53

Циник до 63

преди 7 години

*** - ти какъв си бе? Ни в клин , ни в ръкав!Я не се коси за помощите на всякото 5то(черно, и алаходупно) дете в САЩ ...ами бягай в махалата у нас, и си раздай заплатата на многодетните роми!

52

Ангела Меркел

преди 7 години

С Тереза Мей сме инатливи бабета и такива атентати само ни амбицират още повече да приемаме брадати 20-годишни лекари и инженери! За да прецакаш нацията си, изповядвай мултикултурализъм! Аз прецаках своята нация, а ти? ;) Бъди в крак с времето! Бъди евротолераст с обърната резба!

51

...

преди 7 години

Докога продължаваме така ? Каква е идеята? Хората да приемат терора за ежедневие и нещо нормално?

50

Един от Северозапада

преди 7 години

Какво стана бре, преуспелите емигранти? Нещо много почнаха да ви гърмят , газят и колят напоследък там?Хала да са ви парите, щом всеки ден ще мислите няма ли да гръмнат на коцерт детето ви, няма ли да *** жена ви вечер по тъмното, или дави блъсне бял бус, докато ходите по тротоара. И дали вече ще сте спокойни, като чуете арабска реч покрай вас?Печелете си на ъпокойствие, ние сме си в "кочинката".

49

ГАДОРЯН

преди 7 години

Не мъченици а ***. Гилотина му е майката.

48

Анонимен

преди 7 години

Било отмъщение за загубите на ИД. Брей! С каква компетентност пишат, от къде са толкова информирани ?

47

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Ако тази нощ микробусът с "бежанци" не беше катастрофирал на автомагистрала "Тракия" никой нямаше да разбере, че те са влезли в България.Представете си как ни пази оградата на Винкела !Представете си какво се случва зад гърба на българския народ.В същото време хотела на Валерката Симеонов е пълен с полицаи и военни, а държавата му плаща чинно.Дива далавера се вихри с тези бежанци !Властимащите трупат милиони и милиарди ...

46

моето мнение е

преди 7 години

Аз знам какаво е порнография и си спомням обвиненията за прогнилия запад.Хем са чисти войни хем извратени,не им се връзват разбиранията нещо

45

Анонимен

преди 7 години

Винаги съм се чудил защо софиянц;и от източния край на София работят в западния край и обратно? Да си намерят работа в техния район.ТАКА СЕ УВЕЛИЧАВА РИСКА ЗА ВСЕКИ ЕДИН ПРИ ТЕЗИ ЕДНОЧАСОВИ ПЪТУВАНИЯ ДА СТАНЕ ЖЕРТВА (НЕДАЙ БОЖЕ) на тер. акт - я бомба, я нож.

44

ХХХ

преди 7 години

*** пуснаха вълка в кошарата и сега се правят на чукнати "Ама то така беше правилно да пуснем клетите бежанци" ......Аз лично не знам колко невинни европейци трябва да загинат за да се осъзнаят тия *** каква грешка са направили и да се помъчат поне да я поправят защото нацяло на дали ще могат ! Толерантноста погубва Европа ....Хан Тервел е спасил цяла Европа от ислямизация защото е нямал грам толерантност към прииждащите орди на Аллаха ! Сега хан Меркел ги кани и храни и толерира !

43

до 42

преди 7 години

Исторически погледнато на москалите им трябват 50 години да завоюват Северен Кавказ - така наречената кавказка война 1817-1864.И как реши че някой ги е канил?Аман от рубладжийски манипулатори!

42

Циник

преди 7 години

Предния ми коментар е до хипито с 44

41

Анонимен

преди 7 години

Интересно как така още да не са обвинили руснаците? Разрив на шаблона

40

Циник до 49

преди 7 години

Хващай самолета и бегом за Сирия!Да им бършеш сополите, и да им раздаваш плюшени мечета, и минерална вода Евиан!Заради малкото като теб - шепата търтеи в Брюксел и Берлин - се барат човеколюбци!Що тарамбуките не взривяват политици...а майки с деца?

39

М-ДА-А

преди 7 години

ПЛЮШЕНИТЕ МЕЧЕТА СА МНОГО ВАЖЕН ЕЛЕМЕНТ В ТАКИВА СЛУЧАИ. ВРЕМЕ Е ДА ЗАПОЧНЕ МАСОВО ПРОИЗВОДСТВО.

38

НЯМА ПРОБЛЕМ

преди 7 години

Няма да се учудя ако тези Убийства са Организирани от ПР на Ариана Гранде .Някой познаваше ли я тази певица преди атентата ?А иначе Преведено на БГ - Ариана от 2 литра .

37

Анонимен

преди 7 години

И да занесете плюшени мечета пред английското посолство.(после ромейките от чистотата ги събират и ги носят на ромейчетата в къщи.)

36

ЕвроГеец

преди 7 години

Всички под ръчичка със свещичка и насълзени очи да покажем на ислямистите, че не ни е страх!

35

Анонимен

преди 7 години

Пуберите да знаят, че и Осама бин Ладен беше американски възпитаник, обучен добре от ЦРУ.Хубава работа свърши в 2001 г.

34

Анонимен

преди 7 години

Сигурно в БИ и в някои Европейски гета в момента има празненства! За съжаление Западна Европа е загубена и е вече въпрос на време да попадне под мракът на черната религия - исляма! Вижте Иран, вижте Турция и мислите за Европа след 50 години, когато белите ще са малцинство, а арабите и пакистанците с по 3 съпруги и 10 деца ще са мнозинство!