120

Анонимен

преди 6 години

Впрочем какво стана с висите за САЩ, отмениха ли ги? САЩ нали имат безвизов режим с ЕС, а България е пълноправен член на ЕС вече 10 години. Или САЩ най-нагло плюят в лицето на васалите си и не спазват с тях договорите които самите те са подписали.

119

Анонимен

преди 6 години

В селски район на американския щат Мисисипи бе арестуван мъж, който застреля осем души след спор с жена си и нейни роднини....Руски емигрант е бил.

118

Анонимен

преди 6 години

До 165 АнонименТи си сороските доларджии , нали познах ?

117

Демократ

преди 6 години

Проблемът на България сега са агентите на Москва. Всички партии в парламетна са агенти на Москва. Ако искаме да се оправиме и требе да се изчистиме от атентите на Москва и да избереме за политици истински евроатлантици. Вишеградската се изчистиха от агентите на Москва и дръпбаха, ако исмаме и ние да дръпнеме като вишеградската требе да се изчистиме от агентите на Москва!

116

Анонимен

преди 6 години

Абе защо хората не бягат в хубавата Русия? Нали там е рай? Няма западна демокрация.

115

Анонимен

преди 6 години

когато свърши "45 годинишния комунистически концлагер", 3 милиона българи защо отидоха да мият улиците на запад, вместо да се радват на демокрацията и свободата които САЩ донесоха на България?...Каква демокрация бре? Тука си е още руски свиннарник. Покажете ми една нерубладжийска партия в парламента?

114

Анонимен

преди 6 години

До 162 KOSTAS LINKEКъде я виждаш тази демокрация, власт на народа а не на една група ? демокрация е фалшива дума за прикриване на дивия капитализъм

113

Анонимен

преди 6 години

Абе стига с митовете за велика сила и държава. В коя велика държава хората нямат пари за истински алкохол и пият бояришник и антифриз?

112

KOSTAS LINKE

преди 6 години

По странна и зловеща ирония , билгарските комунари се наврекоха ''народната власт''--А ДЕМОКРАТИА ЗНАЧИ ИМЕННО ТОВА - ВЛАСТ НА ЦЕЛИЯ НАРОД, АНЕ САМО ЕДНА ОПРЕДЕЛНА ГРУПА ..А САВЕЦКИТЕ КАМАРАДИ ИМАХА ЕДНА СТРАННА МАНИЯ---ДА КРЪЩАВАТ СВОИТЕ РЕЖИМИ ПО СВЕТА--С НАРОДНА ДЕМОКРАЦИЯ В ИМЕТО---В ЗАИР, В МОЗАМБИК, А НАЙ-ИЗВЕСТНИТЕ СА В ГДР = ...., КНДР ...И НАКРАЯ ЗА КРАТКО 1979 - 1986 И 1986 -1992 -АФГАНСКА НАРОДНА-ДЕМОКРАТИЧНА РЕПУБЛИКА !.МУАХАХА

111

Анонимен

преди 6 години

Когато бяхме с Русия нямахме тоалетна хартия и банани а САЩ ни донесоха тоалетна хартия и банани и демокрация.

110

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен154 Бивша Югославия чии самолети я бомбардираха? Кой обучи и насъска войниците на Саакашвили? Кой нападна Ирак?Втория път, след като излязоха от Кувейт?Няма по-военолюбиванация, от американците! И забележи-винаги войната е далеч от тях, и ако може-други се бият заради тях, в тяхна поблза,навсякъде пред последните 20-30 години.Те, в открити военни конфликти влизат само при съотношение на силите 1 чужд срещу 7 техни, това буквално го пиша в уставите им.И ако може чуждия да е изостанал

109

Анонимен

преди 6 години

Нищо добро не е дошло и няма да дойде от Америка !

108

Анонимен

преди 6 години

До 156 : Според теб , в любимата ти америка , по - голямата част от населението американци ли са , или американски граждани ?

107

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"143 Няма такова нещо тъпче , няма такава статистика , има я само в *** ви тикви".............................................................То и пра дядо ти, Шопа, като видял жирафа в зоологическата градина казал: "Е па такова животно нема!"

106

Анонимен

преди 6 години

До136 , не до 137

105

Анонимен

преди 6 години

В момента България е на колене, разчита на трохи, подхвърлени ни от нашите европейски поробители, пардон, "партньори". Не ме интересува САЩ, Русия и Китай, България е на колене и няма оправия. Дотук ни докараха нашите "приятели" от САЩ и Европа.

104

Анонимен

преди 6 години

До 137 : Отново неточост! Разбирам , че си негативно настроен към руския народ и Русия ,но разбира се , това си е твой проблем ! По твоята логика ( мен ако питаш по-скоро липса на логика ) , една много голяма част от американците не трябва да се наричат американци , а американски граждани !

103

Един от Северозапада

преди 6 години

До Анонимен142Итересно, по кои икономически показатели сме напред? Цитирай, отвори ми очите? Брутен вътрешен продукт? Иновации и конкурентноспособност? Наука? Медицина? Средна продължителност на живота? Безработица? Среден доход? Приятелю, ако спре Европа да подхвърля трохи, под хформата на траншове , лотове, проекти, и ако спрат да пращат по 300-500 евро месечно емигрантите ни, живи умряли сме.

102

Анонимен

преди 6 години

За 30 години партньорство с американците България намаля с 1/3 от населението. 3 милиона души ги няма вече, някои измряха, другите имигрираха. За 45 години партньорство с руснаците България се увеличи с 2 милиона. От 7 милиона станахме 9 милиона.

101

Един от Северозапада

преди 6 години

Въобще, международната политика най добре и без да иска, я обясни един пиян директор на държавно все още предприятие , през 90-те години. Върви той и псува работниците, а един работник му казва:-Шефе, не така, че като дойдат нашите.../СДС/-И да дойдат, ще е все едно да ги поканиш у мас в панелката на гости.Ще гледат, имаш ли буре с вино в мазата, да го изпият, и млада ли е жена ти, ако могат да те напият и да я опънат.За какво мислиш, че идват, да те създават ли?