38

Ddd

преди 6 години

Аре стига бе братче, за една камара винкели тръгнали да реват живковистите, та чак и крана запалиха, тупаните. Да пуснат *** да се развъртят за една нощ , и целия тоя железор ше се озове в изкупвателния пункт на сутринта, даже няма нужда и да плаща общината.

37

Анонимен

преди 6 години

А кога българите са били единни?

36

до 35

преди 6 години

Комуниста не се интересува от история ...не чете....той вярва! В каквото му спусне партията!

35

Анонимен

преди 6 години

Незнам ама влизам в този сайт ежедневно. Тия анкети дето гласували "1771" души някак си все ми отпадат от полезрениеро

34

qwerty

преди 6 години

До Анонимен"Така наречените демократи" ли осеяха България с концлагери и избиваха, всички които не са с тях. Говорим за десетки хиляди избити българи, с част от които са хранели *** .... Прочети историята и тогава коментирай.

33

до 29

преди 6 години

Нъли?! Друго си беше - на първи май - кът махаше на тато, и ЦКто пред мавзолея!Па ся блееш...че и др,Луканов го скоропостижнаха...и мавзолея взривиха...и манифестациите са "мини" с 80 годишни старци.

32

долу комунизъма

преди 6 години

Начиииии и НДК да бутнат, долу комунизъма, един небостъргач горе ще отиван а фона на Витоша

31

Анонимен

преди 6 години

Да бъде реставриран по проект на автора.

30

криста

преди 6 години

До Празник на сороситеАз съм тука - умна, образована и работлива. Има и други като мене.

29

криста

преди 6 години

Още през студентските си години не можах да възприема този т.н. паметник - някак ми изглеждаше неуместен, ръбат, дисхармоничен...каквото искат да го правят - да му мислят софиянци дали им се гледа това чудо.

28

Анонимен

преди 6 години

Много ясно, че трябва да се махне! Ние трябва да забравим нашата история, да изтрием всичко свързано с този период! След паметника настоявам да се взриви НДК, да се бутнат Люлин, Надежда и Дружба и всики хора, коеито са живели по това време да бъдат обесени на площада! Амаха, ще ми помнят те исторята! Почвайте да мучите и не изказвайте мнения! Мууууууу

27

Празник на соросите

преди 6 години

Не може да има представително мнение на българите защотонай-умните и най-работливите отдавна са прокудени от България от гадните copocoиди.Не че в момента има някаква дилема но тук имаме два фактора - лудите по време на болестта си имат желание да трошат и да рушат, а в същото време copocoидите да заработят някоя стотинка от този скандал.Copocoидите разбиха цялата ни индустрия, селско стопанство, армия, култура, наука, здравеопазване, че един паметник ли няма да разбият.

26

Анонимен

преди 6 години

Питайте БХК, те ще ви кажат какво да правите.

25

до 18

преди 6 години

Имаше - дръжки!Затова след 89 всяко неродено българче вече дължеше на лондонски, и парижки клубове по 3800$ !Аман от комунистически лъжци!

24

Другаря демократ

преди 6 години

Всичко друго оправихме в държавата, че опряхме до събарянето на паметници, за което плащаме милиони. А вие си събирайте със СМС-и за болните деца.

23

Одисей 1

преди 6 години

И единият и другият пачетници са за махане както и Альошата в Пловдив също така онова недоразумение в морската ни столижа и куп други недоразумения. И тогава ще видите че в България ще стане по хубаво за живеене

22

Анонимен

преди 6 години

Тая глупост с паметниците не я разбирам ще кажеш, че сме каменната ера издигаме монументи на въображаемите си богове и подобни... аре у леу

21

до 19

преди 6 години

Ти пък - къде си видял демократи бе?Аз виждам 100% пребоядисани ***!

20

бг

преди 6 години

Можеше да се помисли за обединяване на двата паметника -на войниците и този като се съчетаят ,защото всеки сам за себе си изключва другия. Но да искаш да остане паметник на нищото-/защото тази годишнина е измислена -България е много по-стара /и то след като си съборил паметник на покойници загинали за България е най-малкото гадно.

19

Анонимен

преди 6 години

До 15На скелетите ...мястото им е в гробищата!А на този - при динозаврите!На бунището на историята!