15

Питащ

преди 7 години

Ч*е*х*л*ь*о имал " собствено " мнение?

14

Анонимен

преди 7 години

В интернет изтече информация кои са били на срещата и нейната цел. На срещата са разпределяли плячката, катебе, кой колко да земе и от къде, на кого да върнат парите и на кого не. Участвали са Борисов, Плевнелиев, Цацаров, Пеевски, Цветанов и Искров. 4.5 милиарда са разпределени между тях. Как да иска Расим да излезе тази стенограма, да не е луд. Предполагам че, много ще се скрие или преработи във удобен вид за публикация. Най-вероятно днес се работи по този въпрос.

13

Башка Луд

преди 7 години

Шубето е голЕм страх!Току виж, лъснат разни "честни" имена и народа да вземе да потърси сметка!По-смешен и невзрачен президент не сме имали!

12

засегнат

преди 7 години

Росене , голяма обида е да ни съветваш. Със зор ти изтърпяхме мандата , сега съвети.Ужас !

11

Факт

преди 7 години

Първият участник , който не е съгласен да се публикува какви ги е говорил. Май не се учудвам, че точно той бяга от отговорност.

10

Анонимен

преди 7 години

Този път Плевнелиев не е прав. При сегашният президент така или иначе никой не отива с друго освен опорни точки и никой не го взема на сериозно нито у нас, нито навън. Истината преди всичко!!! На народа ни писна от лъжи и прикрити истини.

9

Анонимен

преди 7 години

Щом на Расимчо не му харесва значи е правилното нещо което трябва да се направи.

8

Анонимен

преди 7 години

Що бе Роска, нещо от това, което ще изникне притеснява ли те? Нещо в имената вътре ли те тревожи?

7

Ss

преди 7 години

Алоууу в нашата държава има нещо наречено СЪД който се произнесе ! Кой си ти,че да не изпълняваш?!?! Ако президентството не изпълни нареждане или заповед на съда нз как се казва как аз или някой друг ще го направи другия път ?

6

Мислеща

преди 7 години

В тази държава няма да настъпи промяна, докато не се изживее истински катарзис. Трябва да се види кой кой е в задкулисните игри, за да се пречисти обществото и политиката от цялата помия на т.н. преход и неговите слуги. Само след такова пречистване може да се гради нещо ново и стойностно! В този смисъл разсекретяването на стенограмата , а и на други документи е крайно наложително!

5

страх ги е

преди 7 години

Страх ги е че ще излезе истината че ГЕРБ са проспали грабежа на века,и нищо не са направили а даже са участвали!

4

Анонимен

преди 7 години

Този дрънка за прозрачност, а е против разсекретяване на стенограмите. Значи е гузен! Отваряй!

3

jjk

преди 7 години

Този *** дори нямаше смелостта да се появи като кандидат след мандата си, а сега има наглостта да поучава новия президент.Има ли начин да млъкне този най-накрая???

2

Циник

преди 7 години

Сакън! Да не се разсекретява, че току виж лъснал някой тлъст г*ъз!

1

МАЙНА

преди 7 години

Кое е тва момченце , че чак акъли да дава?