18

Анонимен

преди 6 години

Бойко го показват с ореол от звездите на знамето на ЕС а тоя като дявол. Но в страната на дявола здравеопазването е безплатно докато в страната на ангела Суджук Бойко хората не могат да се лекуват. Страшна пропаганда. А Шойбле е министър на финансите. Пък и защо на велика германия толкова я боли за Инджирлик

17

Анонимен

преди 6 години

Smej, кажи тогава българите на кого са потомци.Ахахахс

16

До, 17

преди 6 години

Ти пък ми помни думите... Путин не е забравил за самолета и посланника и когато настъпи моментът и Ерджолан ще се чуди откъде му е дошло.

15

smej

преди 6 години

ха-ха! Какви турци бе, аркадаш. Та вие поне 50% сте потомци на българи, гърци, сърби, украинци. Много са ви надули *** с глупости. Изпусни малко. Рахат олсун.

14

Анонимен

преди 6 години

Защо, Сименс и с тях ли ще спре да прави бизнес?

13

Анонимен

преди 6 години

България има нужда от президент като Ердоган. Лошото е, че като не можем да си родим такъв може да се наложи да ползваме оригинала.

12

Анонимен

преди 6 години

"германският министър на финансите Волфганг Шойбле"Дразни ли те бе...министърче на финансите на пккМинистъра на финансите се е ядосъл, че сега техните военни, които изленаха от Инджирлик няма как да финансират пкк!!! Иначе за ко министър на финанси да се бърка в работите, които засягат министъра на отбраната и министъра на вънвните им работи!!!

11

Анонимен

преди 6 години

ако приемем че исляма е някаква цивилизация...Исляма е религия. Цивилизация е нормално да не знаеш какво е. Все пак не е дошла до теб.

10

Анонимен

преди 6 години

За коя Германия става на въпрос? За тази на която депутатите дълго аплодираха на крака решението за узаконяването на гей браковете ли?Ахахахаха

9

Анонимен

преди 6 години

ХАХАХАХАХАХААХ,СНИМКА ТРЕПАЧ-ЕРДОАН БЕЙ ШЕЙТАНГИБИ хахахахаха!!!!Днес един от депутатите от управляващата ердоганистка партия по повод въвеждане на уроци по "свещен джихад"в турските училища е заявил че "ДЖИХАДЪТ Е ОСНОВАТА НА НАШАТА РЕЛИГИЯ,ЗА КАКВО НИ Е МАТЕМАТИКА АКО НЕ УЧИМ ЗА ДЖИХАД"аман джанъм БАРЕМ ГИ НАУЧЕТЕ ДА БРОЯТ УЧЕНИЦИТЕ БАРЕ ДО СТО ДА НЕ ГИ ПРЕЦАКАТ С БРОЯ НА ДЕВСТВЕНИЦИТЕ В РАЯ хахахахаха!!!ТЕЖКО И ГОРКО ИМ НА СВЕТСКИТЕ ТУРЦИ,БЯГАЙТЕ ДОКАТО Е ВРЕМЕ!

8

пери

преди 6 години

Снимката кърти. Каквото и да пише под нея, няма значение.

7

Хм

преди 6 години

Какво ли още трябва да стане,та Германия да разбере какво представляват Турция и турците?Търговията си е търговия,ама за Турция(и исляма въобще) място в Европа няма.Войната на цивилизациите(ако приемем че исляма е някаква цивилизация) е неизбежна!По-добре да я започнем в изгодна позиция,отколкото да предаваме сами територии заради измислената и вредна толерантност!

6

Анонимен

преди 6 години

Безпокои ме фактът, че имаме страна членка на НАТО, която забранява посещения на друга страна членка на алианса, каза Каудер пред държавната телевизия А Ер Де....А кой преди това забрани посещения? Къса памет имат германците.

5

Торбички по очите

преди 6 години

Абе някой може ли да ми каже какви са тия торбички под очите на султана, при положение, че мюсюлманите не пият алкохол?

4

Въх, рогата навън

преди 6 години

Аллооо, как можа да скверните Султана с тези рога? Абе г я у р и!Между другото, туркофилското издание "днес", защо не писа как миналата седмица аскерите на турския кораб отказаха да отдадат чест на бългаския байряк?Сега ще ядосаме султаня и ще прати една дивизия у нас.

3

ТHE Патриот

преди 6 години

тва със снимките и фона отзад е стар пропаганден трик !Но признавам че тук се е получило забавно :)

2

Анонимен

преди 6 години

Не им харесва на аламаните че Тюркийе вече не ще да им слугува. Не само това, но вече е е конкуренция за тях в много сфери, както промишленост, транспортация, култура и пр. Империята се възражда, и това плаши еврогейталаците.

1

Анонимен

преди 6 години

Снимката е много точна Ердоган прилича на дявол, или Турците както казват шейтан.