80

123

преди 6 години

Както казва Бранко Чопич: шваба - истински кучешки брат.

79

ВнТР

преди 6 години

Повечето от нещата са така с депортацията, и за колаборационизма има си има факти. Две граждански войни и елна световна са минали през Крим. Само че днес българите са записани в конституцията на Р Крим за исторически кримски народ -а са 5000, а в Украйна къде то са поне 300 000 - не. Никой обаче не пише в Дойче веле за обезбългаряването на днешна Северна Гърция - що ли

78

Анонимен

преди 6 години

Този *** що не пише за нацистките концентрационни лагери, през комините на които минаха над 10 милиона души. И ако Червената армия не беше ги освободила, още толкова затворници щяха да загинат

77

Русофилски лъжи

преди 6 години

До Анонимен 97Статут на победена държава имаме благодарение на Русия, въпреки участието ни в антихитлеристката коалиция и дадените 30 хиляди жертви. За разлика от Италия, която има статута на нация победител.

76

чичо пич

преди 6 години

Има човек има проблем ,няма човек няма проблем.Кой ли го е казал?

75

Анонимен

преди 6 години

От Дойче Свинеле отново са се разквичеле.

74

Спартак

преди 6 години

"А иначе историята на турците отива в дълбините на миналото, поне до 2 век П.Н.Е."Евалата си, умник, Варненския халколитен некропол отива в дълбините на миналото "само" до около 6000-8000 години "П.Н.Е" Първото обработено злато в света доказано с изотопен метод. По това време твоите предци турците са били по дърветата в Африка и са напъвали да се съешават с други по-***. БългАРИЯ е люлката на човечеството и Арийците сме ние, аалллааанкооолллууу. Ти си с 8000 години назад в еволюцията

73

Анонимен

преди 6 години

Коментарите на русофилите оправдаващи руснаците са гавра с паметта на депортираните и загинали българи. Света не познава пи,-големи ***. Няма русофил, който да е бил български патриот.

72

Анонимен

преди 6 години

До Deutsche Welle whyтрябва да се пише и за Сталин. Избил над 40 милиона в мирно време. само 10 милиона от глад са измрели за отрицателно време. Т.нар. Голдомор. Хитлер е дребен *** по времето на Сталин.

71

Анонимен

преди 6 години

*** са нанесли почти толкова щети, колкото и турците. Терористи и масови убийци.

70

Deutsche Welle why

преди 6 години

Защо Дойче Веле не пише за Адолф Хитлер който уби 65 000 000 ЧОВЕЦИ,в това число 22 000 Българи,Дойче Веле защо не пише как българските политици изгониха 3 500 000 Българи от държавата си, защо Дойче Веле нацисти ли сте!?

69

Анонимен

преди 6 години

Русофилчета, разбрахте ли сега как в Крим е проврден геноцид над местното население за да се заселят руски ***.

68

шматка

преди 6 години

До 78Не бъркай Тюрки с Турци.Тюрките са общото средновековно наименование на монголоидната раса.Ти такъв ли си.Ще сложиш макетата в задния си джоб.

67

Много, ,,хибридно&am

преди 6 години

Турците изклаха 2 милиона българи,аз за Крим да страдам!

66

Niki13

преди 6 години

До Анонимен 3Моделът Крим повтаря модела СААР, само че около 50 год. по късно как една френска провинция става немска - с референдум , както стана с Крим.Заключителният акт на Съвещанието по сигурност и сътрудничество в Европа, 1975 е нарушен още с разпадането на СССР. За тези дето се правят на умрели лисици през 1991 се провежда референдум , където над 76% от гражданите на СССР искат да се съхрани.

65

Й.Висарионович С.

преди 6 години

Товарищ Джерджинский, мне кажеться что вьй часто сосаете как пьйлесос.

64

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен.... въпроса за избитите от Вермахта....Ти не можеш ли да четеш бе руско ***? 582 българи офицери и войници биещи се на фронта срещу германците също са арестувани и депортирани. Няма руско зверство, което да не неглижирате, обясните и оправдаете *** българофобски. Срам сте за българското племе.

63

Анонимен

преди 6 години

Приятел "турци"се споменава за първи път през 17 в.Събирателен образ на близкоизточен манталитет а не народност.Такава народност няма."......Да с вас сме донякъде братовчеди( огузи кутригури...).....Хем няма такава народност, хем сме братовчеди.Нещо май май а.....

62

Спартак

преди 6 години

Само селджуците са кривозурлато племе чиито днешни наследници са политическите суджукаджии. Има фонетично сходство.

61

Ф.Е.Джержински

преди 6 години

Всяка медия изпълнява пропагандни задачи в т.ч. и Дойче веле. Но, толкова агресивно безочливи лъжци като руските медии няма ! Доказателството е във форума. Някакво си българско сайтче е налазено от копейкадгии, ***-рублофили, които парадират с интелектуалните си дефицити, унизявайки се за стаканче самагон.