73

Анонимен

преди 6 години

Абе от девет кладенеца вода ми носите.Развил бизнес с кредит, т.е взел ЧУЖДИ пари и ги врътнал като свои и от това печели И той И банката, която била ФИНАНСОВА ИНСТИТУЦИЯ за сметка на НЕФИНАСОВИТЕ ТАКОВА.Айде си.тир. на това му викате оптимизъмАз на това му казвма кражба и не ме е срам да го напиша.

72

Един от Северозапада

преди 6 години

Помните ли вица, за султана и везира, и вдигането на данъците? Вдигали вдигали, и накрая народът го ударил само на ядене и пиене.....

71

Анонимен

преди 6 години

Харчим много отколкото изкарваме защото пари идват от чужбина. Най- големия инвеститор- работещия на Запад!

70

Анонимен

преди 6 години

Малкият и среден бизнес около 2025-та въобще вече няма да може да издържа държавата, да се мъчиш в тази джунгла да оцеляваш ще става все по-безсмислено, мн от фирмите в провинцията ще фалират една по една, една част от хората ще се изнасят като сега към софия, останалата част в чужбина, което е по-добрият вариант, далече от мутренската ***, заемите на герберската папла* няма да има кой да ги връща, ще настане тотална *игания, въобще живота няма да се подобри тук, не се работи за това.

69

Анонимен

преди 6 години

Трябва да пестим повече. Трябва да си спестим данъците и да не плащаме сметки за ток и парно, нито пък винетки.

68

Анонимен

преди 6 години

Няма как разходите ми да надвишават доходите. Това ще означава, че крада.

67

легионер

преди 6 години

До анонимен 55. Тия не на нас. Ти си откровен лъжец по форумите. Нищо друго.

66

Snorky

преди 6 години

Тая не я знам какъв финансист е ама трябва или да си хвърли дипломата или да се извини за лъжите, които бълва по-горе. Единствената истина, че българинът харчи повече отколкото получава, е че 80-90% от работодателите осигуряват работниците/служителите си на МРЗ. Въпросът, за който се сещам сега е защо управляващите се правят на ощипани и не инкриминират това деяние?!

65

Анонимен

преди 6 години

БГ се държи нарочно в застой правят го политиците по заповед от вън. БГ може да се оправи за по малко от 3 г. но Брюксел не дава. Просто е, големите структоро-определящи предприятия стават АД с 51% държавна собственост. Естествените монополи на 100% държавни. Бизнеса се освобождава от социални плащания и работника си поема 100% от разходите. Това се връзва с диференцирана мин. рб. заплата по сектори. Соц. подпомагане според образованието и възрастта. Създава се финансова полиция и т.н.

64

Анонимен

преди 6 години

Богатите са добре, бедните са зле.Това е истината.Лошото е че в БГ богати са не кадърните и можещите, а крадците и лъжците.Те и алоизмамниците, пълнещи партийната каса на ГРОБ са добре.Ми с 2-3 удара по 5-6 хил на седмица не се живее зле. нали.И за Суджука има, и за милиционерите.

63

Анонимен

преди 6 години

До 5 години половината общини ще са фалирали, за малък и среден бизнес да не говорим, няма да има доктори и учители, ще ги има само в един град, икономиката ще е концентрирана в София, където ще има малко останали млади и работоспособни роби, и то българи, останалото от държавата ще е ромско гето и ***, балонът на герб със заемите и изкуственото повдигане на икономиката, където се откраднаха милиарди, ще се спука около 2025-та, когато ще се разбере, че България е ограбена и унищожена.

62

Анонимен

преди 6 години

До Напред, науката е сл 68Ужасявам се от провинциални недоразумения като теб които имат 5 лева в жоба и се чувстат "успели".Първо си от село.Второ караш кола "нов внос" - трета употреба.Трето си *** и то се вижда от хиляди километри.

61

Анонимен

преди 6 години

Завистта на некадърника е безмерна.

60

За справка

преди 6 години

До Анонимен 61Ти да не си от Пазарджик??На Витошка има основно диви провинциалисти (вкл. такива които са брали ягоди и портокали в чужбина), туристи-чужденци както и много гърци които живеят в Бг.Всичките обаче имат една обща черта............диви селя*ндури.

59

Напред, науката е сл

преди 6 години

Е, пичове, бедняци и некадърници има навсякъде, и навсякъде се оплакват.Доволните от живота не се оплакваме. Навремето ние учехме, докато вие вдигахте купони и ни се подигравахте на зубъри. Сега ние нищо не ви казваме, само вдигаме прозореца на мерцедеса като ви видим.Айде, със здраве!

58

До 60

преди 6 години

"Като е толкова голяма сивата икономика, защо потреблението е символично и много фирми, които не работят за експорт фалираха ?"От некадърност, драги!Други фирми просперират.

57

Анонимен

преди 6 години

Проблемът е че е 30 години вече капитализъм, а капиталът е в комунистите и това не се промени, а стана по явно. Има 300 000 софиянци които получават заплати да живеят добре и "ситият на гладният " не вярва, са напълнили форума как добре живеят от заплатии са светнали за 10 г. 80% работещи за чужди фирми, нее мислещи че след 20 години няма кой да им плати пенсиите. Тези , които са на заплата не правят икономиката, прави я малкият бизнес, а такъв в България не се разреши

56

Анонимен

преди 6 години

"Слава Богу, че разходите надвишават доходите, иначе щяхме да имаме страшна инфлация."Каква радостна вест. Много е яко да ти свършат парите по никое време и да пляскаш с ръце до заплата.

55

Анонимен

преди 6 години

Абе вие не сте нормални какво ми гледате децата на реститутите по Витошка?Ела виж мързеливата *** с 2лв. у джоба дето виси по цял ден по кафетата в Люлин и Надежда ще разбереш , че тия по Витошка като махнем туристите са капка в океана от мързеливци и неудачници.Хора без визия какво ще правят след 2 часа камо ли до края на месеца камо ли с живота си.И тогава разбираш бума на малките кредити.

54

Анонимен

преди 6 години

52 с Витоша.Да не искаш да ми кажеш, че тази улица е показателна за държавата ни ? Половината са деца, които си събират стотинките, за да се покажат с приятелите си. Другата половина са хора с големи заплати, хора с.много имущество или случайни престъпници. И какъв процент от народът ходи там ? 0.1-0.2 ? Все едно да ти посоча хотел, който е 400 лева нощувката и да го ползвам за показател.