18

Топ Пикър

преди 6 години

Ердоган е смел. Зъби се на Райха , на Русия... сега и на Израел. Все военно мощни държави. Ми да не кажат 'баммм' изведнъж, че и 40 милиана кюрди чакат...

17

Анонимен

преди 6 години

"Същия ден трима израелци бяха убити с нож в дома си в колонията Неве Цуф, известна и като Халамиш, северозападно от Рамала."===T.e. това, което Ердоган е казал е "Израелците не могат да се защитават, когато мюсюлманите ги колят. Браво, бе, Ердогане!

16

Анонимен

преди 6 години

На тоя му се трупа,бавно ама сигурно!

15

Анонимен

преди 6 години

One minute!!!Поне ние си имаме Държавник, който не мълчи нито на евреите...нито на ционистите...нито на европейците, та дори на Америка и Русия кат се наложи...щом стане въпрос за държавна и народна сигурност...А ония където "уж защитават човешките права" где са? Човека е силен държавник, опитва се да води възможно по скоро независима политика!!! И не се клани на тоя и оня! Защитава филистинците християните нямат ли кураж да кажат нещо на евреите!?

14

Анонимен

преди 6 години

До Анонименче то и наще патриоти са си прави и са нормални турските амбиции нямат място в България иначе подкрепям национализма им и това че си защитават държавата.

13

Анонимен

преди 6 години

Без сьрдечни хора ,та те живеят под воено положение вече колко години и само малко като вгорчат горчивия живот протестират, металдетекторите са отговор на Мокрон за два Йеросалима. Нищо не случайно. Агентите с кеф пращат тьпия младеж срещу полицията и те ти опревдание за бой.

12

Анонимен

преди 6 години

"Не остана комшии с които да не се кара."Та чакайте бе...посочи ни, откакто е на власт кога и за какво се е скарал с България???Няма ли един логично мислещ вече в България бе? Че ако стане нещо първата, която ще ти помогне е Турция бе...само дето вашите патриоти там се опитват да създадът конфликт и етническа омраза...та турската страна даже не им отговаря!!! Ти се радвай, че НЕ е почнал да се кара, заради ваще патриотчета, че ще ги изкара от джоба Ердоган ония...просто не са в един сиклет!

11

Анонимен

преди 6 години

"Турските *** веднага да пишат колко е велик"Поне имаме, човек, който заслужава да го възхваляваме...Вие?

10

bg1

преди 6 години

Малко много ще му дойде на Ердо - на руснаците се репчи, на американците, на Ирак, на Иран, на Сирия, в Катар се набърка, сега и с Израел.

9

Анонимен

преди 6 години

Няма какво да се лъжем от турчилята по противни са само жидята и ако се сбият и изтрепят двете страни,това ще е огромна победа за човечеството.

8

Анонимен

преди 6 години

Всички Ислямски страни с метал детектор пред синагогите.

7

Анонимен

преди 6 години

Eдва ли има по-неприятни държави в света от Израел и Туция. В тяхната компания може да сложим и Саудитска Арабия. Ако тези три сатанински държави започнат да се бъхтят помежду си ще стане голям кеф на земята. Съгласен съм съм дори да използват ядрено оръжие във войните помежду си.

6

Питащ

преди 6 години

А защо няма "Организация за християнско сътрудничество"? Нали сме толерантни и равноправни!?

5

Юзел Демирташ

преди 6 години

Бисмиллях ве аля суннети расулюллах

4

Анонимен

преди 6 години

Ердо внимавай, че който се е захванал с Израел не е прокопсал...

3

Анонимен

преди 6 години

Не остана комшии с които да не се кара.

2

Анонимен

преди 6 години

"незабавно да направи постъпки за махането на устройствата, които ограничават свободата на вероизповеданието"Как точно металодетектор ограничава който и да е да вярва в литературни герои?

1

Антитролов

преди 6 години

Турските *** веднага да пишат колко е велик