66

Анонимен

преди 6 години

гажаaлите ги мислех че са с по-високо самочувствие... те напълни българските форуми и се обясняват къв стандарт имали.. ми имайте си кво ни занимавате, утешени ли търсите, съчувствие ли ?

65

Анонимен

преди 6 години

До:положението на Турция"Не е важно какви ракети купува Турция ,а е важно как живее народът на Турция !"Еми, здравната каса ни поема 80% от лекарствата и 90% на пенсионерите.Спрямо твойта европейска заплата и пенсия имаме по високи.Симестриални такси нямат студентите.В магазините цените ни са по изгодни...(с изключение на червеното месо, но това не е много голям проблем) но по интересно е, че телешкия дюнер е евтин от българския напълнен с картофи!Имаме държавници, които не се кланят!!

64

факт

преди 6 години

"Искам да емигрирам в Турция или в Русия"..said noone ever

63

Анонимен

преди 6 години

Единственото сигурно нещо в тази оръжейна сделка е че швейцарските банкови сметки на някои руснаци и турци и чеченци ще се напълнят с пари.

62

Майка Ви Корнелия

преди 6 години

От Турция натоварихме 1000 тона ламарина за бяла техника за западна Европа,огромни работещи заводи, внасят скрап-леят-изнасят стомана на метри от морето... Никакви проблеми,вкусни зеленчуци и качествено гориво.

61

Бай Иван

преди 6 години

Ехххх, а само преди година си мечтаехте за руска инвазия в Турция.

60

Анонимен

преди 6 години

щом влизат турците в български форуми да се обясняват колко са "добре" значи положението им е трагично, никой самоуверен човек няма да тръгне да се обяснява така

59

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 75Така си мислиш.От всичките крилати ракети на сащ само 38 са достигнали целите си!

58

положението в турция

преди 6 години

Инфлацията е всеки Божи ден ! Хоирата като си получат заплатите бързат да купят долари ,евро ,злато или да си вложат парите в стока защото след 2 дена със същите турски лири покупателната им способност ще е доста по-малка ! Не е важно какви ракети купува Турция ,а е важно как живее народът на Турция !

57

до 75

преди 6 години

И за какво да ги прихващат. Използват ги да пазят казармите и летищата с руска техника. Дреме му на *** че американците ще сринат няколко сгради в Сирия. Ако тръгнат да свалят всяка крилата ракета къде ще им излезе сметката.

56

Анонимен

преди 6 години

с 400 като са прихващачи защо в Сирия не прихванаха амриканските ракети ?!

55

sa

преди 6 години

Лошата Германия дава хляба на 2милиона турци работещи там.С тези германски пари се изхранват и 10 милиона роднини в самата Турция.

54

Анонимен

преди 6 години

само вижте колко са жалки русофилите - сега станаха и туркофили, най-големите предатели в нашата родина, трябва разстрел за тях!

53

Анонимен

преди 6 години

"Аз само да попитам какво стана с НАТО-вската съвместимост? :) Или тя важи само за нас, а за Гърция и Турция не. Смях в залата. Браво на Ердоган, че си гледа интереса на НЕГОВАТА страна, а не на чуждите."Като гледам някои умни колеги българи са почнали да разберат разликата на нашия "диктатор":-)

52

Анонимен

преди 6 години

турция? русия? Дайте нещо по интересно, стига сте ни занимавали с kомплексирани диктаторски държави живеещи в средновековието. И между другото ако продължават да се кукушинят на НАТО накрая няма да му издържат нервите и ще им набие шамарите.

51

Анонимен

преди 6 години

А Русия защо не подари на братушките си няколко S 400:-) :-) :-)

50

Анонимен

преди 6 години

"Гърция, която от години е член на НАТО, използва руски ракети S-300 и никой не повдига глас. Когато стане въпрос за Турция, защо толкова много се безпокоят? Ние понастоящем сме предприели нужните стъпки с Руската федерация, вече положихме и подписите."Много правилно! Ейваллах Ердо...

49

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЗащо Путин да не им продаде,какво ще ги прави иначе,като има тдавна ЕС 500! На негому требет мангизи, щото аман от санкции ,от некъде требе да събира мангизи!

48

Анонимен

преди 6 години

Ти обряза ли се вече или си обрязан от малък

47

ХА-ХА-ХАААААААА

преди 6 години

НЕ СЕ ЯДОСВАЙТЕ, ЩЕ ПОЛУЧИТЕ ИНСУЛТ ИЛИ ИНФАРКТ :)))