80

Анонимен

преди 7 години

Космополити станаха българите, еййй... ХХАаХАХахах

79

Анонимен

преди 7 години

2009 имах договор с едно училище от Украйна за сервитьори на стаж. Условия и заплати =0 месец беше и договрра се развали

78

Анонимен

преди 7 години

Нямам представа кой ще дойде. Аз още 2008 се опитах да взема двама нигерийски студента за пиколо на Златни в хотел 5* ама се изсмяха и си тръгнаха - заплатата беше 250 лева + храна и евентуално спане в мазите преустроени на стаи. С дюшек на земята една мивка с душ и един wc за 40 човека.

77

Фалитът наближава

преди 7 години

Хотелите и морето - чисти като индиец, а обслужването бързо и учтиво като пиян украинец.Ако има нещо, което показва в пълния му блясък българския провал е Черноморието. Помийна яма. Гнусна и прокажена.

76

В. Магриотов

преди 7 години

В моя хотел персонала отдавна е само от чужденци , и проблеми съм нямал. Българите са мързеливи и само ревът за пари , а качество на работа - 0 !

75

Анонимен

преди 7 години

Какви умения трябва да имаш за да сервираш бира и кебапчета или да опъваш чаршафи в хотелската стая. У нас докторите и инженерите работят за 900 лв,заплата на кмета на София е 2 000 лв, а хора без никакви умения искат по 2 000. В любимият ви Запад, заплата се определя от образованието и най-вече от сложността на извършения труд,а не от тежестта му. Защо мислете,че по курортите на Испания,работя имигранти/ вкл българи/.Защото заплащането е ниско спрямо местния стандарт.

74

Анонимен

преди 7 години

и сомалийци и соамлийци, за охрана на туристическите корабчета :) че много са се разпищолили тия

73

Анонимен

преди 7 години

450 милиона жители на ЕС + още 50 от членките на зоната за свободна търговия. т.е 500 милиона,. как точно не успяха да намерят работник от тези страни, че внасят от тимбукту? оп, сетих се. в Европа тези пари ги изкарват за 2 дни :)

72

Анонимен

преди 7 години

а индииците от Столипиново не искат ли да бачкат? Поне някои от тях поназнайват български.

71

Анонимен

преди 7 години

не, мерси. предпочитам гръцки собственик да ме обслужва в семейната си къща на гръцкото море. хайде да вкарат и китайци за охрана - поне ще знаят кунгфу, и араби за почистването - с един взрив и цялата бетонна *** по морето ни ще изчезне. ;)

70

Потрес

преди 7 години

ТМай на никой не му прави впечатление каква ГАВРА е това с българския народ!/!Това минава,всякакви граници на приличие и морал.При тая трагедия в тая дуржава,при тази мизерия и безработица,вкарваш накви марсианци да ти работят,...е няма брат,такава *** коочина!!!Това третия свят пасти да яде!

69

Анонимен

преди 7 години

вместо да мислят как да повишат доходите на хората, те мислят как да внесат по-евтина работна ръка, луда работа

68

Анонимен

преди 7 години

Робовладелците в България не искат да плащат искат да трупат само милиони и да се оплакват че ако дадат 1000 лв заплата направо умират

67

Анонимен

преди 7 години

при нас сезона е 2 месеца ще заведа журналята на мои разноски де се плацикат да видя що за моржове са

66

Анонимен

преди 7 години

Отивам една година на хотел в планината с двете деца.Собственикът на втория ден идва при мен на масата, зебележете, докато обядваме и ми казва-може ли да ми платите за дните, в които ще стоите,ЗАЩОТО ЩЕ ИМАМ ГРУПА И ТРЯВА ЗА ЗАРЕЖДАМ?Питам го точно сега ли, обядваме и не смятам днес да си ходя, а оня ми се зъби СЕГА.Е, платих му са една нощувка и си тръгнахме, със сигурност сумта не му е стигнала за нищо.Ако искате вервайте.

65

Анонимен

преди 7 години

да така ще се вдигнат доходите на населението, като вкарате нископлатени работници от Азия и Африка

64

до 79

преди 7 години

Да бе те там всички умират от болести , затова са 2 милярда. Пък те сигурно ги преглеждат. И хората са много по свестни от нашите намръщени мумий. Като не му дадеш бакшиш и почва да те гледа злобно. Само индийци това е спасението :DDD

63

Анонимен

преди 7 години

"Украински националисти биха бесарабски българин и го хвърлиха в контейнер за ***. Пострадалият е общински съветник в Белгород". Украинците трябва да си вземат украинските земи край Полша. Всички подаръци от СССР трябва да се вземат.

62

Анонимен

преди 7 години

Е зарежи! В България официално няма безработица, не само няма, но работните места са повече от работната ръка!Така става при тотална липса на работеща глава....

61

do 71

преди 7 години

Дей слагаха ни в едни бунгала на Созопол , нямаха прозорци , в една стая по 15 легла , красота.