8

За

преди 6 години

какви точно марки иде реч?Германски или финландски?

7

Анонимен

преди 6 години

Така стават нещата в тази държава. Административно по-силният се подиграва с по слабия и прави каквото си иска. И винаги остава горчивото чувство за несправедливост, но с времето се свиква.

6

Анонимен

преди 6 години

хаха надявал се е да каже "айде ще ви пиша 5-ци , бягайте си" :)на подобен изпит 4-ката е оценка! а като знаеш какви ги върши, защото това със сигурност се знае от предходни години, може и на 3 да бягаш.сега с 2-ка да си "търси правата" ама там е като при лекарите.

5

Анонимен

преди 6 години

Всички *** са в УНСС да стават началници.. Мушат се герберасти и какви ли не топят университета си.. Само сяляндурите учат икономика , умните знаят - Икономиката не е наука , а религия за грабеж.. Кога искаш грабиш , крадеш , мародерстваш не ти трябва си учил икономика..

4

Анонимен

преди 6 години

УНСС - Утре Носете Съответната Сума

3

alf

преди 6 години

от село в софията мама да идеш УНИСИСИЙЕТУ да запишеш - и стана една ТКЗСАрска рабута

2

Блъско

преди 6 години

хаха тази Докова по мое време преди 12 години бе асистент и беше същата пародия на преподавател,както и 90 % от преподавателите в УНСС .Явно и като професор си е останала същата пародия.Образованието в Бг за съжаление умря точно заради такива като нея.

1

Анонимен

преди 6 години

Този писаха по всички медии .. голяма работа имал двойка , ще се яви на поправка..Казим е от Гоце Делчев .. в студентския съвет на УНСС, карала е стажове в няколко медии , Гербераст и е работил за ГЕРБ.. Има няколко статии в електронни издания - за много успешния млад човек - Казим.. Момчето се захванало с политическа кариера. а не знае , че не е хубаво да топиш университета си.