53

Анонимен

преди 6 години

До Сърбоман - Искате си ги обратно, ама нема кой да ви ги даде. Оставате си с искането. То и ЕС е май същото, искате, ама НЕМА!

52

юбералес

преди 6 години

До АнонименКато сме лоши, не подписвайте договора за добросъседство, стойте си със Сърбия изън ЕС и се омешвайте с албанците.

51

Радка Домусчиева

преди 6 години

До Сърбоман - ти знаеш ли, че това, което най-много плюеш, всъщност най-силно те привлича! Справка - Зигмунд Фройд, ако го знаеш кой е. Не притеснявай бе, човек, занеси си и ти документите за българско гражданство, белким те огрее. А иначе ще те пипне тежка невроза, заради подтисканите желания!

50

юбералес

преди 6 години

До Сърбоман''Сърби да гонят българи'' - добър виц.

49

Анонимен

преди 6 години

Ето го и сърбомана... бате, къде се ръгаш и ти? Дреме ни на нас за тъпата ти сърболящина. След 10 години синът ти ще ти доведе жена с хиджаб у вас. Ще и викате сръбкиня с албански произход. И тъпите макета - почна на всички да им писва от вас. Вие имате ли икономика или още си давате д-тата по магистралите? Защото основно така заработват жените ви. И крадете историята на другите. Не сте България, не сте Гърция. Вие сте географска област.

48

Али Кемал

преди 6 години

Знаете ли кои е наи хубавия град в Бьлгария бе макета

47

Али Кемал

преди 6 години

Колко да е голяма тая Македония бе едно врабчее е прелита за един час

46

информбюро

преди 6 години

От сигурни източници разбрах, че Миленко само се преструва - тайно е подал документи за българско гражданство и в килера нощем чете оригиналните издания на Талев и Вапцаров, за да си подобри българския. Какво да правиш - родината майка никога не се забравя!

45

Али Кемал

преди 6 години

Аза Илиндена питаите Турците и историцитеИм там пише че Българско никаде не пише че е македонско нема

44

Сърбоман

преди 6 години

Хахаха! Србиja не иска в ЕС! Искаме си обратно Косово, Херцеговина и Черна Гора и да поддържаме доби отношение с нашите братя македонци! Друго не ни трябва ! Да живее Велика Србиа!

43

Анонимен

преди 6 години

Аз съм българин и мразя макетата които ни крадат историята . Трябва да се съюзим със турците и Ердоган и да ги смажем . Както каза по от дол в коментар Али Кемал .

42

този отвратителен

преди 6 години

на външен вид, помисли и действия индивид не ЗАСЛУЖАВА да живее в ЕВРОПЕЙСКА Македония( или КАКТО ще се НАРИЧА)!Явно ТОЙ няма само да е ОПОЗИЦИЯ , но и ЗЛОСТОРНИК( от ВСЯКАКЪВ ВИД).

41

Анонимен

преди 6 години

стига сте ни занимавали с евтини истории за да хвърляте прах в очите на хората и за да омаловажите проблемите в тази държава.защо няма нито една написана дума че работодателите искат да премахнат клас прослужено време, минималната заплата определяна от държавата и минималните осигурителни доходи ?

40

Анонимен

преди 6 години

ВЕТО за Македония и Сърбия за влизане в ЕС!! Бойко предателю !!

39

Анонимен

преди 6 години

Младенко, леко с плюенето. Ще се дехидратираш по тия жеги, бре дечко. Да не ти пращаме български медици една клизма да ти турят. Това при вас е национален спорт. Антически. Казва се "кой че ми го тури отзадот на македонскиот задникот".

38

Сърбоман

преди 6 години

Ако буугарите се опитат да нападнат Македония, Сърбия ще изпрати танкове и ще гони буулгарите до София като през Втората Балканска!

37

Сърбоман

преди 6 години

До МладенкоБраво братко! Македонja и Србиja = братя! Никакви договори не могат да разрушат нашето приятелство! Не забравяйте, че вашия враг са буугарите!!!

36

Анонимен

преди 6 години

Миленко е платена п-о-д-л-о-г-а. Изпълзя от дупката в точния момент. Колкото по-малко му се обръща внимание, толкова по-добреСамо между другото - най-кръвопролитните войни се водя между кръвни роднини. За справка - араби и евреи.

35

PD

преди 6 години

Не е ли време да се спре медийния достъп на такива агенти на влияние.

34

Али Кемал

преди 6 години

Младенко скоро ша идвате дами копате царицата и картофа бе само подпишете договора тая газ и ток с какво ще е плащате бе откаде евро в вас бе купеци,има и друг начин на плащане дет се сещам ама резака е голям и се иска да стискате здраво бизите