6

Анонимен

преди 7 години

САМО 26 % :) И като знаем, че режима работи с фалшиви числа винаги значи са САМО около 70% . Кой ще си признае ....като може да отиде в Сибир.

5

Циник

преди 7 години

Сталин:Социопатът никога не изпитва вина, тревога или разкаяние, тези чувства са му непознати, той се държи така, като че ли няма съвест, защото неговите понятия за критическо възприемане на поведението и за добро, и зло са силно изкривени.Обикновено социопатите нямат стойностна система и се отнасят с пренебрежение към такава, както и към цената на човешкия живот. Напълно егоистично, те се опитват да задоволят всяка своя духовна или физическа нужда и потребност.

4

Анонимен

преди 7 години

Какво да си говорим... С това мислене, руският народ е обречен вечно да е в ръцете на разни ментално увредени лидери. Колкото по-зли и кръвожадни, толкова повече ги тачат. Това не го разбирам.

3

Анонимен

преди 7 години

Прочетете "Архипелаг ГУЛАГ" и "Един ден на Иван Деносович" и ще разберете що за сатрап е бил Сталин, колко невинни и интелигентни хора е затрил. Когато Германия напада, от 300 души генерален щаб само 12 са били на свобода, другото в лагери. От там започва да вади някои, други остават там за са работят, като създалите МиГ, Микоян и Гуревич и т.н. Защо не прочетете за Тройките. Тройката съди по заповед 5-6 на смърт, после и Тройката се разстрелва. Милиони е избил и това се знае.

2

Анонимен

преди 7 години

Малко са трепали Сталин и Бай Тошо.

1

Валя

преди 7 години

Изключителен!