96

Анонимен

преди 7 години

Еми като са се правили на отворковци наркоманчетата ще ядат бой.

95

Анонимен

преди 7 години

Преди две години двама полицай ядоха шутове, защото единия слезе от колата и им се скара, че ходят по улицата...Ха, баси наглите полицаи. Че и на мен ако някой ми се скара, че ходя по улицата ако имам кураж ще го наритам.

94

Има и по-лошо

преди 7 години

Нашите египтяни са дребни. Поотделно нищо не струват. Виж "група роми" може да са опасни. Тоест, опасни са само когато са в група. А питате ли ги американците какво им е с техните американски горили от африкански произход? Там един такъв се равнява на петима наши!!! Повечето са като Майк Тайсън и по-едри от него даже.А че се разхождат и с пистолети и всякакви други пушкала. А? Питате ли ги?

93

до 109

преди 7 години

Аз ако бях гласувал за така наречените Патреоти, слуги на Мутрата щях да се срамувам много силно и до живот.

92

Анонимен

преди 7 години

Не вярвам да са ги били без нищо.

91

Ванко

преди 7 години

Б-Х-К-да се намеси незабавно! Правата на биячите трябва да се защитят достойно! Очакваме да Ви видим по всички национални канали, и да ни обясните, колко сме грешни.

90

Българин

преди 7 години

Аз съм от столичния кв.Христо Ботев и мога да ви кажа, че цциганите за последните 20години колко преминаващи през махалата бъргари набиха и то зверски! Преди две години двама полицай ядоха шутове, защото единия слезе от колата и им се скара, че ходят по улицата, и тогава скочиха всички познати и непознати срещу полицайте и започнаха да ги ритат и удрят, а полицайте си се качиха в колата и си заминаха! Очаквах да се върнат с подкрепление , но нищо не се случи!

89

Анонимен

преди 7 години

Патреотете къде са? Зад клавиатурата сте смели, ама от там не става. Нали заради това ви избрахме. Нали до месеци щяхте да се справите с томовете. Нали великият вицепремиер щеше да ги интегрира?

88

Боби

преди 7 години

А Бойко какво казва по въпроса?Каква ще е партийната ни линия?

87

Анонимен

преди 7 години

Сума ти етнически българи кълчат кълки на Азис и Сузанита. То не е в произхода проблемът, а в манталитета.

86

Анонимен

преди 7 години

Много позната, за съжаление, ситуация. Израснал съм до *** махала и редовно ми се случваха такива неща, както и на други българи от района. По едно време бях взел да психясвам исках да взема една туба бензин и да подпаля махалата, но родителите ми ме спряха.

85

Тцтцтц

преди 7 години

каква наглост

84

Анонимен

преди 7 години

Какво очаквате след като начело на прокуратурата е Цацата, досега да е свършил нещо?

83

Анонимен

преди 7 години

Антагонизмът е най-голям между близкородствени видове. Затова непоносимостта между българи и роми е голяма. Манталитетът е един и същ.

82

Кирил Т

преди 7 години

Ако бяха живи тези които дадоха живота си за свободата на родината нямаше да стоят, но щяха и сега да направят нещо. Българите трябва да се обединят и не само за такива прояви когато станат, но във всеки един момент. Ние сами си се бием по улици, площади. Какво е това безумие да се мразим толкова. Левски и другите биха се срамували сега ако могат да видят какво правят тези агитки и млади момчета. Трябва да се издигаме и уважаваме а не да се мразим и този случай щеше да се реши бързо.

81

Анонимен

преди 7 години

Радев патреота (избран главно с ромски гласове) къде е?

80

Boлен

преди 7 години

Аз съм във Варадеро, за Бойко не знам.

79

Анонимен

преди 7 години

А къде е Радев, защо се крие?...Верно, къде е, нали е президенти на всички българи. А и как се радваха мургавелковците в родното му село като го избраха.

78

Анонимен

преди 7 години

Нито една дума за "великият" ни "патриотически настроен" ПРЕЗИДЕНТ ? Нито една реакция от държавната глава! ХА-ХА. На ви големият патреот и той. Ама щом е успял да се снима в пилотската кабина в униформа - готов е за президент!ХА-ХА

77

Анонимен

преди 7 години

някакъв краен фашистки или комунистически режимВ една Словакия, например, не са фашисти, или комунисти, но ред има. Просто политиците им са читави, а матриалът - добър и мисли кого и защо избира..