63

И ваща мама също

преди 6 години

И когато пътника няма пари в брой ще го хванат за ...

62

КАТ да се закрие

преди 6 години

КАТ пак имитират дейност, вместо да свършат поне малко по контрола на движението. Ще се занимават с пътника в колата, вместо да спират каращите с превишена скорост, опасно изпреварващите и т.н.

61

don

преди 6 години

Имам в чуството че в КАТ има обявен конкурс кой по голяма глупост да измисли.*** и демокрацията. Тази иде на този противоричи на Конституцията.Явно някой ламти за правомощия и увеличаване на реката над населениетоНикъде в Цивилизования свят това го няма.А тоз да си ходи стига е вземал пенсия и заплата.КАТ трябва да излезе от системата на МВР като служба ДАИ е достатъчна и тогава всичко ще си дойде на мястото. Какъв полицай е един автоконтрольор и чист рекетьора този да си ходи в пенсия

60

Анонимен

преди 6 години

"И защо си мисли някой, че ако се возя, ще му дам книжката си?"Ще ти искат лична карта тогава. По нея ще проверят и шофьорската ти книжка и неплатените актове. Или ще платиш глоба на място, ако не носиш документ за самоличност.

59

ля ля

преди 6 години

това е абсолютно неправилно! ако могат от нас да ме проверят дали имам фию пък аз да нямам кола или не съм си платил гражданската! това са ****и забрани и смешни абсурдио отново за БГ

58

Анонимен

преди 6 години

Поредната "умнотия" от КАТ! Оня ден щях да се пребия в една гигантска яма, добре, че карах бавно, но те щели да глобяват пътниците, щото видиш ли на, преди 5 дена на някой от тях му били издали фиш за неправилно пресичане и той още не бил отишъл да го плати. Гениално както винаги!

57

до 57

преди 6 години

"Полицая" и Контрол на Автомобилния Транспорт са две различни неща.Аз такива проверки съм виждал.Спират някое хлапе почват да му изтърбушват колата ,ако може по средата на главен булевард ,пречещи на цялото движение ,накрая без много ясното колко закона са превишени ги пускат.

56

да обЯсна...

преди 6 години

Като си само пътник и нямаш книжка това не означава, че полицаят няма право да ти провери самоличността - може пък да си издирван престъпник или избягал затворник. Ако не си носиш и личната карта, ще те закарат до районното да разберат аджеба кой си. Като нямаш книжка не значи, че не може да имаш фиш или акт - може да си нарушил правилата като пешеходец или велосипедист. Така и така са те намерили, те информират официално за глобите, които дължиш. Твой избор дали ще ги плащаш после...

55

Jack Bauer

преди 6 години

Поредната простотия, която няма да промени нищо

54

Боката

преди 6 години

Требе пари за хазната,ако е нужно по пет кожи ша дереме от гърба на матрияло!

53

Г

преди 6 години

И защо си мисли някой, че ако се возя, ще му дам книжката си? Това е милиционерска логика... теоретично си имат база данни, където пише кой какво има да плаща, то скоро по домовете ще тръгнат. Не свършиха *** ей...

52

Анонимен

преди 6 години

Това може да го измисли само Боко Тиквата...да накараш катаджийте да прилагат рекетьорски похвати...няма да се учудя ако почнат да свалят часовници, бижута, да те прибъркват за пари и прочие...

51

ХМ

преди 6 години

Чакайте малко!Някакъв началник казва какво можело!Ало началника на гръмотевиците !Ти знаеш ли си правомощията на служителите?Знаеш ли закона за движение по пътищата!Поредната истерия като със зимните гуми ,без закон насреща.

50

Безобразия без край

преди 6 години

Ще влизат в театралните зали и ще прекратяват представленията/ те така и така на театър не ходят/ и ще проверяват дали има шофьори с неплатени глоби/паралелно спроверка на билетите за представлението/. Сега си представете същото и в киното, в градския автобус, на спирката на метрото,на жп гарата, на входа на Университета, на входа на жилищния блок. Тотално преследване. НО ...няма да пипат в ромските махали. ТАМ ги бият! И май е заслужено!

49

Рапчев

преди 6 години

А този Рапчев явно е голям рапан и, ако наистина е казал това за книжките на пътниците, а не е поукрасено от авторката, по-добре да отиде да продава рапани по Черноморието.

48

Анонимен

преди 6 години

Министър председателят ни е мутра, рекета трябва да е тотален ! Той му разбира .... как да изтупва брашнян чувал ! Ама чувала все по-малко пуска!

47

Ко? Не!

преди 6 години

Като съм пътник, катаджия може да ми вземе една единствена книжка. Тоалетната такава. Разбира се, употребена.

46

Супер тъпо

преди 6 години

Не си длъжен да си носиш шофьорска книжка, когато си само пътник. Личната карта ли ще ти вземат тогава?Освен това си има съдия-изпълнители, ако някой дължи особено големи суми от глоби.

45

Krom

преди 6 години

И ще Ви скъсат търлъците от съдене. И с право. Още малко и в кухнята ще ми връчват, докато си пия бирата. Не се ли самозабравяте малко?

44

M

преди 6 години

"Статистиката на МВР показва, че едва 30 на сто от глобите се събират, което ще рече, че всеки трети акт остава неплатен."Я пак да пробваме, Борянке. Май си за начално училище. А и само да си копирала статията, все трябваше да ти направи впечатление това. В случай че си запозната със съдържанието на статията, де.