38

Васко Кръпката

преди 7 години

Калибърче извади добрият бате Влади и чалмата хвръкна в небесата, да живее рокендрола(х2), чак до края на светаааа...

37

Анонимен

преди 7 години

Копаторите дето винаги са мечтали да бъдат , като САЩ :) Не кво слабо режисирано филмче.

36

ак47

преди 7 години

До 74...преди това си намажи дупето с мас!

35

Анонимен

преди 7 години

добре, видяхме съвместните тренировки на отбор "ягодка" и отбор "черешка" в задачата - "атака"до сега обаче не сме видели изпълнение на по-важната задачата - "отбрана", т.е. "пейтръти" от една трана и с-400 и панери-1 от другата страна, в действие срещу съответно - "калибъри", миг-ове и су-шилки едната страна, и "с-400", панцири и бук-ове срещу томахавки, ф-16-ки и раптър-и, от другата страна.кога ше е шоуто, че пукам пуканки и да сядам... :)

34

zeus

преди 7 години

До шматкаПърво се научи как се пише правилно "акумулатор", пък после давай мнение. Атомните и дизеловите подводници имат различни тактически и стратегически задачи и ако искаш тихо да се промъкнеш някъде под вода се ползва дизелова.

33

До патриота

преди 7 години

5000 произлизат то Русия а останалите 45000 са от западните дъжави.

32

OMG_Lucker

преди 7 години

Не ми се спори за това дали е добре руската подводница да е дизелова. Не ми се обижда на русофоб и русофил, на кравар или не знам какъв още. Искам да отбележа, че новината е доста добра, би трябвало да е добра за всеки читав мислещ човек, който презира зверствата на ИД, но уви- четейки коментарите явно не е съвсем така.Това ме учудва драги сънародници. А мисленето и начина на изразяване на някои от вас направо ме удивлява.

31

Анонимен

преди 7 години

Сутрешната калибровка на ислямистките ауспуси бе извършена успешно. Толкова боли, че чак местните им подръжници се размучаха.

30

Мишо

преди 7 години

До Анонимен 52Коментара ти доказва, че въобще не си наясно със ситуацията.

29

до "Патриот&quo

преди 7 години

За твое сведение над 5000 ислямисти произхождат от Русия и са служили в руската армия, така че инкубаторът на терористи е самата Русия.Нещо повече, Русия се намеси в Сирия от страх, че тези терористи един ден ще се завърнат у дома.

28

шматка

преди 7 години

Зеус ти пък си още по голямНали акумолатора има ограничен запас от енергия което означава че лодката почти през цялото време е на повърхноста.Дизела бръмчи та се къса.Гоуем си спец

27

ili

преди 7 години

До zeus-По твоята логика, най безшумни ще са подводниците с парен двигател/на въглища и дърва/. Ама то вие кремълските фенове с акъл никога не сте се отличавали...За вас димящата гемия Кузя все още е върхът на сладоледа...

26

Анонимен

преди 7 години

Само с 4 ракети и ги попиля, а краварите със 60 ракети не уцелиха даже летището Путин е голем краварите видяха тогава С-400 в действие и се обраха като плъхове. Сега се чудят и от НАТО как да иизлязат, а в краварника има остра липса на памперси.

25

Анонимен

преди 7 години

Соррросоиддните вувузелисти *** на опърлено. КЕЕЕФ!

24

Патриот

преди 7 години

Дали запада може да създава терористи и да ги въоръжава със същото темпо с което ръснаците ги трепят ....незнам но искам да видя :)

23

Хахаха

преди 7 години

Много некрофили тука бе!Сигурен съм, че повечето жертви са мирни сирийци, ако изобщо са улучили някой ислямист, но важното е в Русия да е весело, весели са и нашите родоизменници русофили.

22

Анонимен

преди 7 години

Палмира. Не бяха ли я освободили тая Палмира? Нямаше ли концерт по случай освобождението и? От там ли бягаха панически?

21

zeus

преди 7 години

До Анонимен 46Голям си специалист, ама май не ти е ясно защо подводницата е дизелова. Имаш един акумулатор и един ел. двигател, абсолютно тиха е и американосите реват, че не могат да ги засичат.

20

Анонимен

преди 7 години

Ако подводницата е спусната на вода в 2015г. и е дизелова,това е повече от смешно.САЩ разполагат със 72 атомни подводници и нито една дизелова.10 американски самолетоносача са също с ядрени реактори.Адмирал Кузнецов е дизелов.

19

Анонимен

преди 7 години

Обичам миризмата на говеждо печено сутрин.