩ, Япония и ЮК се канят да нападнат Северна Корея и знаят, че Русия със сигурност ще вземе страната на Ким (все пак как мислите е получил украински ракети които са си реално руски...).Въпроса е Китай... Китай не иска война на нейна граница, но също така видя, че няма контрол над Ким който сам я придизвиква. САЩ, Япония и ЮК няма да оставят Северна Корея да стане ядрена сила това е сигурно. Войната е неизбежна.