37

Искаме жени и деца!

преди 6 години

Искаме благоденстващи села, пълни с хора! Нещем ПАТРЕОТИ!! Искаме жени и деца! Да идват бежанци, богати араби, кенийци, марсианци важното е да има хора, а не пустош като сега... мързеливите българи се отказаха от България и не щат да се размножават! Трябва да се търсят алтернативи! Нека идват хора, да купуват земята, да я обработват, да създават големи семейства с много деца! На мързеливите българи да им се взимат социалните и да се дават на хора с деца!

36

Do 8

преди 6 години

До АнонименПроблемът не е в бай Ханс, а в бай Хасан и Мохамед и Серьожа , които ще дойдат

35

Анонимен

преди 6 години

До зззТо в момента за криминални групи от Турция и Русия е много по-лесно да изкупуват земя, защото е по-евтина, тези ограничения в момента спират единственнно нормалните хора от белите държави

34

sev

преди 6 години

Има ли кой да обясни каква е разликата това земята да е собственост на нашенски мафиоти и това да е собственост на австрийски, немски или френски инвеститори. Аз предпочитам да е второто. Или целта е нашенските мафиоти да я изкупят ( което усилено правят) от българите без пари, за да могат след няколко години да продават на тройни цени , когато забраната падне.

33

До 35

преди 6 години

Ти май си от тия дето искат да ни изкупят земята,няма да ти споменавам етноса,ясен е за всички.Искате без бой да се предадем.Нашите деди са проливали кръвта си за тази земя.Няма да си я дадем.БЪЛГАРИ,НЕ ПРОДАВАЙТЕ ЗЕМЯТА СИ!САМО ТЯ НИ ОСТАНА!

32

Против

преди 6 години

Оставете да идват хора, които имат желание да обработват земята ни, след като мързеливите българи не искат и са ги оставили да пустеят. Българите не искат да се размножават, не искат да работят на село, само им дай да мрънкят и да нищят планове как да избягат в Германия. Искаме благоденстващи села, пълни с млади хора, с бременни майки и деца!! Нека идват чужденци от всички краища на света да обработват псутеещата земя, да градят семейства и да се смесват с нас! Искаме жени и деца!!!

31

Пепи

преди 6 години

Искам да попитам българите - гот ви е като ходите в Германия или Испания и ползвате техните блага.Гот ви е като за 10 години взимате пенсия и поданство.Гот ви е като ползвате медицинската им система.Гот ви е като взимате къща с басейн покрай Мадрид за 500 евро на месец.Ама не ви е гот като същите тия балъци искат да си купят парцел земя в България.А и какво лошо има - и без това има огромни села които са празни.Земята няма да избяга.

30

ззз

преди 6 години

до Киро:Какво ли? Няма да я изнесе разбира се НО:Например Талибана от Саудитска арабия или Турция изкупува повсеместно земята и после казва на селяните :" ако не гласуваш за мен - няма да работиш тук!!! "В същото време хиляди мирни талибани ще се окажат с по 1-2 декара земя и си стават почти автоматично "коренно население"!За какво изнасяне на земята - те просто ще си купят, буквално, държава, както на времето за добро или за лошо еврейте прецакаха така арабите.

29

Анонимен

преди 6 години

Продадем ли си земята,значи сме си продали държавата.

28

БезИме

преди 6 години

В това би имало смисъл само ако "родните" собственици на земя (зърнопроизводителите) започнат да я използват по предназначение, т.е. за доброто на хората, от които са я изкупили на безценица след промените...Дали ще го направят?

27

Анонимен

преди 6 години

То в момента за Турция не е проблем да изкупува наша земя, има над 200 хиляди български турци с двойно гражданство, пробелма е за нормалните инвеститори, и именно тая забрана, която действа в момента е в полза на Турция

26

Мило

преди 6 години

Населението расте, но плодородна земя няма, . Чуждите фирми като купят земята, утре ще хранят Европа , а не насИли ще ни продават на космически цени

25

Анонимен

преди 6 години

До 26кой ще взима земя под аренда, ако няма някакво ядро от собствена земя около която да инвестира, и друго кой създава трайни насъждения върху арендована земя, не става това, тези ограничения в момента обслужат само прекупвачите на земя и едрите земеделци, не случайно най-едрите земеделски производители в ЕС се намират именно в България, страната с най-ниска цена на земята и с най-ниски ренти на декар, въпреки че земята ни е една от най-плодородните в ЕС

24

Анонимен

преди 6 години

Абе какви глоби, какви земи бе! Вън България от ЕС! Защои Германия пуска Северен Поток 2?

23

Има

преди 6 години

Много добре знам какво е ГМО. Всеки жив организъм има предварително закодирана информация за това как да изглежда и как да се развива в своята ДНК. ДНК от своя страна се състои от множество сектори които се наричат гени и се състоят от комбинация от 4 аминокиселини...При ГМО културите част от естествените гени на организма се заменят с други от съвсем различни организми с цел получаване на определени свойства на новия ГМО организъм.

22

Я гледай

преди 6 години

Малиии, имаме крупни земевладелци на коитао си продадохме земята по 100 ,200, 400 , 500 лв на декар . Сега е към 1 000 лв.Предстамете си примерно 30 000 дк. по 5 000 евро..? И сега са богаташи , ама тогава...?

21

анонимен

преди 6 години

По коментарите ще ги познаете кой е турчин,кой българин.Който милее за земята не я дава,а предателите се подхилкват нагло.Сега е момента БСП и ГЕРБ да се обединят в името на България.

20

Анонимен

преди 6 години

Замеделска замя не трябва да се продавава на чужденците, а само да се дава под аренда. Чужденицте ако искат да печелят от земеделие, да си плащат някакъв смешен наем, какъвто плащат и сега българските арендатори. Ако пък толкова настояват да притежават земя в България могат да я купят само на цени за земя в регулация. Така ще избегнем схемата да ни изкупят държавата на безценица.

19

Бай Иван

преди 6 години

Направете го като във Франция. Който всеки който иска може да се занимава със земеделие, но критериите за чужденци са така направени че е практически невъзможно.1. Трябва да се регистрираш като фермер. За да се регистрираш като фермер трябва да се явиш на изпит, а за да се явиш на този изпит трябва да си завършил аграрен техникум или университет.Друг е въпроса че в България дипломите се купуват, ама ...

18

Анонимен

преди 6 години

естественно че трябва да се освободи пазара, тия доводи че видиш ли някой щял да дойде и да изкупи земята на безценица са смешни, то точно заради тези ограничения цената на земята е ниска и се продава на безценица, пък те като я купят нема да я изнасят :)