4

Анонимен

преди 6 години

Ха-ха-ха-ха-ха.......краварите нещо май НИЩО ДРУГО ВЕЧЕ НЕ ИМ ОСТАВА, освен да станат бензиноколонка!!!!!!! Хи-хи-хи-хи-хи.....свършиха вече "високотехнологичните им нещица", Китай стана фабриката на света и всички страни почнаха да си връщат или задържат специалистите си при тях! И за обора НЯМА КОЙ ДА ИЗМИСЛЯ И РАБОТИ!!!! И КАКВО друго им остава......да заменят Русия!!!! ЕВАЛА говедца!!!! Там ви е мястото, В ОБОРА!!!! Леле мале, а КАК се връща 20 трилионен дълг??????????

3

Факт

преди 6 години

Гаранция,че симетричен отговор няма да има.Обаче ще има от любимите на Путин асиметрични.Досега сериозна грешка не е направил,а от началото на войната САЩ-Русия минаха години.Най-вероятно Путин ще намекне на ЕС някои нещица.Например,че ако нещата загрубеят и Русия бъде притисната до стената,ядрената война е неизбежна.А тогава Европа гори първа,заради многото американски оръжия там.Не вярвам на европейците чак толкова да им се умира за Америка,така че е в техен интерес да успокоят топката.

2

Да бъда ясен

преди 6 години

Тия безконечни спорове и кавги тук Русия с/у САЩ са безполезни. Никога, ама никога американците не им е пукало за България. Получавали са заповеди и са бомбардирали София, сега ако получат заповед ще изстрелят ядрена ракета към нас без проблеми. От друга страна Русия отдавна не ни брои също. Елцин отдавна каза за нас - "Забравете тази държава". Чрез Турция, Русия решава всичките си проблеми в Кавказ и достъп до съюзник като Иран, ако Турция ни нападне НИТО Русия, НИТО САЩ ще ни помогнат.

1

Анонимен

преди 6 години

RUSIA E VELIKA