47

Анонимен

преди 7 години

Нито Запада нито Русия са пример. Само Иран и Хизбула са пример за народ , нация, защита на своите.. и трепане на чуждите.

46

Анонимен

преди 7 години

Това нищо не е - в Германия им промиват мозъците още в детската градина и им искат полово самоопределение в началните класове.

45

До 105

преди 7 години

До ДаааАми, като толкова много ти харесва 'твърдата" Русия, какво правиш тук?Отивай там. Само, да не те превъзпитат и теб някъде...ако нещо не ти хареса и решиш да си потърсиш правата?Или...казваш, ти ще си верен винаги на ***?Ееех...мъка русофиллистична!

44

Анонимен

преди 7 години

Само Варварските империи са се разпадали от сами .. Атила , Чингис Хан , СССР.. без битка и външен натиск. Руснаците извършиха самоубийство на държавата си .. Вместо да се покаят .. Те другите им виновни другите от източна европа предатели, братушките предатели.. Украйна не е руската Македония .. руснаците сами си направиха антируски народ.. украинзацията е руско дело.. Македонизацията е сръбско руско дело , резултат от загубата на война

43

Анонимен

преди 7 години

Според библейската притча, когато хората се възгордели и решили да построят Вавилонската кула, Господ се ядосал и им объркал езиците като разпръснал хората по света.Глобализацията се стреми да отнеме суверенитета на националните държави и да унифицира всичко, а според мен националните държави са форма на "санитарна" превенция срещу глобалната "лудост", икономически и всякакви др.грешки.Аз съм"За" националността, каквато е и Русия.

42

Бля

преди 7 години

Много думи и никакъв смисъл,абе важното е да се плюе Русия.

41

Дааа

преди 7 години

Еми твърда е Русия,неса меки китки...

40

Диди

преди 7 години

Пак намериха повод да ни занимават с Русия.Хубаво, лошо все Русия им е в устата.

39

Ех, времена!

преди 7 години

Навремето хората са ги пращали в Сибир за съмнение в правотата на Ленин.Сега революцията 1917 та им е виновна. Туй руския народ е страшно невярно и изменчиво създание. Не напразно са заслужили да ги наричат Империя на Злото.

38

ТактикЪ

преди 7 години

А някъде там Медведев нежно прокарваше ръка по члeнa на Пyтин...

37

гладът е страшен

преди 7 години

Путин се е срещал с Тръмп. Вероятно си е уредил визата. Тоя път няма да пребивава в България както направиха през 1920 те. Сигурно ще отлети направо за Ню Йорк.

36

Анонимен

преди 7 години

Путин го каза ясно-ако Русия не беше победила Германия във ВСВ, днес нямаше да има руска народност.Младите руснаци ги чака участта на младите българи-донори на мозък и работна ръка за западния пазар.

35

Анонимен

преди 7 години

Аз ненавиждам Русия. През 1812 г. в Русия нахлу френския император Наполеон и щеше да бъде много хубаво, ако французите, тази умна нация бяха покорили глупавите руснаци и ни бяха присъединили към себе си. Съвсем друг ред щеше да има у нас.Това е Ф. Достоевски. Има ли уважаващ себе си народ който .. търпи подобна гавра.. и да печати книги на този човек. децата да учат в училище , а друга страна го смята и за идеолог на евразийството

34

горките хорица

преди 7 години

Страх ги е. Руския човек живее в страшна самота.Те затова са се сплотили край Путин в плаха надежда че участта им няма да засегне само тях, а обществото като цяло.

33

Щирлиц

преди 7 години

И правилно!Болестта се лекува най-добре още в начален стадий.

32

Анонимен

преди 7 години

То пък сякаш в училищата на Германия например, не наблягат на стабилността на Германската политическа система, толерастията и гей-пропагандата като "европейски ценности". То това не било същото. И в този случай се насаждат идеи които са чужди. Ама нали е "европейско", значи не е натиск и диктатура, т.е. имат право да превъзпитават, и въобще, ама хич не преследват никого.

31

Анонимен

преди 7 години

В скоро време НЕВАЛНИЯ ще отиде в отвъдното! Ако си мисли че още живурка по времето на пиян.дето Елцин в голяма грешка е. Ако не се усети и продължи с подстрекателските си изтъпления няма да доживее до старини. Това със заливането с мастило е нищо спрямо това което го очаква. В моменто Путин управлява така като се управляваше по времето на СССР това трябва да го разберат много индивиди които си мислят обратното. Такава огромна територия се управлява само с твърда ръка и железни закони.

30

Анонимен

преди 7 години

Руската народ е направен по подобие ромеите на Византия .. има ли днес ромейски народ.. имало ли е някога.Най-големия им университет МГУ носи името на немски възпитаник.. В кръвта на руските императори няма нищо руско , всичките им жени за немкини.. Било модерно да се женят за немкини..

29

Анонимен

преди 7 години

Да живее велика Русия и Червената армия.

28

Анонимен

преди 7 години

При 20-30% руска диаспора в Украйна и Казахстан смятат да се отказват от Кирилицата и руския свят намалява накрая кой виновен - братушките българите..