17

Анонимен

преди 7 години

До Напред...Заминавай в САЩ, там нали плащат 1000 долара да им миеш нужниците. Ама нямаш виза а? Що така, САЩ са подписали дововор с ЕС за безвозов режим, България пълноправен член ли е вече 10 години на ЕС или САЩ отркито и плюят в лицето и се подиграват и не спазват никакви договори.

16

Анонимен

преди 7 години

Що така бе русоблядки, като ви предложат да си вдигнете 3адниците и да отивате да живеете във вашата прекрасна Русия и започвата бурно да сумтите и да слагате минуси?

15

Анонимен

преди 7 години

Не тряба да ги гонят в нови жилища тряба да санират тия панелки и пей сърце хем зимага ще им е топло.

14

Кратун

преди 7 години

Кой казва, че социализмът в Русия си е отишъл? Едно време беше така - решат, че ще строят блок и ти отчуждават земята на безценица срещу ПРАВОТО да си купиш апартамент в новия блок.... Те така....

13

Аналогия

преди 7 години

С руснаците по друг начин не можеш да се оправиш. Единственото правилно отношение към руснаците е като към козите - хем ги доиш, хем ги гониш, че миришат.

12

Напред...

преди 7 години

8, заминавай за Москва.Там само водката се заплаща.

11

Анонимен

преди 7 години

Да те преместят от ниска сграда с двор,градинка в някое бетонно,високо зверилище,а мястото да е тото и да не знаеш в коя зона ще е,не ми се вижда на далавера.

10

Анонимен

преди 7 години

Ха, дреме ми! Руснаци! Кога пък руснаците са имали права като другите хора?

9

Анонимен

преди 7 години

Разбира се че ще им вземат жилищата и ще ги изгонят. Този робски народ нищо друго не заслужава. Само бой и eбaн за руснаците.

8

Анонимен

преди 7 години

Какво се оплакват? През 19-ти век са ги продавали заедно със земята! Само за век и половина социалистическото управление направи така, че вече хората могат да си купуват собствени жилища! Макар и да ги ползвст временно.

7

хаха

преди 7 години

Странно страна подложена на незаконни санкции и уж с съсипана икономика,си позволява да дава на хората безплатни жилища!?о ужас за запада....

6

гого

преди 7 години

поредната кукичка ви пуснаха с руска стръв и гледай колко шарани ще пичнат да се драчат.

5

Анонимен

преди 7 години

Ами и тук в София по времето на ТАТО ни отчуждаваха къщите за да ни преместят в панелки. Бутнаха на баща ми три етажна масивна къща строена от дядо ми и ни дадоха панелка. Може ли да сравняваш тухлена масивна къща с панелен апартамент? Но при комунистите беше така искаш не искаш ще искаш!

4

пак

преди 7 години

До Анонимен 1Драмата е в лъжливото заглавие,което внушава пак анти руски настроения а истината е че местят хората от мизерията в нови жилища.

3

:) :)

преди 7 години

че има далавера в това дпир няма, но какво ме интересува пидмосковието, говорете за такива приблеми в Бг, ама не ви изнася, дай за Русия че по модерно.

2

Икономов

преди 7 години

Егоисти!На тези хора, които се оплакват, очевидно им липсва правилно идеологическо мислене. Аз дори бих предложил на обсъждане идеята въобще да не бъдат компенсирани с нищо. Така, преминавайки през вътрешна болка и известни материални несгоди, ще могат по-бързо да придобият правилен обществено-политически поглед върху обществото и неговите клетки - отделните личности.В крайна сметка ще бъдат благодарни за превъзпитанието си! Ако не са, значи превъзпитанието им ще трябва да продължи още.

1

Анонимен

преди 7 години

Местят ги от порутените им жилища в нови. И къде е драмата тук?! Може би е по-добре да им предложат "саниране"?????