150

Анонимен

преди 7 години

Аз се отказвам от вота си за мажоритарни избори,щом тоя балкаджия иска да се възползва от него!

149

Анонимен

преди 7 години

Оллигофрени, тук не говорим дали Мажоритарната система е най-подходящата за нас, говорим за потъпкването на гласа на 2 милиона и половина българи гласували на изборите За този референдум. Има 500 хиляди които не са подкрепили този референдум. Та кое е по-голямо? 2,5 милиона или 500 000?

148

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 169Да не гласуваш за референмдума или изобщо да не гласуваш са СЪВСЕМ различнни неща, папагал!не е така.негласуването изобщо е истниският отрицателен вот, докато гласуването "против" някого е глас за някой друг и не променя нищо.отрицателен вот е нестъпването в стаичката.

147

Жибор

преди 7 години

Ако утре докарате детектори за алкохол и наркотици дори и Слуви ще избяга в мишата си дупка,щото ще остане без никакви охранители!

146

Анонимен

преди 7 години

Не съм убеден, че Слави правинещо за народа. Човека прави пари и обещава - в това всички са силни. Нека влезе в политиката, да си прокара идеите, да се види колко струва, ама след това нито политика ще види, нито шоуто му ще има кой да гледа. Затова се заиграва по струната на народното недоволство, докато крещи всички са маскари, а зрителите му са премрежили очи, понеже примитивите си умират от кеф някой друг да им е виновен за всичко в живота, някой друг да е лошият, а не те и необразоваността.

145

Анонимен

преди 7 години

до 164Аз лично не смятах, че голата кофа ще намери и 250 ****отина които ще му се вържат на глупостите, ама те излезнаха 2 500 000 и сега тези, които са наясно какво значи мажоритарна система в 2 тура се чудят как да налея акъл в чукундирите на чалга-почитателите, ама вие сте неспасяеми

144

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 159Щом Слави тръгна да ни оправя, яката сме я закъсали...не е баш така. ния сме я закъсали от 30 години, но щом дългият мултак тръгна "да ни оправя", значи вече е ясно, че закъсването е стигнало до "горе"!дългият дефакто "не оправя нас" има за задача - да оправи "тях"!

143

Анонимен

преди 7 години

до 167 Да не гласуваш за референмдума или изобщо да не гласуваш са СЪВСЕМ различнни неща, папагал!

142

Анонимен

преди 7 години

Човека прави нещо за народа,опитва, а повечето българи нищо не правят, само акъли могат раздават.

141

Анонимен

преди 7 години

Малко над 4 млн не гласуваха на референдума или бяха против. Така че Слави е този, който отказва да се съобрази с волята на народа.

140

Анонимен

преди 7 години

до 165 Те хората по принцип не искаха да гласуват за правителствео, понеже са отвратени от всички, а не заради референдума на тоя, бе. ТЪЪЪЪЪЪППП ли сииииии?

139

Анонимен

преди 7 години

Всеки грамотен човек беше наясно каква лъжа е мажоритарния вот и референдума на Слави. И просто не гласува, за да не вдигне активността и референдумът да стане задължителен. Понеже необразованите хора са много повече, при това подклаждани от предаване всеки делник, а предаване, което да ни обяснява от понеделник до петък опасностите от мажоритарния вот нямаше. Затова образованите не гласуваха, за да не стане задължителен референдумът. Е, той не е задължителен, колкото и Слави да тропа с крак.

138

Анонимен

преди 7 години

до 160 МХМ, ти не гласува, защото си си мислел че от 6 милиона избиратели само 12 хиляди няма да достигнат на Дългия? Що ме разсмиоваш бе? От мравка слон ще направиш с тъпотиоите си.

137

Големия Маргин

преди 7 години

Лицето Бойко Борисов ви доказах че е Тиква. Така го кръстих навремето. За Селчото от Плевен му казах бааавно и постепенно да се издига и ще има успехи. Послушал ме е.А ако питате за мен к'во правя...а, нищо, тука на едно швейцарско езеро ловя риба.

136

Анонимен

преди 7 години

До АнонименИма хора, като мен и много други, които са против, но не са гласували за да не се вдигне избирателната активност и референдумът да стане задължителен. Панимаеш? Референдумът става задължителен, ако са гласували повече от половината на последните избори. Ако бяха гласували още около 12000 души, референдумът става задължителен. Сега не е.

135

Анонимен

преди 7 години

Щом Слави тръгна да ни оправя, яката сме я закъсали...

134

Солидарност

преди 7 години

Приятелските семейства Баневи, Илиеви, Галеви, Маргини, Царкирови, Василеви, Нинови, Доганови и Беевски даваме подкрепата си за Слави: разбуди червения си гняв,народе!

133

Анонимен

преди 7 години

Като 50 % не са гласували...от 6 милиона и 800 хиляди, а са гласували 2, 5 милиона ЗА..? Колко са негласувалите против? Тия останалите 50 % що смяташ че са против референдума които не са гласували, братко мой?

132

Анонимен

преди 7 години

до 155Да де... ПРОТИВ Колко остават от 6 милиона и 800 хиляди, като3 50 м% не са гласували?

131

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 149Българските граждани с избирателни права са 6 848 311 по избирателни списъци за президентски избори 2016. Направи сметка колко са за мажоритарната система