13

Циник

преди 7 години

Даже му вярвам. Осрал се е от пиене!

12

Селянин орач

преди 7 години

А кога ще осъдите ефективно и местните ни мутри и бандити? Които ни съсипъха живота. Нека журналистите да бъдат толкова възмутени и към нашите мутри. Но не им стиска? Айде сега покажете на обикновенния *** швед , колко безкомпромисно браните нашите права. Страхлив слугинаж.

11

Анонимен

преди 7 години

в швеция, за средно образование стартовата заплата е 3000 евро.

10

65

преди 7 години

И ние те мразим.И те уверяваме,че ние няма да ритаме в Швеция.Просто с твойта професия на подреждач на стока,у нас се взема минимална заплата и няма как да дойдем.Но искрено се надяваме да ти сритат яката ***.

9

Гошо

преди 7 години

Обаче , големият шок за мен идва от това ,че този пияндурник с вид на пропаднал бездомник,който работел в някаква фабрика доколкото разбрах , може да си позволи почивка в чужбина!!! Кой българин работещ неговата ражота, може да си позволи почивка чужбина или дори на Слънчея бряг!!! Никой ! Значи и най- мизерният, деградирал ,нискоквалифицарн швед има пари за почивки, шок и ужас!!!!

8

ГАДОРЯН

преди 7 години

Намирисва ми на шведска тройка. Тоя и шведите Хамди и Асан. Класика в жанра хахаха

7

ИЗВЬН

преди 7 години

" Мляко от дьрво " ??? ....това го може само Пинокио ! :))

6

ГАДОРЯН

преди 7 години

Той тоз по швед от наще шведи уа

5

Анонимен

преди 7 години

Нека си съжалява.., а присъдата да си е ефективна от поне 2-3 години за да осъзнае наистина какво е направил и да служи за пример на други шведски или каквито и да *** които ни мислят за маймуни..!!!

4

Пешо

преди 7 години

Вкарайте го в пандиза при нашите шведи!

3

Анонимен

преди 7 години

Значи не е осъжфан в БГ,следва намаляване на присъдата,иска да помогне айде пак и от три години отива на 6 месеца,добро поведение 3,работа в библиотеката и си тръгва след 3 м....накрая битият бит...нататък знаете..Ако са свестни съдия и прокурор,ще стане както заслужава,така и бг в БГ,Чоков моков всичките

2

Ян Бибиян

преди 7 години

И докога ще ни занимават с този шведски ***?

1

Анонимен

преди 7 години

ние правию мляко от крава, а ралф - мляко от дърво.