20

****

преди 6 години

Сега да намерят и дилъра му,защото и той е съпричастен с убийството на младата жена.

19

Надето

преди 6 години

Ужас!!!Трябва да се въведат смъртни наказания за накива и.зчадия!

18

Анонимен

преди 6 години

В блица има нейни снимки, хубаво момиче, от малък и беден град- Лом, бащата селски учител, тя дошла в София да успява в живота, и понеже ученето явно не й е вървяло, записала Датски колеж, за да има време да бръмчи по баровци.Попаднала на дрогата с джипа и така, жалко за младото момиче, ама да живееш с дрога заради пари, или силикон, щото те мързи да учиш и да работиш не води до нищо добро в дългосрочен план.

17

странник

преди 6 години

Сега ще го изкарат болен и ще се спаси със жълтата си книжка.

16

Анонимен

преди 6 години

Хайдеее, почна се. На един му виновни стопаджиите, на друг му виновна студентката... Няма край тая простотия. А аз си мислех, че само за кучетата и за котките е така - да се изкарват виновни жертвите.

15

Умник

преди 6 години

Дори под такава брутална новина някои хора коментират стопаджиите?!? Много сте зле.

14

анонимен

преди 6 години

каква е тази студентка която вместо да се занимава с книгите трьгнала да водиприятелство с наркоман това е безотговорност вьв висша степен и стопаджиите ите да спестят някои лев осакатени в главата този бьлг народ няма да поумнее и това е

13

съвет

преди 6 години

не вземайте стопаджии, за ваше добро е. нека си купят билет за автобуса, като нормалните хора.ако нямат пари, да не пътуват!

12

До 3

преди 6 години

Боже мой! Възможно ли е индивид с такива разсъждения да се нарече "човек"? Явно жали за Цачева, но в главата му е боза. Болен гербер.

11

Анонимен

преди 6 години

Другият път стопаджиите пак да пробват да минат на тънко... на стоп, че да не кихат кеш пара за автобус. Евтиното излиза скъпо. Мразя скатавки, че и пари имали, поне от бедност да беше, а те просто, за да не кихат.

10

Анонимен

преди 6 години

Този човек не е за затвор, а за зверилник. Бог да прости момичето.

9

Анонимен

преди 6 години

Вина за нападението над момчто от колата имат приятелите на убиеца, защото не са го предали по-рано. Това можеше да се предотврати. Добре че не е станало нещо по-лошо. Да потърсят отговорност и от тях. Те са съучастници.

8

сминдух енд чесън

преди 6 години

Българският престъпен почерк е уникален,разбирам стопаджии да правят обири,а тук всичко е наопаки,даже е могло и живота да си изгубят като клетото момиче.

7

Анонимен

преди 6 години

Нямам думи! Садиста е разкрит от познати, посетил е прокурор, който любезно го е посъветвал да се предаде. Той е обещал, след което заминал към морето. Пътьом забърсал двойка, която също е нападна и така се предвижил до Созопол. С джипа си, който разбира се е известно на кого е. В Созопол полицията извършила геройство и го арестувала близо до джипа му. Турските сценаристи нямат да дадат и една лира за такъв сценарий. Не става и за сапунка. Но ще е гордост за нашите служби.

6

Анонимен

преди 6 години

Супер !!

5

Анонимен

преди 6 години

е бил извън София. Прибрал се е вечерта, поговорили са, след което са направили връзка с обвиняемия, опитали са се да го убедят, че трябва да се предаде......imate li vuobste redaktor ?

4

чичо Гошо

преди 6 години

Само трепане!Тоя народ лудна!Друго решение няма!

3

Анонимен

преди 6 години

Един нормален ден в ненормална държава, имаща за президент облъчен харманлийски ***, системно препивал с уранова вода от дебрите на хасковската долина. От встъпването на РадеФ на влсат убийства, изнасилвания, нападения, кървави нападения, кражби, самоубийства, палежи, силово респектиране като от мутренските години, престрелки, измами, грабежи, несигурност, страх, немотия, безпътица, смутни времена... със съдействието на БСП! Сигурност по руски, стабилност по евразийски, хак да ви е!!!

2

Анонимен

преди 6 години

EDNA Bulgarska OTREPKA

1

ХОХО

преди 6 години

Само как свалиха статията за Борисов като не им изнася хихи така правят в не читаемият Фактор!