78

Анонимен

преди 7 години

Между другото християнските водачи не говорят лошо срещу Исляма и знаете ли защо ами защото са богослови и знаят,че Исляма не е насилие,както се опитвате да го искарате.Но вие сте "грешни часа"няма от къде да знаете,важното е че си получавате надницата за плюене;)

77

Циник до 104

преди 7 години

Ъхъ...разбирам те ...алаходупецо....но не мога да ти вляза в положение!За теб е вече късно!

76

Доктор Сър Пичук

преди 7 години

Сър Уилям Гладстон британски премиер от края на 19-ти век държи корана над главата си в британския парламент си и възкликва "Докато тази прокълната книга съществува никога няма да има мир по света". Дори преди преди 2 века хората са били съвсем наясно какво представлява исляма и мюсюлманите и на какво учи корана. Сър Уинстън Чърчил, който като млад е служил в днешен Судан описва исляма като най-голямото проклятие, което може да застигне човека...

75

Анонимен

преди 7 години

Глава4, стих 161 Ние сме приготвили , за онези от тях, които отхвърлят вярата, мъчително наказание.Глава 3, стих 56 Онези, които отхвърлят вярата, ще ги накажа с ужасна агония в този свят и в отвъдният, нито ще има кой да им помогне.Толкова - за мирната религия!

74

Анонимен

преди 7 години

Наистина има хора в българското общество които са фанатици.Доказва го:***.Немога да намеря разлика между него и фанатиците от АНТИИСЛЯМСКА държава.

73

НОВИНА

преди 7 години

Отдавна в християнския свят се говори на висок глас че Корана и Аллах проповядват само смърт и насилие . Никакво смирение , прошка и уважение към света няма . Има само убийства и гаври .

72

Анонимен

преди 7 години

До Sakiz Ot semitskiat sviat codzum , ot semitskiat sviat sa voinite !

71

Анонимен

преди 7 години

Исляма се кланя на Луцифер! След Исус,Луцифер изпрати на земята Мохамед за да саботира Божия план. Всички описания на Аллах съответстват на описанията на Луцифер....приказно красив и т.н. Разликата е малка и Исляма привлича много хора,защото Луцифер е най-богородичен,но е фалшив.

70

Циник до 85

преди 7 години

Какво (трябва) да ни интересува различното тълкование на корана?Алаходупците са убийци ! Точка!И не ми говори за Сирия! Избитите европейци не са американци, не са Меркел, Оланд, Мей....не са давали съгласие за случващото се в арабския свят! Убийци сте - подли, и фанатизирани!Кой "отговорен политик" сте убили, че поне да ви разбере човек? Само невинни...че е по-лесно!У роди сте!

69

Анонимен

преди 7 години

дойче веле терористии

68

Анонимен

преди 7 години

Как може човек да не познава собствената си религия ,а се опитва да обясни другата религия???Това го можете само вие НЕпросветените българи.

67

Sakiz

преди 7 години

parvata, vtorata, tretata svetovna voina sa napraveni ot hristianskia sviat...

66

Анонимен

преди 7 години

Не е наред нещо с Ислямска държава ,а Исляма си е същият от векове . Лош за едни ,добър за други .,един и същ от столетия . Именно Ислямска държава е нещо ненормалното с водач ШИМОН ЕЛИЪТ- АБУ БАКР АЛ БАГДАДИ .Агент на МОСАД .Там е заровена *** .

65

Доктор Сър Пичук

преди 7 години

До Ястреб ОсманлиятаДнес такива хора не съществуват, всъщност последния последовател на зороастранизма умира в началото на 20-ти век преди повече от 100 години. Когато Персия е превзета от арабите около 20 милиона е населението на империята, но това население бива подложено на геноцид и насилствена ислямизация цели 1000 години. Самия факт, че при раждаемост от 7-8 деца на жена до днес не е оцелял нито един от десетки милиони древни персийци би трябвало да говори за мащаба на геноцида срещу тях.

64

помацу

преди 7 години

Много правилно в статията е споменато,че не Исляма като религия има вина,а хората които се опитват да тълкуват Аятите в тях е вината.Наистина има Аяти в които се споменава за насилие,но това са Аяти във време на война.В Християнството също доста неща се четата по един начин,обаче се тълкуват по съвсем различен.

63

аа

преди 7 години

Калко пари и какво ли не правят накои хора това да се случи....

62

славянин

преди 7 години

Няма терорист-камикадзе, който преди да се взриви да крещи ''Христос е велик'', или ''Йехова е велик'', или ''Буда е велик'' или ''Кришна е велик'' или ''Лао Дзъ е велик'', крещи единствено ''аллаху-екбер''! Факт, който даже и най-наглите мюмюни не могат да отрекат!

61

Джингиби

преди 7 години

До Ястреб ОсманлиятаКрайно време е и турция да се освободи от това злобно, примитивно, мюсюлманско робство!

60

ей османлията

преди 7 години

Като ги гледам тези де са д'упят на килимчетата са интелигент до интелигента наредени

59

Доктор Сър Пичук

преди 7 години

До Ястреб ОсманлиятаПреди смрадливия мюсюлмански крак да стъпи в днешен Иран това беше най-великата империя в света след Римската с една от най-мощните и влиятелни култури от древността със сериозен принос за развитието на съвременната математика и астрономия и философия. Доминирата религия на Персия до 8-ми 9-ти век е зороастранизма, днес 100% от последователите на тази древна религия са избити от мюсюлманите, а това са поне 150 милиона души. А Иран е една най-бедните и изостанали страни...