19

Анонимен

преди 6 години

Изкуственият интелект идва: Треперете, доктори и вие, адвокати!Компютърът по-лесно ще смени високообразованите кадри, смята програмист-----------------------------------Ми значи да треперят и програмистите :D

18

MasterVoice

преди 6 години

Изкуственият интелект няма никакъв шанс пред естествената, човешка тъпотия.

17

ЦК на Либерастите

преди 6 години

Малеее ще пуснат изкуствени либерасти , ужас, ужас 85% от професорите остават без работа!

16

Анонимен

преди 6 години

чудесно! изкуствения интелект реди плочки , адвокатства...., а ние лаф по курортите ,защото те ни изкарват париците! нещо като индианците в сащ ставаме ? дават ни пари без да работим! а роботите ще ни дават защото сме ги създали!

15

Анонимен

преди 6 години

До Гражданин 10Изкуственият интелект може да превъзхожда човека не само умствено, но и физически. Никакъв проблем да реди арматура и да лепи плочки!..ти стъпвал ли си на обект ? явно не си, щом мислиш, че арматуриста "прилага сила".Виждал ли си армировка на живо ?само 3д-принтиране на сградите, може изцяло да елиминира човека, сегашната технология на строителство - пълен абсурд!

14

Анонимен

преди 6 години

Те адвокатите са като програмистите, но вместо с данни работят с хора

13

?

преди 6 години

"По-лесно е да се направи изкуствен интелект, който да замести адвокат, отколкото изкуствен интелект, който замества плочкаджия"... Лицето изрекло тези пророчески слова всъщност плочкаджия ли е?

12

Анонимен

преди 6 години

Изкуственият интелект не е интелект - машината не мисли, тя изчислява. Това, което човекът прави за части от секундата, по усет, машината прави за много по-дълго време, изчислявайки и разбира се - давайки неизбежните отклонения и грешки.

11

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 7Ей тези роботчета и те се бутат на скатани местенца. Не им се ще да са общи работници, ами адвокати и лекари..:))) това какво ти говори ?! че тези дейности, малко или много са шаблонирани и са подчинени на строги правила. Най-лесно е да се създаде адвокат, докато за лекар, особено хирург - ще е доста по сложно

10

Гражданин

преди 6 години

До Анонимен 9Изкуственият интелект може да превъзхожда човека не само умствено, но и физически. Никакъв проблем да реди арматура и да лепи плочки!

9

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 3Докато един плочкаджия трябва да забърква разтвори, да реже плочки, да ги лепи - сложен интерфейс с околната среда..не става! изобщо не може да има робот нито арматурист, нито бетонджия, нито плочкаджия... Там много неща се решават "с мярка от място", нищо не е стандартно, нищо не прилича на предното - изобщо не подлежи на роботизация. само 3д-принтер може да замени работниците, т.е. цялата сграда "да се печата", но при сегашната технология - само човек може да се справи!

8

адволекар

преди 6 години

Този да не е нещо като ИНЖЕНЕР, щото си мислят, че като са учили 2-3 висши математики са овладели цялото познание в мирозданието, барабар и взаимоотношенията между хората. Има една хубава реклама в тубата, където един като него твърдеше на жена си Емма, че таблета трябва да замени хартията.

7

Анонимен

преди 6 години

Ей тези роботчета и те се бутат на скатани местенца. Не им се ще да са общи работници, ами адвокати и лекари

6

Жоро

преди 6 години

life couching? wtf :)

5

бай Косю

преди 6 години

Индустриалната революция доведе до смяна на обществено-икономическия строй от феодален на капиталистически. Сега да видим изкуственият интелект какви промени ще донесе.

4

hahaha

преди 6 години

За "life couching" не бях чувал... виж ако имате предвид life coAching, вече е друго. ама с естествен интелект - толкова :) дано скоро и журналистическият интелект стане изкуствен.

3

Анонимен

преди 6 години

Един адвокат говори, пише и приема/изпраща поща - *** интерфейс с околната средаДокато един плочкаджия трябва да забърква разтвори, да реже плочки, да ги лепи - сложен интерфейс с околната среда

2

Анонимен

преди 6 години

вярно е. робот за редене на армировка, за полагане на бетон, за лепене на плочки, за поправка на контакт, смяна и рамонт на сифон и за всякакви други нестандартни , ръчни дейности - не може да се създаде. не виждам също - робот фризьор, просто няма как да стане - глава с глава не си прилича, коса са коса, желание със желание... просто не става, ако човек не пипне.и обратно - всичко, което беше автоматизирано в началото на 20-и век, сега вече ще може да бъде роботизирано.

1

трътлю

преди 6 години

Вервай си. Ама след няколко века.