68

Анонимен

преди 6 години

Така, с неговата бесотия ще забравим , че ТИКВАТА наскоро опрости 50 000 000 на Домусчиев за БЧФ.

67

Анонимен

преди 6 години

Eй, в това горещо време явно само на Позитано са останали дежурни ***, съдейки по съдържанието на коментарите.

66

Анонимен

преди 6 години

С такъв будала премиер всеки даже охо бохо ще ни граби.

65

Анонимен

преди 6 години

а за една цигара плевер - 3 години затвор. Д ба държавата

64

Анонимен

преди 6 години

брей тоя Бойко все е изненадан как неговите хора на всички постове грабят. От къде ли са взели пример интересно

63

ОСТАВКАТА 3

преди 6 години

Напълно съм съгласен с колегата ГЕРБераст- *** от пост 61, че основния крадец в България и Бай СУДЖУК!!! Освен това той е отговорен за престъпното БЕЗДЕЙСТВИЕ на шайките СУДЖУЦИТЕ 1,2 и 3 при разследване на масовата и касовата приватизация; заменките и мн. други.........сега като че ли пада от Марс!!!

62

Анонимен

преди 6 години

В тази страна от 28 години се кланят само на един Бог с име КРАЖБАТА. Това е дами и господа но докато ги търпим такива като този на снимката все ще сме така.

61

Гебер

преди 6 години

Луд умора немаааааааааааааааааааааааааааааааааааа- МП на МС на РБългария!

60

Марсиянец

преди 6 години

Так ли ? Кефиш *** беееее !

59

Наглостта на ГРОБ

преди 6 години

Да управляваш 10 години и след това да се изправиш и да говориш такива глупости се иска само едно - НАГЛОСТ!!!!!

58

Анонимен

преди 6 години

Тоя Борисов защо се се прави на ощипана невеста, Премиер в вече в три правителства и като такъв 11 години властва в тази страна. Сега какво се учудва, къде са му Министрите на икономиката да кажат какво е станало и защо в това предприятие? Що за поведение на държавник е това вечно да не знаеш и вечно някой друг да ти е виновен, като стане напечено, като страхливец "фъс и бегай от властта за месец два и хвърляй всичката вина на Вр. п-во". То не бе НДК, Пътна инфраструктура сега и това дружество.

57

Питанка

преди 6 години

Защо никой не попита как така шефа на Агенцията за приватизация арменчето-инжинерче Хампарцунян стана пръв банкер на България? По негово време беше разпродадена икономиката за жълти стотинки, а днес "големия банкер" тъне в богатство. Защо не се разследват сделките от това време. Продаваха без търг , на "потенциален купувач", като прибираха тлъсти комисионни за да намалят цената. А купувачите купуваха , за да закрият производството и разпродадат каквото може.

56

16 години в играта

преди 6 години

Боко говори като страничен наблюдател, а на като Премиер. Едва ли не е от вчера в политиката и досега не е имал никаква възможност да промени нещата. ИСТИНАТА е, че Боко е в политиката от 2001 година, когато Крадлив Дедо го сложи на поста Главен Секретар на МВР. Оттогава минаха 16 години!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

55

ГЕРБЕРАСТ- помияр

преди 6 години

Време е да напомня на производителя на шайката СУДЖУЦИТЕ 3, че основен престъпник при приватизацията е неговото аверче Боршоша, с когото заедно ОКРАДОХА "НДК" и Бай СУДЖУК го върна като директор за да продължат да......КРАДАТ!!!!

54

Алекс2

преди 6 години

Направо съм разтърсен...и какво следва ? Проверки проверки малко интервюта на Цацаров ...и по жива по здраво ! До следващото КТБ ! Боцка тия номера с подобни изказвания вече не вършат работа !

53

Оруел

преди 6 години

Не са се отчели на бащицата за това е недоволен :)

52

Лекомислещ

преди 6 години

Боко Великият управлява 7-8 години вече. Защо нищо не е направил по повода? Защо няма 1 наказан политик или мафиот досега? Злите езици говорят, че било защото самият Тиквун бил мутрафон и е до шия в лай......., но аз не им вярвам. Аз вярвам на Лъжливото овчарче и чакам да накаже лошите чичковци!!!

51

антиквар

преди 6 години

една каруца кухи тикви ни лъготят и цоцат 30 години.писна ми на сайдера ,да им се не види .

50

ОСТАВКАТА 3

преди 6 години

Абе, какво се обяснява....от 10 години е на власт!!!! Или пак е виновен Орешарски???? България се управлява (унищожава) в последните доста години от "Трите прасенца" - ЦАЦАТА, Бай СУДЖУК и ШИШИ, на кой не му е ясно!!!!!

49

доц. д-р чоко боков

преди 6 години

българският също е бесен. държавните активи разграбени, управляващата върхушка си вози дебелите дирници на бронирани лимузини. и тиква, какво стана с лада нивата, поръча ли е вече. неграмотни ***-близачи и ***.