16

Анонимен

преди 6 години

България + Русия + Сърбия+Унгария+Македония = Братя завинаги

15

Херодот

преди 6 години

"Сръбско-българската война е подтикната от френските масони."Нещо повече! Подтикната е лично от Еманюел Макрон и от Ангела Меркел! А Путин се обадил на сърбите и им казал: "Сакън! Да не закачате братята българи!"

14

Гост+

преди 6 години

България + Русия + Сърбия = Братя завинаги: Ако този лозунг беше верен и работеше, на балканите щяхме да сме градина, ама ней. Западът, за съжаление, лесно успя да насъска Сърбия срещу България след обединението, а България срещу Сърбия (и Гърция) при междусъюзническата. После Югославия беше формирана нарочно, за да не спрат никога конфликтите на Балканите. Русия никога не успя да се пребори с коварството на англо-саксите за да обедини православния свят

13

Анонимен

преди 6 години

Така се прави, само българин може да продаде и *** си на англо саксоните Чърчил е знаел какви дупедавци сме и е затуй е искал да ни изтрие до крак жалко племе с един страхлив еднокнижник начело.

12

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ....

преди 6 години

...СЪРБИТЕ ВИНАГИ СА СЕ ДЪРЖАЛИ ....ПО МЪЖКИ И СЪС САМОЧУВСТВИЕ, СРАВНЕНО С ...НАС!!!!!!!!!!

11

Либералист

преди 6 години

Коминтерна в действие! Руските интереси на балканите са безкрайни! Светла им памет на загиналите руснаци при Освобождението и проклети да са всичките леви фашисти дето ги избиха през 1918-та година!

10

АААААААА

преди 6 години

СЪРБИТЕ КАЗАХА '' НИЕ НИКОГА НПМА ДА БЪДЕМ СЪС СТРАНА КОЯТО НИ Е БОМБАНДИРАЛА '' И ЗА СЕГА СИ УДЪРЖАТ НА ДУМАТА , А НАС СА НИ БОМБАНДИРАЛИ АМА НИЕ КАТО ЕДИН ЖЕНСКИ ОРГАН ИМ ИЗДИГАМЕ И ПАМЕТНИЦИ.И СЪМ СИГУРЕН,ЧЕ ТЕ САМИТЕ НИ СЕ ПОДИГРАВАТ ЗА ТОВА А КАКВО ГОВОРЯТ ,ТОВА СА ФЪЛШИВИ РАБОТИ,НА КОЙТО ТРЯБВА ДА ВЯРВАТ САМО ГЛУПАЦИТЕ.ТЕ ГЛЕДАТ САМО ТЕХНИЯ ИНТЕРЕС .

9

Анонимен

преди 6 години

Реално и исторически погледнато (България воюва рамо до рамо с Турция през Първата Световна, е по-правилно да се каже, че България и ТУРЦИЯ са братя, отколкото смешното твърдение, че България и Сърбия били братя.А за Русия - руснаците сами избига същите тези други руснаци, военни, офицери и т.н. които ни помогнаха за Освобождението. Така че руснаците които от 100 години са на власт избига нашите руски братя.

8

Анонимен

преди 6 години

До Anonymous 1Аааланкооолу, точно пък със Сърбия НИКОГА АМА НИКОГА не сме били братя. Двойка по история!

7

Чудещ се

преди 6 години

До Anonymous"България + Русия + Сърбия = Братя завинаги" ....????!!!!Това е трагична тъпо.тия! Няма да е лошо да прочетеш нещо за историята!

6

Анонимен

преди 6 години

Сърбите са хитри и знаят къде са парите и сигурността. Питате ли се, защо по соца клоняха на запад и ходеха да работят в Германия, сега гледат към Китай и Русия!?

5

Анонимен

преди 6 години

Китайският път на коприната ни избикаля през Гърция и Сърбия, смятайте колко зле е правителството на тиквата.

4

Гост+

преди 6 години

С Китай и Русия зад гърба си сърбите ще дръпнат. Ще направят така, че западът също да ги ухажва. Важното е да не си мекотело в политиката...

3

Анонимен

преди 6 години

Тия сьрби са много нахални далавераджии.

2

Марин

преди 6 години

Понеже Сърбия е по-добре от нас в нашия офис е пълно със срби. Сърбите по 3 на нож!

1

Анонимен

преди 6 години

Поради тази причина, дори и след като имаше война, Сърбия е по-добре от нас! Политиката не е просто нещо и простаци трудно се оправят с тази материя.